Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vaša dobra intuicija vas pripelje do razrešitve. Ukrepajte umirjeno, s povečano mero potrpežljivosti in prilagodljivosti. Vaše finance so malce ogrožene, zato uvedite ukrepe, o katerih že dlje časa razmišljate. Ker ste iznajdljivi in domiselni, boste rešili denarnico pred bankrotom. Dobra izbira za vaše boljše počutje je izlet v bližino vode.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Vroče vreme in torkov zadnji krajec vam ob začetku poletja prinašata preizkušanje na vseh področjih. Bodite potrpežljivi in tolerantni. Za delo in uradne obveznosti boste bolj zbrani od srede dalje. Več časa posvetite hobiju. Počutje boste izboljšali z izogibanjem sladkarijam. Srčna oseba vas bo presenečala z drobnimi pozornostmi. Ste sramežljivi?

Bik 21. 4. do 20. 5.

V poslu bodite pripravljeni na vse, tudi na kakšno past in negativno kritiko. Prava volja, samozavest in večja mera prilagodljivosti odpirajo vrata za doseganje ciljev. Ničesar ne prehitevajte v tem tednu. V prostih dneh se posvetite sebi in bližnjim. Sladoled vam bo polepšal prve poletne dni. Pojdite na krajši izlet z ljubljeno osebo. V prihodnosti vas čaka kar nekaj nesporazumov. Tega si ne želite.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Hitenje poskušajte zamenjati z umirjenim tempom. O novih projektih krepko razmislite. Finance vam ne dovoljujejo novih projektov. Vaše telo zahteva več počitka in vitaminčkov. S tehtnico se ne obremenjujte. Vaša postava je takšna, kot mora biti. Čustva bodo prevladovala nad razumom. Prepustite se čarobnosti svojega obdobja in ne prikrivajte notranjih lepot.

Lev 23. 7. do 23. 8

Nekaj prostih dni vam bo dalo pozitivno energijo. Za urejanje poslovnih in finančnih situacij si vzemite dovolj časa. Zavihajte rokave in ne bodite preveč strogi do sebe. Napetosti uravnovesite po svoje. Osvežitev v vodi bo prijala. Težko boste kontrolirali naklonjenost in čustva do svoje simpatije. Tako ste še bolj privlačni.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Natančni ste in sami boste vedeli, kaj je za vas dobro in kaj slabo. Do praznika ne eksperimentirajte preveč, kajti energijo bo kradel zadnji krajec v torek. Pomanjkanje te pa lahko neugodno vpliva na vaše zdravje in splošno počutje. Izogibajte se naporom tako fizičnih kot psihičnih. Rekreacija naj ostane na vašem urniku. Skrbi ne bo zmanjkalo.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Ne rinite noska tja, kjer ni vaše področje. Zapletene situacije morajo tokrat rešiti brez vas. Prevečkrat ste jih že rešili! Raje se posvetite svojemu zdravju in ljubezni. Partner bo zelo vesel, če boste vajin odnos kronali z zaupanjem in iskrenostjo v romantičnem stilu. Občutek pripadnosti je vedno zelo pomemben. Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Negativnosti pustite v preteklosti.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Ni ravno pravi čas, da bi se podajali novim izzivom naproti. Še zlasti ne takšnim, ki bi rušili vaš s trudom postavljen poslovni svet. Energijo raje namenite bližnjim in obogatite partnerski odnos. Pregnali boste ljubosumje in brez potrebne skrbi. Kateri recept najboljše deluje, vi dobro veste. Ob občutku nemoči ne premikajte ničesar.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Resnica je, da imate dela in obveznosti zelo veliko. Dovolite si poklicati pomoč. Sodelavec že komaj čaka, da mu namignete. Morda opazite, da je rad v vaši družbi? Na trenutke bodo energije čudovite. Pustite, naj trajajo. Poletje in stroga načela ne gredo skupaj. Umirite svojo ognjevito notranjost z gibanjem v naravi ali uživajte v svojem najljubšem hobiju.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Ambiciozna narava vam tudi tokrat ne bo dala miru. Ponujeno priložnost sprejmite, vendar brez lastne strogosti in pesimizma. Kljub zapletom boste deležni velike pohvale. Pojdite na kavo z osebo, ki vam je že dlje časa všeč. Poskrbite za kakšen modni nakup in si popestrite poletno garderobo. Oblekica ali kopalke, izbira je vaša. Partnerju ste všeč točno takšni, kot ste.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Vse poti, ki vas čakajo, bodo naporne, zato v prostih dneh izkoristite čas za umirjenje telesa in duha. Privoščite si obisk pri frizerju, pedikerju in podobno. Seveda vam pa kakšna masaža in kopanje v vodi ne bosta odveč. Nerganje vašega partnerja ob začetku tedna je povezano z zadnjim krajcem.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Sonce in prijetno vzdušje vas bo navdalo z ustvarjalno in pozitivno energijo. Speljite poslovne načrte in dokažite, da ste odlični, če vam dovolijo uresničiti nekaj idej. Površnosti se izogibajte. V denarnici imejte še malo poostren nadzor. Ni še čas za zapravljanje. Počutje bo dobro, vendar poskrbite, da boste aktivni. Nagajivi boste v drugačnih okoliščinah. Tokrat bodite resni. Se vam odlično obrestuje.

Liza - 26/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 26/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.