Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Oven 21. 3. do 24. 3.

Čaka vas naporen teden. Skupaj poiščite prave rešitve za nastale probleme. Proti koncu tedna pa se le skrijte v svoj mali svet in se posvetite sebi. Nekatere vaše zakoreninjene navade bodo šle ljudem okoli vas na živce. Vsem res ne morete ustreči. Z denarjem varčno. Saj veste – skromnost je lepa čednost. Dobro poslovno sodelovanje odpira nove poti in hkrati tudi dober zaslužek.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Pomlad je tu. V službi raje samo opazujte in ne dajajte večjih pripomb. Zakaj tako? Saj ne veste, v katero smer bo pihal veter. Nekatere bo motil celo vaš pogled. To je posledica utrujenosti in sij polne lune v znamenju tehtnice. Ne zapirajte se vase, ker s takšnim odnosom partnerja spravite ob pamet. Malce bolj zgovorni ste lahko in ne pozabite, kaj ste obljubili.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Četrtek in petek sije luna v zračnem znamenju, tako da ste s pozitivnimi energijami v prednosti. Glede na vaš značaj vas čakajo prijetni dnevi. Vaša vesela narava razvedri še tako kisel obraz. Teh bo kar nekaj okoli vas. Polna luna v četrtek prinaša trenutke nesoglasij in zapletanj tam, kjer ni treba. Tudi trmasto znate vztrajati pri odločitvah, pa čeprav veste, da mogoče niso najboljše.

Rak 22. 6. do 21. 6.

Sonce bo v prihajajočih dneh sijalo v vaše življenje. Na delovnem mestu bo potrebne veliko potrpežljivosti, da bi izpeljali načrtovan projekt. Seveda se tistih, ki stalno kritizirajo, ne bo dalo izogniti, saj bodo brenčali okoli vas kot mrčes. Izkoristite pozitivne vibracije in ponovno vzpostavite poslovno linijo, ki je bila dlje v zatišju. Uspeh vam je namenjen.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Uspelo vam bo ušpičiti marsikaj presenetljivega. Le privežite si dušo. V četrtek, ko nastopi polna luna v znamenje tehtnice, bi bilo dobro poslovne nejasnosti pustiti na točki, kjer so. Drugače bodo medsebojni odnosi skrhani do konca. Zvoniti po toči bo prepozno. Srčna oseba bo poskrbela za navzkrižje v partnerstvu zaradi neke povsem banalne zadeve.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Obeta se vam nekaj poslovnih poti, ki pa vam ne dišijo preveč. Žal se bo treba potruditi. Bolje tako, da vam ne zakuhajo kakšne godlje. Polna luna v četrtek vas ne bo pustila pri miru. Zelo občutljivi in zamerljivi boste, kar zna vplivati na odnos v ljubezenski zvezi. Partner že nekaj časa ljubosumno brenči okoli vas. Vzemita si čas zase. Romantičen večer v dvoje z zaupnim pogovorom bo utrdil vajino zvezo.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Luna v vašem znamenju vam odpira vrata navdiha za nove ideje. Te imejte pripravljene za pozneje. V poslu nadaljujte po načrtih. Naj vas provokativna vprašanja ne iztirijo. Ohranite mirne živce. Prepir ni rešitev. Partner vam bo tokrat razumevajoče stal ob strani. Zaupajte mu, ker bo tako lažje prebroditi težave. Polepšajta si kakšno popoldne čez vikend z izletom do bližnje vode.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Vsa opravila vas čakajo. Posledično bo vaš sopotnik spomladanska utrujenost. Zato se v prostih dneh naspite in naberite novih moči. Če se odpravite po nakupih, nikar ne presegajte svojih finančnih zmožnosti. Sicer pridno delate, zato si za nagrado lahko mirne duše privoščite kakšno malenkost. Ta teden ravno ne boste prenašali samote.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Uživali boste v drobnih stvareh, ki jih po navadi niti ne uspete opaziti. Zdaj pa ste v obdobju, ko prav vsaka malenkost pritegne vašo pozornost. Zato vam bo še lepše kot po navadi. Ljubljeno osebo raznežite in osrečite tako kot znate le vi. Uspelo vam bo poiskati ravnovesju med potrebami in željami ljudi, s katerimi živite. V toliko previdno, da jim ne zasejete ob­čutka, da vsiljujete svoje cilje v njihovo življenje.

Kozorg 22. 1. do 20. 1.

Vsega ne boste zmogli sami v tako kratkem času, zato le prosite, naj vam priskočijo na pomoč. V to smer vas bo spodbujal tudi vaš partner, ki mu vaša zagnanost ne diši preveč. Se sprašujete, zakaj? No, veste odgovor. Ker ste potem nekaj dni tako utrujeni, da od vas ni nič, razen tečnobe. Ohladite si glavo po že izkušeni recepturi, daleč od norega vsakdanjega tempa.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Ni ravno čas, da bi dvomili o sebi. Odločno nastopite ter jasno povejte bistvo. Tako bodo vsi v vašem poslovnem svetu upoštevali vaše mnenje. Nekdo, ki ste mu trn v peti od samega začetka, ne bo naklonjen vašim idejam. Polna luna v znamenju tehtnice bo žal onemo­gočala poti do soglasij. V prostih dneh si privo­ščite odklop. Sanjarite, poiščite notranji mir, zaupajte vase in se tako osvežite za nove podvige.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Prijeten teden je pred vami. Zelo pestro obdobje tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Mogoče se vam bo na trenutke zazdelo, da je nekaj čudnega v zraku. Polna luna bo sejala nervozo in čustveno občutljivost. Resnično odjadrajte na kratek oddih in si privoščite brezdelje. Leto je dolgo in energijsko ne boste zmogli brez od­klopa. Sonce, narava, mir ... drugačno okolje. Je še kaj lepšega?