Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Veste, da ima dan samo štiriindvajset ur, vi pa hočete postoriti vse naenkrat. Ob koncu tedna boste uspešno sklenili nov posel. Luna vam zna kaj zaplesti. Ne razburjajte se zaradi malenkosti, ker ni vredno. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi, v okolju, ki ga imate radi. Nakupujte, vendar bodite previdni, koliko zapravite. Presenetite svojo ljubezen s povabilom v kino, na koncert ali jesenski piknik. Nemir bo vaša stalnica. Torkov ščip bo nagajiv. Prehlada se ne boste z lepa znebili.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Trudite se, da bi bili čim boljši in uspešni. Za vse uvedene novosti si vzemi­te več časa in jih dobro preštudirajte. Nekaj nestrpnežev vas bo okupiralo. Ohranite mirne živce. Sočutje rahlja vajino ljubezensko zvezo. Za obujanje žuljastih pogovorov ni pravi čas. Raje se skupaj odpravita po nakupih in si privežita dušo. V vaše oktobrske dni bo posijalo sonce, ko boste izvedeli, da so težave bližnjih razrešene. Uživajte več vitaminov, telovadite in ne glejte številke na tehtnici. Ob polni luni se lahko postite.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Poskusite do konca tega tedna urediti najnujnejša opravila. Petek je pravi dan za uresničevanje vaših idej. Zvezde so z vami. Vaša objektivnost in razsodnost prinašata napredek. Nikar ne oklevajte. Na zavistnost iz neposredne bližine se ne ozirajte. Osamljenost bo preteklost, saj vas čakajo prijetni trenutki v družbi osebe, ki vam je všeč že celo večnost. Prijateljica bo potrebovala nekaj vaših nasvetov. Svetujte, ampak se brzdajte grobih besed. Povejte jim, da se ne mislite prilagajati.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zagrizeno se lotite novih obveznosti. Bodite previdni. Tudi počasi se daleč pride. Vse, kar je trenutno pomembno, uskladite do ponedeljka. Okolica bo nervozna in tudi vam ne bo uspelo sproti ohlajati živcev. Tako je, ko na nebu sveti ščip oziroma polna luna. Posledice so lahko prebavne motnje, vročina in glavobol. Preprečite najhujše, če se le da. Srčna oseba vam vedno stoji ob strani. Romantično vzdušje vaju bo popeljalo v svet hrepenenja in nežnega ljubljenja. Le kaj bi še hoteli več. Privez za dušo.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zvezde v vesolju bodo ugodno vplivale na vaše delo in ustvarjanje. Naporne in zahtevne naloge opravite po načrtih. V začetku tedna bodite bolj strpni in ne izzivajte spora. Ne pozabite si vzeti časa za najbližje. Partnerju dajte potrditev, da vam v srcu pomeni največ. Polna luna v torek prinaša občutljivosti v počutju in srčnih valovih. Kakšna urica razvajanja samo za vas ne škodi in klepetanje v prijetni družbi tudi ne. Ko boste izvedli dobro novico, boste premikali gore. Ne zapravljajte preveč.

Rak

22. 6 do 22. 7.

V poslovnem svetu se bodo vrstila zatikanja. Nič vas ne bo ustavilo. Naslednji teden boste z iznajdljivostjo in pravo tehniko spravili vse na pravo mesto. Nekateri ne morejo, da ne bi kljubovali. Bodite pripravljeni na podtikanja. S partnerjem se zadnje čase ne razumeta. Z izletom v prijetne barve jeseni nabirajta pozitivno energijo. Zadovoljstva ne skrivajte. Prijateljica od vas pričakuje preveč sočutja. Pogovor bi bil zelo dobrodošel. Pustite preteklost, raje mislite na prihodnost.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pred vami je teden, ko žal ne boste vedeli, kje začeti, da bi se kaj poznalo. Vendar uspešno uredite najnujnejša dela. Kako je že z dobroto? Nekateri znajo ideje super izkoristiti, vas pa namočiti v godljo. Okoli vas ne bo potrpežljivosti. Vpliv polne lune ne pozna milosti. Sprostitev v dobri družbi bo dobrodošla. Jesenskega piknika ne smete zamuditi. Resen pogovor z vašim partnerjem bo zabrisal nezaupanje, ki se je po čudnih zapletih prikradlo v vajin čustveni svet. Novice se boste razveselili.

Devica

24. 8. do 22.9.

Spet se boste znašli v okoliščinah, kjer bo treba rešiti zapleteno situacijo. Brez diplomacije ne bo šlo. S konfliktno osebo se ne spuščajte v podrobnosti, če želite ohraniti mirne živce. Finance še vedno skrbno spremljajte z natančnimi izračuni. Vaša bližnja oseba kuje prijetno presenečenje. Nikar ne prehitevajte dogodkov. Prepustite se trenutkom in uživajte. Za dobro zdravje bodite fizično aktivni ter se zdravo prehranjujte. Na krajši jesenski izlet pa pojdite čim prej. Polni luni in njenim lovkam ne uidete.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Teden boste zaključili z odličnim poslovnim rezultatom. Čas je vam naklonjen. Le polna luna v torek prinaša preizkušanja. Poveselite se v družbi prijateljev ali pa se odpravite na izlet, kamor vas vleče srce. Svež zrak, barve jesen in sprememba okolice bodo pričarali dobro počutje. Gibanje in zdrava prehrana naj ostaneta na vašem urniku, kajti čakajo vas nove poslovne obveznosti, ki pa ne bodo ravno eno­stavne, ampak zelo zahtevne. Ljubezen bo v zraku. Ne bodite ljubosumni za prazen nič. Velja?

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Tokrat ne boste tako tolerantni, kot je to v vaši navadi. Želite razrešiti problem? Uspelo vam bo v korist skupnih interesov. Konec tedna preživite v objemu ljubljene osebe in se malo odpočijte. Venera je z vami, tako da vam nežne ljubezni ne bo manjkalo. Ker je čas polne lune, ne vrtajte v občutljive teme. Negativnosti nastanejo prej, kot si sploh mislimo. Da ostanete v dobri fizični kondiciji, bodite zvesti rekreaciji. Malce več spanja si lahko privoščite. Finance urejajte sproti. Ljubosumje je odveč.

Strelec

23.11. do 21.12.

V torek se bo luna zazibala v vsej svoji polnosti. Občutljivi boste in ranljivi, pa čeprav se počutite močne. Praznim obljubam nikar ne nasedajte. Klub vsemu bodite optimistični in nadaljujte s posli, kot je zastavljeno. Ljubljena oseba skrbno pripravlja nekaj za vašo dušo. Dodajte še svoje zamisli in lepo vama bo. Le mahnita jo kam, in to čisto po svoje. Spremenite pričesko, osvežite jesensko garderobo, balzamirajte dušo in telo. Ne izpustite jesenskega piknika. V družbi s prijatelji bo prijetno.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Preobremenitve niso koristne za vaše zdravje. Ne sprašujte se, od kod utrujenost in brezvoljnost. Preženite te neprijetnosti s fizičnim delom in športnimi aktivnostmi. Privoščite si tudi sprostitev za dušo. Tako boste pripravljeni za nove obveznosti. Vendar ne pretiravajte s prevzemi delovnih nalog, tudi če vas prežemajo zamisli. Ugodite srčni osebi in se že končno odpravite pustolovščini naproti. Obeta se vama čudovito doživetje. Ne glejte preveč v prazno denarnico.

Lisa - 43/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 43/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.