Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Vaša svobodna in ustvarjalna duša bo prišla na svoj račun. Pravi užitek je ob dejstvu, da so poslovne naloge opravljene. Bodite previdni pri sprejemanju novih obveznosti. Nekateri so namazani z vsemi žavbami goljufije!Torej, previdno. Vaša simpatija ne bo skrivala zadovoljstva. Naj ljubezenska domišljija riše čarobne trenutke samo za vaju. Luna v znamenju leva vas bo zibala v zamerljivost in tudi nataknjenost ni izključena! Pogovorite se že enkrat, da ne bo prepozno!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaši nadrejeni resnično mislijo, da ste v službi lahko cele dneve! Opravite samo svoje obveznosti. S financami ste na dobri poti! Le tako naprej! Dovolite si malce več spanja. Za dušo in boljše počutje si privoščite vikend paket v termah ali pa vsaj en dan na smučišču! Odvečno energijo, tisto negativno, je najboljše pospraviti s fizično aktivnostjo! Zaljubljeni? Kot ptički na gregorjevo boste tudi vi cveteli v teh januarskih dneh! Premlevanja za spremembo pustite na miru!

Oven

21. 3. do 20. 4.

Do konca tedna se pogovorite z nadrejenimi in podrejenimi o vseh delovnih načrtih. Luna v levu in devici odpira nove poslovne priložnosti. Predstavite svojo posebno idejo. Prisluhnite nasvetu poslovnega kolega. Za zdravje naredite več. Gibajte se in uživajte dovolj sadja in zelenjave! Polna luna seje občutljivost in šibi počutje. Srčna oseba bo razumevajoča do vas, čeprav kakšno urico držite resen obraz. Ste morda zadnje čase preveč zapečkarski?

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zamišljeni? Morda je skrajni čas, da odmislite negativnosti. Znanje in izkušnje imate, torej ni strahu za napredek. Nekateri bodo zamerljivi in težko dostopni. Dogovarjanje o novih poslih bo kljub zapletom uspešno. S partnerjem pripravita vse potrebno za krajše počitnice na belih strminah. Naredita si prijetno, brezskrbno, sproščujoče vzdušje. Ob koncu tedna vas polna luna zaziblje v romantično občutljive vode! Resnica je vedno dobrodošla! Previdno z besedami!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Imate občutek, da vam bo končno uspelo vse, kar ste načrtovali? Potrpežljivo ste vztrajali, zato zdržite do konca! Dogovarjanje o novih službenih obveznostih se bo dobro izteklo. Polna luna v levu ob koncu tedna zaseje nihanja v razpoloženju. Kljub zimskim razmeram bodite v gibanju in na svežem zraku. Če vas odnese v prijetno družbo s prijatelji, ne bodite razsipni z denarjem. Vaša najdražja oseba ima posebne načrte! Očarajte z nežnostjo, iskrenostjo, strastjo!

Rak

22. 6 do 22. 7.

Negotovostim pri delu ne bo konca ne kraja. Potrebni bosta povečana disciplina in natančnost, da rešite neprijetnosti. Od torka naprej bodo prisotne prave ideje in dovolj energije za uresničevanje vsega. Finančne tegobice boste uredili do sredine tedna. Dogodek ob koncu tedna prinaša čustveno občutljivost in nemir. Pokažite svoja globoka čustva, vendar se izogibajte ljubosumnih scen! Raje se prepričajte, preden nasedete govoričenju! Ali pa ste se zaljubili v napačno osebo!?

Lev

23. 7. do 23. 8.

V poslu bo dinamično in razveselili se boste novih zamisli! Čas je za premike! Bodite pripravljeni na nerazumevanje in kritiko. Vikend na snegu in svežem zraku bo kot nalašč, da si napolnite baterije. Iskrenost in zaupanje vaše srčne osebe vas osrečujeta. Trenutki v dvoje bodo romantično čarobni! Čas je, da si privoščite maksimalno! Sicer bo okoli vas nekaj tečnob, ampak si ne dovolite ukrasti svoje dobre volje! Zasejte jo med najdražje in prijatelje!

Devica

24. 8. do 22. 9.

Premislite o ponudbi sodelavke. V slogi je moč! Pomembnosti boste rešili brez večjih zapletov. Postavili ste si visoke cilje. To vas bo naredilo še bolj motivirane in uspešne. Če bo počutje ob koncu tedna malo slabše, vedite, da polna luna ukrade miren spanec in zaseje moč! Sprememba okolice vedno dobro vpliva na vas! Vas bega vprašujoč pogled partnerja? Torej z razvajanji ne odlašajte, saj je partner skupaj z vami željen vsega lepega. Prepustite se užitkom!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Od sobote dalje bo delovne vneme za rešitev problemčkov dovolj. Kljub dobrim vplivom zvezd si ne nalagajte preveč obveznosti. Krotite malce svojo ambicioznost. Vaše počutje bo nihajoče, zato si dovolite več počitka, zdravega prehranjevanja, meditacije in sproščanja. Partnerja bo slaba volja minila takoj, ko mu boste zaupali, da imate na voljo nekaj prostih dni. V romantičnosti vas nihče ne prekaša! Zabave nikar ne zamudite!

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Obetajo se vam bolj optimistični dnevi. Pamet v roke! Kritike si ne jemljite k srcu. Nekateri se pač nervozno in živčno odzovejo na vašo direktnost. Dogovarjanja o novih poslih raje prestavite na začetek prihodnjega tedna. Zaključite nujna opravila. Vaše zdravje in počutje bo boljše, če boste poskrbeli za zdravo prehrano in gibanje! Romantično nežen objem vaše simpatije vas bo zazibal v sanje! Na zabavi pri sorodnikih bo za spremembo zelo prijetno!

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Dobra novica bo spremenila poslovne načrte. Ne boste izpustili priložnosti, pa čeprav ste zasuti z delom! Zmerno, da ne pregorite! Pazite na uradno dokumentacijo, z denarjem pa premišljeno! Ob koncu tedna se odpočijete in si privoščite nežna razvajanja. Gibanje na svežem zraku bo prijalo! S partnerjem imata idealne možnosti, da se posvetita drug drugemu. Zvezde pošiljajo odlične trenutke sentimentalnosti! Najdražjim izpolnite obljubljeno! So v velikem pričakovanju!

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Vaše zamisli so enkratne. Dela bo veliko, zato razdelite obveznosti! Vsega pač ne morete postoriti sami. Bodite vseeno pripravljeni na morebitne zaplete. Izogibajte se nervoznih situacij in ne prenaglite se s kritiko! To velja na začetku prihodnjega tedna, pa vse tja do srede! Spust po belih strminah ali krajši izlet v zimsko pravljico bo obogatil počutje! V ljubezni vse lepo in prav, samo ljubosumje ni preveč balzamično za vajin odnos! Podarite nežnosti! Z denarjem varčno!