Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Imate veliko načrtov, ki jih želite dokončati. Vse ne gre naenkrat. Nadaljujte ustvarjalno, kot ste si zastavili – korak za korakom. Ne pričakujte preveč, saj boste razočarani. Preveliko naprezanje ni priporočljivo. Proste dni namenite svojemu zdravju. Privoščite si vodno kopel, masažo, dobro družbo, jedačo in pijačo. S partnerjem poklepetajta o nedavnih dogodkih. Bolje pogovor kot ljubosumne scene s črno vsebino. Droben nasvet lahko spremeni življenje. Prvi krajec v vašem znamenju.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vsi po vrsti, bodo tarnali okoli vas, ampak tega ste že navajeni. Vendar to ne pomeni, da morate vse postoriti vi. Vašo marljivost bi nekateri z lahkoto izkoriščali vsak dan. Opravite svoje delo in morda še kašno malenkost. Ob koncu tedna si vzemite čas za preproste stvari, kot so izlet, druženje, zabava, športne aktivnosti in družina. Napolnite si baterije, s tem prihaja dobro počutje. Predajte se ljubljeni osebi. Sentimentalni, očarljivi, nežni ... Luna vam je naklonjena, kljub krajcu in ščipu v tem tednu.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Vaše organizatorske sposobnosti so ključ do uspešno opravljenih nalog. Financam namenite varčnost. Večjih nakupov ne opravljajte. Čustveno občutljivi se varujte ljubosumja in vzkipljivosti. Kljub prvemu krajcu v četrtek in ščipu v sredo vam svežih idej in elana ne bo zmanjkalo. Športne dejavnosti in zdrava prehrana naj bodo vsakodnevni sopotniki. Zdaj je skrajni čas, da vse tisto, kar ste obljubili srčni osebi, realizirate. Pustite preteklost v preteklosti in začnite znova.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Nezbranosti in hitenja se izogibajte. V poslovnih novostih še posebej premišljeno. Dela se lotite po utečenih recepturah, o spremembah pa se nujno pogovorite s sodelavci. Potrebna bo pomoč, zato jo sprejmite. Uspelo vam bo urediti finance. Ne odpirajte tem, ki so bile že v preteklosti tabu. Ni ravno prijetno, ko srčno osebo spravite v slabo voljo. Pogrevanje starih težav ne prinaša sreče v zvezo. Raje prisluhnite. Upoštevajte zaobljubo, ki ste si jo zadali.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Imate idealne možnosti, da z dobro komunikacijo in organizacijo sklenete nov posel. Na pragu so novi izzivi, ki prinašajo svežino v vaš delovni svet. Lobirajte. Do svoje srčne osebe bodite prijazni. Če vas kaj zmoti, se pogovorite. V teh hladnih jesenskih dneh skuhajte kaj vročega na žlico. Ljubezen gre skozi želodec. Naj vas prvi krajec v vodnarju in polna luna v dvojčku ne potisneta v negativna razmišljanja. Veliko bolje bo, da se prepustite spontanosti.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Odločitev ne bo preprosta. Precej razdvojenosti in neodločnosti bo. Vedite, da vsega ne morete speljati v danem trenutku. Uberite pot, ki prinaša najboljše rezultate. Ne prenaglite se. Luna v znamenju rib in ovna prinaša dovolj energije za resno delo. Za telo in dobro počutje poskrbite z gibanjem v naravi. Barve jeseni vam bodo prijale. Prvi krajec in polna luna sejeta nervozo. Če se znajdeta v slepi ulici, ničesar ne premikajte na silo. Razplet v ljubezenski zvezi vam ne bo všeč.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Nepredvidljivosti se pojavijo ravno takrat, ko je že vse natrpano do zadnjega kotička. Bodite pripravljeni na vse. Tako ali drugače ste si ponovno naložili preveč dela. Čuvajte se, da vas zaradi naporov ne ujame prehlad ali viroza. Ob koncu tedna vas bo v občutljivosti potiskal prvi krajec v znamenju vodnarja. Bodite v gibanju in ne pozabite, kaj ste si zaobljubili. Za novo energijo in boljše počutje si je treba vzeti čas. Ne puščajte srčne osebe v dvomih. Želi si vaše srčnosti.

Devica

24. 8. do 22.9.

Bolj se trudite, da bi stvari pripeljali do cilja, več ovir se pojavlja. Premislite, ukrepajte in bodite optimistični. Ne dovolite si, da bi vas ustavljali tisti, ki samo kritizirajo. Več pozornosti namenite svoji duši, željam, zdravju, saj ste veliko energije potrošili za razreševanje težav, ki so jih zakuhali drugi. Dovolite si sanjarjenja in uživajte v objemu srčne osebe. Pogrešate nežnosti? Druženje s prijatelji odpira nova poznanstva. Spremembe vas bodo osvežile.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Nepričakovani zapleti bodo vzrok, da bo treba spremeniti vaše načrte. Ste presenečeni nad razpletom? Tudi čudeži se dogajajo. Uživajte v vsem. Z denarjem še vedno po poti varčnosti. Le tako vas bosta objeli mirnost in sproščenost. Privoščite si sprehod v naravi, meditirajte, umirite notranjost. V ljubezenski zvezi ne potencirajte z dvomi. Raje se pogovorite o nastalih problemih. Veselje je v zraku. Za vas od ponedeljka naprej. Prvi krajec in ščip v teh dneh zahteva svoje.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vse slabo je za nekaj tudi dobro. Čas in dober razplet dogodkov prinašata navdušenje. Vendar se kaj hitro lahko znajdete v nelagodnem položaju. Se bo treba zelo potruditi, da se rešite iz zagate. Pričakujete pomoč? Tokrat je ne bo. Ob koncu tedna si naberite novih moči. Voda v kakršnikoli obliki bo na vaše počutje vplivala balzamično. V ljubezni več zaupanja. Prvi krajec v četrtek in ščip v sredo sejeta občutljivosti. Dobro je poslušati nasvet starejših in izkušenih.

Strelec

23.11. do 21.12.

Hitro opravite dela, vendar se varujte prenagljenosti. Imate vse možnosti, da dokažete svoj prav in uresničite svoje ideje. Ne pozabite na rekreacijo v naravi in si vzemite čas za počitek. Spremembe in razvajanja v prostih dneh bodo dobrodošle. Merkur in Sonce vstopata v vaše znamenje. Pozornost srčne osebe prinaša prijetna občutja. Prepustite se čarobnim trenutkom sladke ljubezni. Vaš dan je sobota. Prvi krajec in polna luna vama ta teden ne bosta prizanašala.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Tako kot vedno ste si naložili veliko dela. Ne ukvarjajte se z drobnarijami. Vse, česar se lotite, bo opravljeno, kot ste si zadali. Finance so še malce kritične, zato večje nakupe prestavite za krajše obdobje. Vaše srce si želi iskrene ljubezni. Prisluhnite svojemu srcu in se tudi miselno izogibajte ljubosumja. Povejte, kar mislite, da vam ne bo obležalo na duši. Praznovanje v družbi domačih bo nepozabno. Kljub prvemu krajcu in polni luni v teh dneh bo energije in moči dovolj za načrtovano.

Lisa - 47/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 47/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.