Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Nikar ne obupajte nad veliko goro obveznosti. Bodite optimistični in negativna razmišljanja potisnite na stranski tir. Zvezde bodo v začetku naslednjega tedna na vaši strani. Nujna dela spravite pod streho. V prostih dneh nelagodno počutje preženite z gibanjem v naravi, izletom s srčno osebo ali meditacijo. Za svoje zdravje ste v zadnjem času naredili premalo. Vaše čustveno ranljivo srce ponovno bije v objemu iskrene ljubezni. Skrivati? Nima smisla.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Resno zagrabite za delo. Vzdušje na delovnem mestu pa ne bo ravno sproščeno. Nataknjenost osebe, ki komplicira na vsakem koraku, vam zna pojesti kakšen živček. Ne jemljite si preveč k srcu. Finančno stanje še ni pravo. Vztrajajte pri odločitvi. Po duši ste romantični, sanjavo nežni, zato napolnite srčne žepke. Obeta se vam prijeten vikend v objemu najdražje osebe. Pustite se razvajati. Z rekreacijo nadaljujte, ampak se varujte nevšečnih poškodb.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Trenutno bi bilo za vas dobro, da bi si privoščili več počitka. Dobro veste, da s pretiravanji ni pravega počutja, ne rezultatov, ki bi potešili vaša pričakovanja. Poslovne zadeve boste uredili. Ljudje okoli vas bodo nervozni, zbadljivi in nataknjeni. Torkov prvi krajec v znamenju bika ne bo milosten. Vas skrbi, kako naprej? Nekdo ima le nekaj prijetnega za vas. Prepustite se in zaupajte. Kar vam leži na duši, bo treba povedati. Ni vedno vse tako zapleteno, kot je na začetku videti.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Januar se počasi izteka. Nikar ne bodite preveč strogi do sebe in drugih. Dajete občutek zanesljivosti, kar se v vseh poslovnih nalogah dobro obrestuje. Do nedelje izkoristite vsak trenutek za ustvarjalnost, pogovore, druženje in zabavo. Temačne misli preženite z rekreacijo v naravi, meditacijo ali najljubšim hobijem. Negujte svojo ljubezensko zvezo, ampak nikar z glavo skozi zid za vsako malenkost. Prisluhnite srcu in naj vas čudne govorice ne spravljajo v slabo voljo.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Nikar se ne razburjajte zaradi trenutno nastale zmede. Kuhanje zamere splet okoliščin samo poslabša. Bodite mirni in ne prilivajte olja na ogenj po nepo-trebnem. Za dežjem vedno posije sonce. Tokrat boste težavice rešili z drugačnim receptom. Optimizem je dober sopotnik. Ne segajte preveč po sladkih dobrotah. Prazniki so mimo. Vaš želodček je še vedno občutljiv. Bodite v gibanju in telovadite. Za ljubezen brez strahu. Pred vama je čudovit vikend.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Tudi če je začetek leta za vami, so preizkušanja na vsakem koraku. Dobro je, da včasih malce odklopite, sicer lahko povsem odpoveste. Po počitku se bo odprl idejni kotiček, ki plapola v vaši notranjosti. V življenju se zgodi, da tu in tam presenetimo tudi sebe. Konec tedna boste preživeli v družbi oseb, ki jih imate srčno radi. Nasvet srčne osebe pa le upoštevajte. Zagotovo je dragocen za vaše zdravje in počutje. Pojdite na pot in ne zapravljajte preveč.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Sprejmite novo ponudbo in dopol-njujte svoja pričakovanja po začrtanem načrtu. Naj vas nervoza in raztresenost ljudi ne spravita iz tira. Najboljša rešitev je, da pustite spontanosti prednost. Športno bodite aktivni. Nikar ne pozabite na svojo notranjost. Sproščanje na jogi ali meditaciji vam bo koristilo. To velja predvsem za konec tedna, kajti prvi krajec v biku prinaša nihajoče počutje. Ne pričakujte preveč romantike. Upoštevajte nasvet izkušenih.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vzemite si več časa za službene projekte, ki vam v prihodnosti prinašajo večji dobiček. Spremembe na delovnem mestu vas bodo malce jezile. Bodite odločni in recite bobu bob. Čudni komentarji naj vas tokrat ne zanimajo. V soboto in nedeljo bodite v družbi najdražjih. Domača zabava in prijetno klepetanje o vseh mogočih stvareh vas bosta napolnila z novo energijo. Spremenite pričesko, razvajajte se kakšno urico na masaži in obiščite razprodaje. Nekaj boste našli tudi za dušo.

Devica

24. 8. DO 22. 9.

Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. V prihajajočih dneh boste morali biti zelo potrpežljivi in tolerantni do vseh v svoji bližini. Nemir in živčnost nista najboljša prijatelja dobrega sodelovanja. Dela opravite, kot ste načrtovali. Težavice na zdravstvenem področju še lahko rešite alternativno. Hoja in telovadba vam bosta koristila. Sumničavosti se je težko izogniti, ko na nebu sveti prvi krajec v znamenju bika. Le zaupajte najdražji osebi.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Pohitite z delom, kjer zaostajate. Januar hiti proti koncu. Čeprav ste nove projekte skrbno načrtovali, se vseeno lahko zalomi. Pristopajte razumno in potrpežljivo do vseh preizkušanj. Račune, ki ste jih zlagali na poseben kupček, boste v naslednjih dneh končno poravnali. Vikend izkoristite za prijetna druženja, izlet ali zabavo. Malce sprememb vam ne bo škodilo. Z ljubljeno osebo bosta ujela pravi trenutek za romanco in resen pogovor. Čustva bodo ranljiva in občutljiva ... bodite nežni.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

V službi se obeta veliko dela. Kakšna zmeda ni izključena in tudi dileme, ali ste se odločili pravilno, se bodo pojavile. Potrudite se. Marsikaj boste uspešno speljali. Sicer se bodo čutili nervoza, nevoščljivost in še kaj. Torkov prvi krajec bo v znamenju bika, tako da bodite pripravljeni na vse. Ne obremenjujte se s starimi zamerami. Več časa preživite s srčno osebo. Iskrena ljubezen in blagodejni učinki narave bodo zagotovo pripomogli k dobremu počutju. Uredite finance.

Strelec

23.11. do 21.12.

Poslovnih obveznosti ne bo ne konca ne kraja. Na trenutke se resnično počutite, kot da so vaši sodelavci na počitnicah. Povejte in na glas skritizirajte nadrejenim. Sicer veste, da si boste tako nakopali težave, ampak bolje prva zamera kot druga. V vaši ljubezenski zvezi se odpira čas užitkov in občutljivosti. Ob koncu tedna, ko bo luna zajadrala v ognjeno znamenje ovna, je primeren čas za prijetnosti v ljubezni. Polepšajta si vsak trenutek. Dobrih idej vam nikoli ne zmanjka.

Lisa - 4/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 4/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.