Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Ribi

21. 4. do 20. 5.

S prijateljicami si privoščite podaljšano kavico. Sproščeno klepetanje bo pregnalo vašo polno glavo službenih skrbi in obveznosti. Uradne zadeve dokončajte do petka. Mlaj v znamenju dvojčka prinaša nervozo, nemir, težave ravno tam, kjer si ne želite. S sporazumevanjem, vztrajnostjo in natančno analizo omilite napetosti pri razreševanju nastalih napak. Trda bo predla nekaterim, ampak vztrajajte. Prosti čas namenite rekreaciji ter dejavnostim, ki vam vlivajo moč in energijo. V ljubezni ste zadnje čase nezaupljivi. Odkritosrčno povejte, kaj razmišljate in kaj vam leži na duši. Dobili boste odgovor, kot ste si po tiho želeli! Tlačenje bolečine ne prinaša mirnega spanca ...

Oven

21. 3. do 20. 4.

Veliko poslovnih dolžnosti vas čaka. Urejajte jih postopoma, kajti čez ovire in zapreke ne bo šlo zlahka. Nekateri vtaknejo nos ravno tja, kjer je najmanj treba. Bodite pripravljeni v vseh razsežnostih. V nedeljo nastopi mlaj v znamenju dvojčkov. Sejal bo čustveno občutljivost. Več časa si vzemite zase in poskrbite za boljše počutje. Več vitaminov naj bo na vašem jedilniku in gibajte se na svežem zraku. Kaj pa partnerstvo? Nekdo čaka, da ga spustite bližje srca. Skrajni čas je, da začneta znova! Ne zapletajte glede stvari, ki so od nekdaj zapletene! Sreda je vaš dan! Izkoristite dobre energije tudi v finančnem svetu. Uspelo vam bo priti na zeleno vejo.ž

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslovnosti iztržite maksimum do konca tedna. Vedite pa, da vsi nimajo takšnega potenciala kot vi! Izogibajte se kakršne koli prenagljenosti! Premišljeno predvsem z denarjem! Čustveno ravnovesje vama veliko pomeni! Mlaj v dvojčku zahteva svoje. Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Lahko si manete roke, ampak šele takrat, ko bo denar na vašem računu. Ne zapravljajte svojega zdravja!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6

Optimističnost vam priskoči na pomoč v poslovnih obveznostih. Vrelišče vsega dogajanja bodo novi izzivi. Izkoristite priložnosti, kajti lepo obdobje ste čakali na te možnosti in ugodnosti. Vaše znanje in izkušnje doprinesejo odličen začetek! Mlaj ob koncu tedna v vašem znamenju prinaša nemir, nervozo, čustveno občutljivost in še kaj ... Okoli vas ne bo manjkalo godrnjačev. Rekreacija v naravi in dovolj spanja izboljšata počutje. Post ob mlaju je prava odločitev. V odnosu do partnerja se zadržite s pikantnimi komentarji. Včasih se ne zavedate svoje strogosti. Lepa beseda lepo mesto najde. Bodite nežni, ljubeznivi, potrpežljivi. Splačalo se bo in ne bo vam žal.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Novosti vam prinašajo veliko motivacije, tako da delo opravite, kot ste si zamislili. Dogovori obrodijo poslovne sadove. Kljub dobremu se pojavijo finančne težave. Ne zapravljajte tja v tri dni! Od sredine tedna pa do nedelje se vas bo lotevala utrujenost! Mlaj v nedeljo zahteva svoje! Nikar se ne čudite temu, saj ste potrebni počitka. Venera, planet ljubezni, pošilja priložnost za prijetno ljubezensko romanco. Junij je vaš mesec! Prepustite se čarobni naklonjenosti prijetne osebe! Mikavnemu povabilu se ne upirajte, niste ravno vešči v izgovorih. V začetku tedna se zagrizeno lotite vseh obveznosti. Luna v vašem znamenju odpira nove pozitivne rešitve. Kupite srečko!

Lev

23. 7. do 23. 8.

Niste ravno navdušeni nad goro obveznosti v službi. Zopet imate občutek, da morate postoriti vse sami! Povejte, kar mislite! Ste presenečeni nad pozitivnim odzivom nekaterih? Mlaj v dvojčku v nedeljo ne prinaša ravno umirjenosti, ampak poskrbi še za kakšno zdraho med ljudmi in zaseje težave pri delu. Le glejte, da se predate objemu srčne osebe! Ne skrivajte srčne navezanosti. Kar ste zasejali v ljubeče razmerje, lahko mirne duše žanjete v vsakem trenutku. Slabo počutje preženite z več gibanja v naravi, počitek resnično potrebujete! Ne pozabite, kaj ste si obljubili! Torej? Vaš dan je sreda, ko luna zajadra v vaše znamenje! Spopad s težavami boste uspešno rešil

Devica

24. 8. do 22. 9.

Poslovne in materialne zadeve bodo končno dosegle vaša načrtovanja. Ne bodite preveč strogi do sebe. Neprilagodljivost sodelavke vas spravljala ob živce. Ostanite mirni in se ne ukvarjajte z nepomembnimi rečmi. Kuhanja zamer resnično ne marate, pa čeprav se bo dogajalo, da jih boste občutili na lastni koži. Sicer veste, zakaj. V nedeljo nastopi mlaj v znamenju dvojčka! Proste dni izkoristite za druženje v dvoje. V začetku tedna pa previdno v ljubezenski vezi. Slaba volja partnerja bo od vas zahtevala veliko potrpežljivosti! Kritiko obdržite zase! Ko izveste dobre novice, se na vašem obrazu nariše prešeren nasmeh. Za dobro zdravje bo treba narediti več!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Planeti so vam naklonjeni predvsem do sobote, da načrtovana dela zaključite in se pripravite na nove delovne obveznosti. Novosti so zelo zahtevne, zato se nikar ne prepustite negativnemu razmišljanju. Zaupajte sebi in sposobnostim ter izkušnjam! Tehtanje uporabljajte samo za kontrolo svoje telesne teže. Seveda je mlaj, ampak ne pretiravajte z dietami, ker se ne boste dobro počutili. Uživajte lahko hrano, polno vitaminov, ter poskrbite, da v teh junijskih dneh večkrat stojite na sosednjem hribčku! V ljubezni bo romantično, žal brez občutljivih uric ne bo šlo! Izogibajte se ljubosumja, predvsem pa ne izrekajte pikrih komentarjev in ne izzivajte usode! Raje se ugriznite v jeziček.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

V začetku tedna vam ozvezdje odpira vrata dobrega poslovanja, hkrati pa kliče kritiko nekaterih! Za ta čas bo bolje, da sproti urejate uradnosti! Preganjavica prihajajočega nedeljskega mlaja v znamenju dvojčka vas lahko potisne v slabo voljo. S pravo recepturo zmorete ob­vladati napetosti. Junijski dnevi bodo bolj pestri, če si vzamete čas za klepetanje s prijatelji in najbližjimi. Razvajajte vse naokoli in uživajte v vsakem dogodku. Niti pod razno še niste izgubili smisla za humor in romantiko! Ne bodite skromni do sebe! Malce zapravljajte, tako za dušo! Sprememba v vašem domu prinaša zelo dobro počutje in udobje! Vozite previdno in po pameti! Obiska se boste razveselili.

Strelec

23.11. do 21.12.

Službeno stanje se bo izboljševalo, vendar še vedno ne bo idealno. Pazite, da vaše poti in odločitve ne bodo preveč zavite v skrivnosti, ker se lahko izgubite. Opotekanje vas bo spremljalo. Da se rešite odvečnega stresa, opravite vse obveznosti do konca tedna. Ko ste v zagonu, se težko ustavite. Partnerju znova nakažite, kaj čutite v srcu. Včasih vas noče razumeti, ker išče vašo pozornost. V nedeljo se nikar ne spuščajte v globoke ljubezenske pogovore, ker vam mlaj v znamenju dvojčka ne bo omogočal, da bi dosegli kar ste si zadali! Odtavajte s svojimi mislimi po svoje ... optimistično, hkrati za dobro počutje odpotujte za kratek čas! Finance boste končno uredili!

Kozorog

22.12. do 20.1.

Radi bi, da posel teče gladko, pa se vedno najde nekdo, ki komplicira tam, kjer je najmanj treba. Z diplomatskim pogovorom razrešite vsaj trenutno nastale težavice. Dogovore bo treba v osnovi spremeniti. Z zamerami se ne ukvarjajte. V času delovanja mlaja ni priporočljivo tiščati prstov tam, kjer je osat. Več časa posvetite svojemu zdravju in srčni osebi. Ne skrivajte čustvene naklonjenosti, ker zavirate vajin prijetni odnos in sejete negotovost v srce najdražjega. Kaj ko včasih preveč analizirate in ne gre drugače! Čaka vas prijeten obisk in mamljivo povabilo. Vzdušje na zabavi bo prav prijetno. Po dolgem času se nasmejite. Realizirajte, kar ste si zadali. Osebna sreča je pomembna.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Delavnost je vaša dobra lastnost, zato se poglobite v naloge. Uspelo vam bo vse, kar je nujno za uspešno nadaljevanje dela! Nekaterih nalog se lotite detajlno! Ne pretiravajte, kajti tudi vi lahko pregorite! Vaše telo in duša potrebujete svobodo in počitek. Ne lažite sami sebi. Res ste pretiravali na polno. Gibajte se v naravi, prehranjujte se zdravo, delajte na sebi. Srčna oseba si želi iskrenega pogovora. Urice sanjarjenj v dvoje so odprte, vi pa ne odlašajte več! Mlaj v dvojčku ne pozna milosti. Nesporazum zaradi objektivnih okoliščin morate dobrohotno prezreti, pa čeprav se vam bo malce kadilo od besa iz vaše glave. Vztrajnost in potrpežljivost sta odlična sopotnika!