Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Ste preveč ambiciozni in trmasti? Nekaj bo na tem, ker jih non-stop poslušate. Nastale nejasnosti boste zelo hitro uredili. Vztrajno, postopoma predstavite svoje dobre zamisli. Zaradi prvega krajca v nedeljo bo prevladala splošna občutljivost. Ne razdirajte svoje ljubezenske zveze zaradi osebe, ki se poigrava z vašimi čustvi. Zadnji dogodki in izjave govorijo jasno, kam se vse skupaj pelje. Brez zadržkov začnite uvajati novosti in spremembe. Varujte se brezsmiselnih nakupov. Hitite počasi.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Ste prepričani o svoji izbiri? Dobro premislite, preden nadaljujete. Da bi dosegli zastavljene cilje, v službi še komu naložite obveznosti. Ne pretiravajte s ponosom in uvajanjem načrta za vsako ceno. Lunin krajec v znamenju leva zatika rožnato pot. Počutje ob koncu tedna žal ne bo briljantno. Vzemite si čas za rekreacijo v naravi in pravi počitek. Ne prelomite danih obljub. Nervozo krotite drugače, ne s sladkarijami. Z večjim nakupom počakajte, nekaj za dušo si pa le privoščite.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Ta teden bodo zvezde z vami na vsakem koraku. Skladnosti v pogovorih ni za pričakovati. Držite se vpeljanega sis­tema. Poskrbite za spremembe, črnogledost pa potisnite na stran. Do sredine tedna se izogibajte razčiščevanj, ker bodo okoli vas nestrpneži. V prostih dneh raje uživajte v prijetni partnerski zvezi. Sladkajta se s sadovi ljubezenske sreče. Vam stare kavbojke plešejo okoli pasu? Mirne duše si lahko privoščite nove. Lasem dajte nov videz. Očarljivo, seksi. Tokrat boste zadovoljni sami s sabo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Odličen poslovni rezultat in čas pomladi prinašata vedrino in veselje v vaše življenje. Ponujena vam bo nova možnost ustvarjanja. Žal vedno ne gre vse po načrtih. Soglasja tokrat ne pričakujte in pohvale tudi ne. Vaše počutje bo ozve­zdju primerno. Prvi krajec zahteva svoje. Storite več za zdravje. Popestrite jedilnik z več sadja, zelenjave in se gibajte v naravi. Nekdo vas resnično pogreša. Se vam kaj svita, kdo? Sprejmite romantično povabilo in se prepustite čarobnosti uric na sončku.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Za nekatere obveznosti vam bo zmanjkovalo časa. Očitno ste si znova naložili preveč dela. Do konca tedna spravite vse v okvirčke. Pohvale se boste razveselili. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Zaljubljenost vam bo dajala dobro energijo. Lunin krajec bo v nedeljo zasejal čustveno občutljivost. Kar ste se namenili, dokončajte. Do partnerja bodite potrpežljivi, razumevajoči in ljubeči. Pogrejta se na aprilskem sončku, lahko ob morju. Vaša ustrežljivost je vedno dobrodošla. Z denarjem varčno.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Optimistično razmišljanje vas bo držalo v objemu dobrega počutja. Delovne naloge opravite v dogovorjenem terminu. Podajte svoje ideje in odločno zakorakajte novim dogodivščinam nasproti. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj svežine. Nežne pozornosti delajo čudeže. Precej občutljivi boste. Vaše telo potrebuje še več gibanja in svežega zraka. Krajši izlet do vode bo izboljšal vaše počutje. Prisluhnite notranjemu glasu. Z izbrano recepturo nadaljujte. Vaš dan je ponedeljek. Ljubezen je v zraku.

Rak

22. 6 do 22. 7.

V prihodnjih dneh več časa posvetite sebi. Masaža, plavanje in sprehodi v naravo, meditacija. Vse to vam bo dobro delo. Poiščite svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najbolj primeren čas do konca tedna. Zaključite svoja opravila, kajti naložili vam bodo nova. V ljubezenskem svetu vas čakajo občutljivost, zamerljivost in pomanjkanje harmonije. Tudi prvi krajec v nedeljo vas bo objel z občutljivostjo. Ljubosumje ni potrebno. Delovno uspešna bo sreda.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Ovire na vsakem koraku. Te so samo navidezne, ker se vam grozno mudi uresničevati zastavljene cilje. Ob koncu tedna vas bo zajelo utesnjeno počutje. Prvi krajec v vašem znamenju je pobudnik. Misli dajte na pašo. Druženje s prijatelji v prostih dneh in zmerna rekreacija v naravi vam prinašata boljše počutje. Dela in obveznosti ne bo zmanjkalo. V prednosti boste v ponedeljek, kajti nič vas ne bo ustavilo. Izkoristite vpliv zvezd. Srčna oseba vas bo razvajala. Prisluhnite ji in uživajta v dvoje.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Včasih se je dobro varovati tudi lastne strogosti. Pesimistični pogledi na določene dogodke ne prinašajo dobrega počutja. V prostih dneh si spočijte in se dobro naspite. Luna je od torka naprej v vašem znamenju. Poslujte po izkušenih metodah, da ne bo neprijetnih zapletov. S tistimi, ki vedno komplicirajo, bodite še posebej previdni in potrpežljivi. Izogibajte se besedam kritike. Kupite si, kar vas mika v bližnji izložbi. Najdražji bodo občutljivi, vi pa tudi. Razvajajte jih tako, kot vam pravi srce.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Ne prehitevajte z zaključevanjem ali strogo kritiko. Prilagajanje je v teh dneh nujno. Raje dobro premislite, preden se zgodi kaj nevšečnega. Spoznate, da vam nekdo resnično želi dobro. Občutljivi, splošno razdražljivi, nestrpni in težko dostopni boste ob koncu tedna. Prvi krajec bo nastopil v nedeljo. V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše. Zaupajte in ne drezajte v stare rane. Večkrat si pripravite čaj mete ali melise. Lahka hrana vam prežene občutek težkega telesa. Migajte in si dajte duška.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Težko bo sprejeti določene kompromise. Tokrat vztrajajte pri svojih odločitvah. Ponudba ni prava in mirne duše jo lahko zavrnete. Zamera ... bolje prva kot druga. Prosti čas izkoristite zase. V zraku bo nekaj nestrpnosti, nervoze in hitenja. Sprehod na bližnji hribček bo prava izbira. Vaša prirojena intuicija vas nikoli ne pusti na cedilu. Nekaj vam govori, da pričarajte prijetno vzdušje v ljubezenski zvezi. Razvajanj se srčna oseba ne bo branila. Uredite finance. Ne zmeljite vseh sladkarij.

Strelec

23.11. do 21.12.

Vedno ste našli pravo poslovno rešitev in jo boste tudi tokrat. S strokovnostjo se boste rešili večjih zapletov. Ob koncu tedna bo prvi krajec slabil vaše počutje. Izogibajte se konfliktnih tematik. Nervoza in stres nista ravno vaša prijatelja. Gibanje na svežem zraku bo prijalo. Vaša srčna oseba je zadnje čase osamljena. Če boste namenili več časa druženju, bodo dvomi in ljubosumje samo še preteklost. Pomlad prinaša lepše in srečnejše dni za vaju. Okrog financ več pozornosti.

Lisa - 17/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 17/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.