Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Dobre okoliščine vam bodo dopuščale, da uredite tudi najzahtevnejše trdovratne naloge. Vse se bo odvijalo hitro, zato pazite, da se dogovarjate o vseh pomembnostih sproti. Neodgovornost nekaterih vam bo dvignila pokrov. Kljub vsemu težave rešujte umirjeno. V prostih dneh razvajajte sebe in najdražje. Zadnji krajec v znamenju strelca vam pošilja dneve občutljivosti.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Dobro premislite o vseh odločitvah v zadnjem tednu februarja. Ugotovili boste, da ni vse tako enostavno, kot je bilo videti. Na napakah se učimo, žal. Nastavite zanko in videli boste, ali jih novosti zanimajo. Vaš dan je četrtek. Ljubezensko prijetno in poslovno uspešno. Razvajajte sebe in tiste, ki so vam blizu. Počutje bo dobro, le več se gibajte.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Bodite ponosni, da vam komuniciranje leži. Predvsem v trenutkih, ko je ljudem treba razložiti, da ni vse zlato, kar se sveti. Dobrih rezultatov bo kar nekaj. Delovnih obveznosti pa čez glavo. Vaše razpoloženje bo malce nihajoče, kajti stresnih situacij zlepa ne bo konec. Zadnji krajec v strelcu od vas zahteva svoje. Posvetite se svojemu zdravju.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Delovnih obveznosti se lotite natančno in premišljeno. Za poslovne novosti si vnaprej pripravite vsebine. Bodite natančni in tudi kritični. Vleklo vas bo po nakupih. Z denarjem bodite še naprej varčni. Sočutni in razumevajoči ste do partnerja, kaj pa on do vas? Zadnji krajec v strelcu bo v torek malce muhast. Lahko vam pokvari prijetno razpoloženje, saj ste občutljiva rakovska dušica.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Ni treba pretirano razmišljati, kako se lotiti dela. Končno boste rešili finančne neprijetnosti. Naj vas pomanjkanje časa ne prisili v napačne ali prehitre odločitve. Pri nekaterih v službi je vse obrnjeno na glavo. Ali so že kdaj kaj speljali brez vaše pomoči? Virusna obolenja kljub soncu še ne počivajo. Bodite v gibanju, na jedilniku pa naj bo čim več sadja.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Pripravljeni ste na poslovne podvige. Z besedami kritike bodite previdni. Nekateri ne prenesejo neposrednosti. Sploh ko je na nebu lunin zadnji krajec v znamenju strelca. Poskušajte biti zbrani, natančni, pa čeprav bo zelo naporno. Vaša najdražja oseba ima v zadnjem času občutek, da vam je odveč. Le glejte, da razkadite te dvome. Saj ste tudi sami zelo občutljive narave.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Nihče vas ne bo prepričal, da so se dela zavlekla samo zaradi nekoga, ki komplicira na vsakem koraku. Dokažite resnico, razkrijte ozadje. Nekaj noskov se bo vihalo. S prijetnimi dogodki v ljubezni boste najbolj zadovoljni ob koncu tedna, ko luna sveti v vašem znamenju. Privoščite si več spanja in zdrave prehrane. Temu sledi dobro počutje. Zadnji krajec v strelcu popije energijo.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Uskladite, kar se še v krajšem času uskladiti da. Čakajo vas nove poslovne obveznosti, zato stare zaključite čim prej. Čeprav vam bo primanjkovalo vztrajnosti, boste odkrili recept, kako osvežiti pristop. Delo zaradi tega ne bo utrpelo nobene škode. Bele strmine, sprememba okolice, svež zrak … Za vašo dušo je vse to prava izbira. Uživajte v družbi bližnjih.

Strelec 23.11. do 21.12.

Obeta se vam nekaj poslovnih poti, ki vam ne dišijo preveč. Nagibali se boste k delu, ki je vam prijetnejše. Z veliko volje ter vašim optimizmom boste začeli nove obveznosti. Ugotovili boste, da tisto, kar ste si močno želeli, sploh ni več zanimivo. Ustvarjalnim trenutkom namenite več časa v sredini tedna. Prijetna presenečenja, druženje in ljubeznivost najdražje osebe vas popelje v dobro počutje.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Morda preveč trmasto vztrajate pri svojih idejah. Nekje v sebi veste, da niso najboljše in da več glav več ve. Vsaj malo se prilagodite glede na krizo, ki je v zadnjem času prisotna. S sorodno dušo ujemita skupne trenutke užitka. Zelo srčno znate podarjati iskreno ljubezen. Zadnji krajec v torek se bo razlegal na vse strani. S partnerjem ne zajadrata v težave, če daste prednost vajinemu svetu.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Idej in elana bo na pretek. Zaradi časovne stiske znate sejati nervozo, ampak vse se uredi z vztrajnostjo in potrpežljivostjo. Razpravljanje o nastalih napakah vas bo razkurilo. Kar nekaj konkretnih povejte, pa čeprav šokirate. Zadnji krajec v znamenju strelca ne bo ravno milosten. Za ohranjanje mirnih živcev storite več. V objemu osebe, ki greje vaše srce, vas čaka marsikaj prijetnega.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Radi bi uresničili zamisli, ki se vam pletejo po glavi. Nekaj konkretnih poslovanj v teh dneh boste odlično rešili. Z novimi idejami pa še malo počakajte. Petek je vaš dan za napredovanja in dogovarjanja. Nakupujte samo nujne stvari, ker se boste drugače spet jezili sami nase. Potrebujete tudi malo miru. V torek sveti zadnji krajec v znamenju strelca.