Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Veste, da ima dan samo 24 ur? Vi pa hočete postoriti vse naenkrat. Uspešno boste sklenili nov posel ob koncu tedna. Luna je v ambicioznem kozorogu. Ne razburjajte se zaradi malenkosti, ker ni vredno. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi, v okolju, ki ga imate radi. Nakupujte, vendar bodite previdni, koliko zapravite. Presenetite svojo ljubezen s povabilom v kino, na koncert ali jesenski piknik. Nemir bo vaša stalnica. Sredin ščip bo nagajiv. Prehlada se ne boste zlepa znebili.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Trudite se, da bi bili boljši in uspešnejši. Za vse uvedene novosti si vzemite več časa in jih dobro preštudirajte. Nekaj nestrpnežev vas bo okupiralo. Ohranite mirne živce. Sočutje rahlja vajino ljubezensko zvezo. Za obujanje žuljastih pogovorov ni pravi čas. Raje se skupaj odpravita po nakupih in si privežita dušo. V oktobrske dni bo posijalo sonce, ko boste izvedeli, da so težave bližnjih razrešene. Več vitaminov, telovadite in pozabite na tehtnico. Ob polni luni se lahko postite.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Do konca tega tedna poskusite urediti najnujnejša opravila. Petek je pravi dan za uresničevanje vaših idej. Zvezde so z vami. Vaša objektivnost in razsodnost prinašata napredek. Nikar ne oklevajte. Ne ozirajte se na zavistnost iz neposredne bližine. Osamljenost bo preteklost, saj vas čakajo prijetni trenutki v družbi osebe, ki vam je všeč že celo večnost. Prijateljica bo potrebovala nekaj vaših nasvetov. Svetujte, ampak se brzdajte grobih besed. Povejte jim, da se ne mislite prilagajati.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zagrizeno se lotite novih obveznosti. Bodite previdni. Tudi počasi in premišljeno se daleč pride. Vse, kar je trenutno pomembno, uskladite do ponedeljka. Okolica bo nervozna in tudi vam ne bo uspelo sproti ohlajati živcev. Tako je, ko na nebu sveti ščip oziroma polna luna. Posledice so lahko prebavne motnje, vročina in glavobol. Preprečite najhujše, če se le da. Srčna oseba vam vedno stoji ob strani. Romantično vzdušje vaju bo popeljalo v svet hrepenenja in nežnega ljubljenja.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zvezde v vesolju bodo ugodno vplivale na vaše delo in ustvarjanje. Naporne in zahtevne naloge opravite po načrtih. V začetku tedna več strpnosti in ne izzivajte spora. Ne pozabite si vzeti časa za najbližje. Partnerju dajte potrditev, da vam v srcu pomeni največ. Polna luna v sredo prinaša občutljivosti v počutju in srčnih valovih. Kakšna urica razvajanja samo za vas ne škodi in klepetanje v prijetni družbi tudi ne. Od trenutka, ko boste izvedeli dobro novico, boste premikali gore. Ne zapravljajte.

Rak

22. 6 do 22. 7.

V poslovnem svetu se bodo vrstila zatikanja. Nič vas ne bo ustavilo. Naslednji teden boste s svojo iznajdljivostjo in pravo tehniko vse spravili na pravo mesto. Nekateri ne morejo nehati kljubovati. Bodite pripravljeni na podtikanja. S partnerjem se zadnje čase ne razumeta. Z izletom v prijetno jesensko naravo si bosta nabrala pozitivno energijo. Zadovoljstva ne skrivajte. Prijateljica od vas pričakuje preveč sočutja. Odkritosrčen pogovor bi bil zelo dobrodošel. Pustite preteklost.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pred vami je teden, ko žal ne boste vedeli, kje začeti, da bi se kaj poznalo. Vendar boste uspešno uredili najnujnejša dela. Kako je že z dobroto? Nekateri znajo ideje super izkoristiti, vas pa namočiti v godljo. Okoli vas ne bo potrpežljivosti. Vpliv polne lune ne pozna milosti. Sprostitev v dobri družbi bo dobrodošla. Jesenskega piknika ne smete zamuditi. Resen pogovor s partnerjem bo izbrisal nezaupanje, ki se je po čudnih zapletih prikradlo v vajin čustveni svet. Novice se boste razveselili.

Devica

24. 8. do 22.9.

Spet boste pristali v okoliščinah, kjer bo treba rešiti zapleteno situacijo. Brez diplomacije ne bo šlo. S konfliktno osebo se ne spuščajte v podrobnosti, če želite ohraniti svoje živce. Finance še vedno skrbno spremljajte z izračuni. Vaša bližnja oseba kuje prijetno presenečenje. Nikar ne prehitevajte dogodkov. Prepustite se trenutkom in uživajte. Za dobro zdravje bodite fizično aktivni ter se zdravo prehranjujte. Na krajši jesenski izlet pa čim prej. Polni luni in njenim lovkam ne boste ušli.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Tokrat ne boste tako tolerantni, kot je to v vaši navadi. Želite razrešiti problem? Uspelo vam bo v korist skupnih interesov. Konec tedna boste preživeli v objemu ljubljene osebe in si malo odpočili. Venera je z vami, tako da vam nežne ljubezni ne bo manjkalo. Ker je polna luna, ne vrtajte v občutljive teme. Negativnosti nastanejo prej, kot si sploh mislimo. Če hočete ostati v dobri fizični kondiciji, bodite zvesti rekreaciji. Več spanja si lahko privoščite. Finance urejajte sproti. Ljubosumje je odveč.

Strelec

23.11. do 21.12.

V sredo se bo luna zazibala v vsej svoji polnosti. Občutljivi boste in ranljivi, pa čeprav se počutite močne. Praznim oblju­bam nikar ne nasedajte. Klub vsemu bodite optimistični in nadaljujte posle, kot je zastavljeno. Ljubljena oseba skrbno pripravlja nekaj za vašo dušo. Dodate lahko še svoje zamisli in lepo vama bo. Le mahnita jo kam čisto po svoje. Spremenite pričesko, osvežite jesensko garderobo, balzamirajte dušo in telo in ne izpustite jesenskega piknika. S prijatelji bo prijetno.

Teden boste zaključili z odličnim poslovnim rezultatom. Čas vam je naklonjen. Le polna luna v sredo prinaša preizkušanja. Poveselite se v družbi prijateljev ali pa se odpravite na izlet, kamor vas vleče srce. Svež zrak, barve jeseni in sprememba okolice pričarajo dobro počutje. Gibanje in zdrava prehrana naj ostaneta na vašem urniku. Čakajo vas nove poslovne obveznosti, ki pa ne bodo ravno enostavne, ampak zelo zahtevne. Ljubezen bo v zraku. Ne bodite ljubosumni za prazen nič. Velja?

Kozorog

22.12. do 20.1.

Preobremenitve niso kaj prida za vaše zdravje. Ne sprašujte se, od kod utrujenost in brezvoljnost. Te neprijetnosti preženite s fizičnim delom in športnimi aktivnostmi. Privoščite pa si tudi sprostitev za dušo. Tako boste pripravljeni za nove obveznosti. Vendar ne pretiravajte s prevzemi delovnih nalog, tudi če vas prežemajo inovativne zamisli. Ugodite srčni osebi in se že končno odpravite pustolovščini naproti. Obeta se vama čudovito doživetje. Nikar preveč ne glejte v prazno denarnico.

Lisa - 41/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 41/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.