Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Pojavilo se bo kar nekaj problemčkov. Treba jih bo rešiti v zelo kratkem času. Če iščete sočutje ali usmiljenje, se vam lahko zgodi, da boste razočarani. Polna luna v soboto ne bo sejala milosti. Torej poslovno nikar z glavo skozi zid. V ljubezni bo veliko lepše. V prazničnih dneh se odpočijte, razvajajte sebe in najdražje. Dovolite, da vas objameta harmonija ljubezni in pomlad. Praznične jedi bodo slastne. Za rekreacijo pa pot pod noge na bližnji hrib. Na sonce.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Pomembno delo se bliža h koncu. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje s pomembnimi ljudmi. Vaši pomisleki, da ste se napačno odločili, se vam preveč kopičijo. Še je čas za spremembe. Občutljivost vas bo objela zaradi polne lune v znamenju tehtnice. Utrujeni ste zato, ker vedno hočete vse narediti do konca. Nič se ne bo podrlo, če vsaj v prostih dneh namenite več časa sebi in tistim, ki jih imate resnično radi. Ne delajte iz muhe slona.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Utrujeni ste že od vseh obveznosti. Radi delate in ustvarjate, ampak vzemite si nekaj dni za počitek in razvajanja. Tako boste pregnali spo­mladan­sko utrujenost in neprijetno počutje. Sanje, ki ste jih imeli pred kratkim, se vam lahko uresničijo. Vaša sentimentalnost bo očarljivo objela srčno osebo. Ta pa vas bo med prazniki z velikim veseljem razvajala s kulinaričnimi dobrotami. Ja, ja, ljubezen gre skozi želodec. S sprehodom pokurite, kar bo odveč.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Bodite pripravljeni, da bo treba načrte spremeniti. Prisluhnite, sodelujte in ne bodite užaljeni, če vas tokrat ne bodo upoštevali. Med prazniki boste ustvarjalni in polni energije. Počutje bo presenetljivo prijetno, kljub polni lunici. V vaše ljubezensko življenje prihajajo prijetne novosti. Ne spreglejte jih. Srčnost najdražjega vam bo vlivala posebno moč. Zapletene dogodke boste speljali točno tako, kot si v duši želite. Sprejmite povabilo na praznično klepetanje ob potički in dišeči kavi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Umirjeno, premišljeno in z vztrajnostjo se lotite novih nalog. Ne pozabite, da vam lahko tudi kdo priskoči na pomoč. Vsega žal ne morete postoriti sami. Dovolj je, da samo namignete. Na splošno se potrudite biti potrpežljivi. Na vas bo polna luna vplivala s polno paro. Ljubezen je v zraku. Vajina želja po biti več skupaj je uresničljiva v prihajajočih dneh. Za priložnosti, da si umislite nekaj posebnega, je čas med prazniki. Ne zapravljajte preveč. Zajček lahko prinese samo pozornost.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Tekmovalnost nekaterih vam gre res na živce. Takšnih potez ne marate, ker ste drugačni. Posvetite se svojim nalogam in zastavljenim ciljem. Odlično vam bo uspevalo. Kar lep čas že pričakujete, se bo končno začelo odvijati. V partnersko zvezo vnesite mir in zaupanje. Bližina najdražjih vam bo napolnila srce. Ker ste si zaobljubili, da boste vlagali v svoje zdravje, nadaljujte in ne popuščajte. Za praznike si privoščite vse. V denarnici bo boljše, kot ste pričakovali.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Elana in energije bo dovolj, da postavite vse pomembno na pravo mesto. Kljub polni luni v znamenju tehtnice poskusite pregnati zle misli. Gibajte se na svežem zraku, osvežite počutje. Čustveno zapiranje vase ni prava pot. Prijateljski pogovor prinaša srečne trenutke, predvsem pa dobro počutje. Zato preživite praznične dni v objemu najdražjih. Razvajanje bo dobrodošlo, zato čim prej po zajčkovih nakupih. Drobne pozornosti so najdragocenejše.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Prepričani ste, da vam poslovni partner pripravlja dobro kupčijo. Raje hitite počasi in se o vseh dogodkih prepričajte pravočasno. Prehitra sklepanja so lahko škodljiva za vas. Od srede dalje izkoristite dobre vplive ozvezdja. Njihova naklonjenost bo segala v posle, počutje, ljubezen in praznične trenutke. Proste dni namenite počitku in druženju. Luna je polna. Oseba, ki čustveno kraljuje v vašem srcu, pripravlja prijetno presenečenje. Ste radovedni?

Devica

24. 8. do 22. 9.

Nesporazumov pa res nikoli ne zmanjka. Razrešite zapletene dogodke taktno in umirjeno. To ne bo lahko. Komentarje raje preslišite. Nekateri vedno negativno reagirajo. Nekaj prostega časa le namenite klepetanju s svojimi prijatelji. Odpravite se na daljši sprehod v naravo ali pa si privoščite praznični izlet. Najslajše v družbi najdražjih. Čustvena naklonjenost vaše srčne osebe vedno prija. Ob prazničnih dobrotah enostavno uživajte.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V vašem delovnem okolju vas bodo z dobrimi rezultati presenetili. Tokrat bo delo opravljeno pravočasno in tako, kot je treba. Ne prenaglite se s kritiko. Včasih je dobro kaj zamolčati. Če si boste ukradli nekaj prostih dni, se vam bližajo prijetni prazniki. Polna luna v vašem znamenju seje čustveno občutljivost. Nejasnosti v ljubezenski zvezi? Po temeljitem pogovoru s partnerjem bo slika drugačna, lepša. Za dežjem vedno posije sonček. Tudi v aprilu. Sprejmite povabilo na praznično kosilo.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nasvet sodelavca vam bo pomagal, da razrešite nastale tegobe. Z razumevanjem in potrpežljivostjo še koga presenetite. Potrudite se, pa čeprav malce odigrate. V organizaciji znate biti odlični. Izkažite se. V prostih dneh si privoščite druženje z najdražjimi in tudi kakšno zabavo za sprostitev. Osvajanje in zapeljevanje! A ne pretiravajte preveč. Ne zapletajte se pregloboko, da ne bo neljubih scen. Z denarjem po pameti. Darila so lahko preprosta.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ne prehitevajte sami sebe. Še naprej ustvarjajte. Za dobre poslovne rezultate ste naredili vse. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali z nepomembnimi dogodki in ljudmi, ki večno komplicirajo. Počutje bo v nihanju med dobrim in stresnim. Za zdravje počivajte kakšno urico več. Praznike namenite prijetnostim, rečem, ki vam vračajo energijo. Sredi tedna boste v formi, da uredite nujnosti. Nekdo vas pogreša. Povabite ga na kavo.

Lisa - 14/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 14/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.