Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Vesolje vam v teh dneh ponuja naklonjenost, da speljete delovne obveznosti. Kljub vsemu bo nekaj dni naporno. Pomembne poslovnosti zaključite po načrtih. Konfliktnih situacij z nadrejenimi se izogibajte. Sobotni prvi krajec v znamenju škorpijona bo nosil marsikoga. Do neljubih dogodkov lahko pride mimogrede.

Ne spuščajte se v prevelike izdatke, ker vaše finance tega ne dopuščajo. Da bo vaše počutje takšno, kot bi vi želeli, bodite športno aktivni. Jejte zdravo in večkrat na dan. V ljubezenskih vodah vas čakajo prijetna presenečenja. Težko se boste uprli poletni avanturi. Ljubezen je v zraku. S čakanjem ne spremenite namenjenega.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Z načrtovano vizijo in svobodnim pristopom se odpirajo nove poslovne priložnosti. Ne spustite jih iz rok. Potrpežljivo vztrajajte, ustvarjajte in se ne spuščajte v konfliktne debate. Finančno še niste na zeleni veji, zato premišljeno, ko nakupujete.

Prisluhnite sebi in se odločite, ali resnično hočete biti v takšni ljubezenski zvezi. Vaš dan je petek, zato izkoristite trenutke naklon­jenosti lune in Sonca. Da boste fit, bodite športno aktivni, jejte zdravo in si privoščite dovolj spanja. Ob koncu tedna nastopi prvi krajec v škorpijonu. Ljubosumje je neupravičeno. Poklepetajte s prijateljico.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Pred vami je aktiven teden in ne bo vam dolgčas. Kljub visokim temperaturam vas bodo zasipali z delom in obveznostmi. Vsega se lotite sistematično, tako kot znate. Ob koncu tedna se odpravite do morja ali v hribe ter razvajajte sebe in najdražje. Nemogočega ne pričakujte. Za dobro počutje dodajte kakšno kitico spanja.

Varujte se nevšečnih poškodb. Vaša ljubezenska zveza bo sicer objeta s čustveno občutljivostjo, za kar bo poskrbel sobotni prvi krajec v znamenju škorpijona. Vaš občutek za sočloveka prinaša prijetno presenečenje. Ne izmikajte se. Tudi do sebe bodite radodarni, tako ... za spremembo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Za dober razvoj poslovnih projektov si vzemite dovolj časa za premislek. Še vedno velja pregovor, da več glav več ve. Ponudite prijazno besedo tako, kot znate le vi. V občutljive tematike ne drezajte preveč kritično. Nekateri ne prenesejo ničesar. Previdno ob prvem krajcu konec tedna. V ljubezni se boste razcveteli.

Čaka vas nekaj zelo prijetnih trenutkov v dvoje. S srčno osebo se pogovarjajta o vsem, kar se dogaja sproti. Da bo počutje boljše, se varujte vseh pretiravanj in naporov. Vaši dnevi so od nedelje dalje, ko je luna v ognjenem znamenju. Nadomestite čisto vse, kar ste morda zamudili. Naj vas poletje ziblje v romantične dni.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Iz svoje kože res ne morete skočiti. V poslu hočete več in uspelo vam bo. Okoli vas vedo, da s povprečjem nikakor niste zadovoljni. Elana in energije bo dovolj, da bodo dela v teh avgustovskih dneh potekala po vaših načrtih. Bodite fizično in športno aktivni. Tako boste pregnali notranje napetosti.

Če vam bo prijalo poležavanje na sončku, si to lenarjenje vsekakor privoščite. Prvi krajec v škorpijonu bo glavni krivec, da boste težko našli soglasje. Za boljše počutje si privoščite več spanja ter urice v umirjenem duhu. To dela čudeže. Ne zamerite srčni osebi, če malce strogo analizira vajin odnos. Sami ste si zakuhali juhico.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Opravili ste pomembna dela. Umirjeno se lotite novih obveznosti, ki ste se jih veselili že pred poletjem. Priložnost, da izrazite svojo kreativnost in izvirnost. Ne pozabite, da je smeh pol zdravja. Le odpravite se na klepet ob kavi. V prijetni družbi poskrbite, da se bodo zbrani držali za svoje trebuščke.

Znate stresati šale iz rokava. Nekaj uric namenite samo sebi. Balzamirajte svoje zdravje in počutje. Vsak dan začnite z veliko pozitivne in ustvarjalne energije, pa tudi če vas bo prvi krajec držal v objemu občutljivosti. Polepšajte si dom in sebe. Vaš dan za nakupe in razvajanja je petek. Harmonija v družini vas bo osrečila.

Rak

22. 6 do 22. 7.

V prostih dneh si privoščite več časa za počitek. Pred vami je zelo zahtevno delovno obdobje. V partnerskem odnosu ne drezajte v občutljive teme, da ne bo iz navadnega kramljanja vse skupaj preraslo v neprijeten prepir. Sobotni prvi krajec v znamenju škorpijona bo imel veliko moč. Venera je z vami, zato vnesite dobro svojim bližnjim.

V ljubezni vam bo v avgustu še zelo prijetno. Svoje misli odcepite od problemov in poglejte stvari iz bolj pozitivnega zornega kota. Polepšajte si poletne dni s posebnimi dogodki, ne glede na to, ali ste doma ali na dopustu. Jejte zdravo, ne spuščajte obrokov in pijte dovolj vode.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pravijo, da od viška ne boli glava. Bodite v pripravlje­nosti za delo od ranega jutra do večera. Od vas se pričakuje, da boste v teh dneh poskrbeli za čudeže. Vaša glava bo polna skrbi in tudi nervoza bo prisotna zaradi prvega krajca. Ampak planeti so z vami. Kar pogumno. V prostih dneh se odpravite po svoje in se prepustite čarobnosti poletja.

Vaše telo bo potrebovalo odklop. Sprostite se. Da bo počutje v redu, se zdravo prehranjuj­te. Sladke razvade in sladoled pa lahko. Poletje je, ne izpostavljajte se soncu in čuvajte svoje srce. V čustvenem svetu zacvetite kot rožica. Romantičnih trenutkov in prijetnih druženj bo veliko.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Poslovne obveznosti, ki lahko počakajo, prestavite na september, kajti v tako kratkem času dela ne bi bila opravljena tako, kot ste jih zastavili. Zavzemite se, da rešite najnujnejše. Strogih kritik se izogibajte, ker bodo okoli vas občutljive osebe. Dokažite, da jih znate oviti v zaščitno lupino in da jih razumete.

V prostih dneh bodite fizično aktivni, rekreacija vam bo napolnila baterije. Počutje bo manj stresno. Za ljubezensko zvezo postorite nekoliko več v teh avgustovskih dneh. Žareli boste v prijetnem objemu najdražjega. Prevelika odkritost lahko prikliče negativna čustva. Bolje bo, če se zadržite. Finance boste končno uredili, kot ste načrtovali.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V službi dobro vedo, komu naložiti največ. Seveda, ko pa ne znate reči ne. Obetajo se vam odlične obresti minulega dela. Dovolite, da nastale zaplete razrešijo tisti, ki so jih zakuhali. Vi se posvetite organizaciji novih poslovanj, v katerih lahko pokažete svojo specifičnost. Finančno se ne pritožujte.

Luna v vašem znamenju v četrtek odpira pot delavnosti in dobrih rezultatov. Sprostitve ne smete izpustiti. Obremenjevanje s kalorijami je odveč. Šport, rekreacija, hoja v hribe, plavanje, vse to naj se dogaja. Počnite v dvoje, ker je v dvoje lepše. Najdražja oseba vam bo romantično naklonjena. Ne skrivajte navdušenja.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Pozitivni dogodki v tem poletnem času! Odpira se nekaj novega, svežega in izvirnega. Nastale probleme boste še pravočasno rešili. Tokrat malo drugače, saj vam bodo ljudje pomagali in stali ob strani. V prostih dneh si vzemite čas za kakšen izlet in druženje s tistimi, ki so vašemu srcu dragi.

Zapeljivost srčne osebe bo v vas prebudila strast in globoka čustva. Ne iščite vzroka za prepir, da ne pokvarite prijetnih avgustovskih dni. Zavoro na jeziček, kajti tako se bo vaša srčna oseba veliko bolje počutila. Da bo vaše počutje še boljše, ne razmišljajte o prvem krajcu v svojem znamenju. Izogibajte se težkih pogovorov. Prijatelj vas razveseli.

Strelec

23.11. do 21.12.

Z veliko mero optimizma in pozitivizma jadrate v avgustovske dni. Pravijo, da ni vse zlato, kar se sveti, zato povečana previdnost ne bo odveč. Ustvarjajte tako, kot ste načrtovali. Tokrat raje uporabljajte utečene in preizkušene metode. Čeprav večjih finančnih težav ne bo, bodite varčni. Ljubezen bo v zraku.

Greh bi bil, če ne izkoristite teh prijetnih trenutkov. Bodite zaljubljeno romantični in pokažite srčnost do osebe, ki vas ljubi iz srca. Potujte, vnesite nekaj adrenalinskih dogodkov v proste dni. Storite za zdravje več. Bodite v gibanju, telovadite in se izogibajte kaloričnih jedi. Sporočilo obeta veselje.

Lisa - 34/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 34/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.