Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Leto je že čisto na koncu, prazniki zvonijo na vrata, vi pa še vedno hitite in ustvarjate do zadnjega. Odklopite se od dela in si dovolite zazibati se v čarobne trenutke prazničnih dni. Pri nakupovanjih preudarno ravnajte z everčki. Sreča se skriva v drobnih pozornostih. Čaka vas sladko presenečenje na čudoviti lokaciji. Nikar se ne upirajte. Razvajanje čutov prija vedno. V prihodnje dni zajadrajte optimistično z zaupanjem vase. V novih oblačilih očarate. Božiček ima okus.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Včasih se zgodi, da je treba komu pokazati pravo pot uvidevnosti in sočutja. Ste pravi naslov za plemenita dejanja. Ustvarjalno speljete delovne obveznosti. Za spremembo večjih finančnih težav ne bo. Vaša praznična nakupovalna košarica bo lahko polna. Praznično lenarjenje tu in tam popestrite s sprehodom. Pustite občutkom, da vas odnesejo med zvezde. Iskrenost partnerja vam bo sedla v srce. Z dobroto in čustvi ste vedno razsipni. Božiček preseneča.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Cin, cin ... prazniki so pred vrati. Izkoristite svoje znanje, hitrost in ambicioznost za razreševanje vseh zapletov, ki niso ravno nedolžni. Tako boste v praznične dni vstopili bolj sproščeni. Z nakupi in denarjem po pameti. Zdravju namenite več razvajanja. Tako energije ne bo zmanjkalo, vendar ne pretiravajte. Čaka vas druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Samski ne boste več sami, vezani pa si nadenite rožnata očala in spreglejte kdaj kakšno napakico svoje najdražje osebe. Odprite dušo.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Tik pred prazniki vam bo le uspelo prepričati sodelavce, da odpravijo napake. Optimistično se lotite zahtevnih del. Počutje bo praznikom primerno. Ob koncu tedna si privoščite celostno masažo, meditirajte in se sprehajajte po mestu, kjer so čarobne lučke. Nakupovalna mrzlica naj vas ne spravlja v slabo voljo. Večjih čustvenih zagat ne bo. Boste pa občutljivejši kot običajno. Polna luna ne bo ravno milostna. Za božič zasejete srečo tistim, ki kraljujejo v vašem srcu.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Ambiciozno, ustvarjalno in natančno na vsakem koraku, pa bo vse prav. Brzdajte se nestrpnosti, saj se nekaterim sploh ne mudi. Prazničnega vzdušja se veselite. Prehlad in virusna obolenja ne izbirajo časa. Topla oblačila in vitaminčki bodo dobrodošli. V ljubezni so vam romantične zvezdice naklonjene. Zaupajte. Božični čas vam pomeni zelo veliko. Vedno se potrudite za svoje najdražje. V njihovi družbi vam bo toplo pri srcu. Notranji mir in zadovoljstvo – res čarobno.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Sodelavec bo poskrbel, da boste uresničili načrte. Morda preveč hitite z vsemi deli in nalogami. Ustavite konje prej, kot je v vaši navadi. Za to imate že preizkušen recept. Torej ne pretiravajte v ničemer. Vaše telo ni ravno v najboljši kondiciji. Sejati dobro voljo na vsakem koraku vam je v veselje. Družina in prijatelji vam veliko pomenijo. Seveda jih boste razvajali tako kot vedno. Sprejmite povabilo na zabavo. Izgovori, da imate veliko skrbi, obveznosti in še kaj, ne pridejo v poštev. Ščip.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Upočasnite svoj delovni tempo, pa čeprav imate v načrtu še veliko dela. Malce utrujeni boste, ampak neustavljivi v vseh pogledih. Za boljše praznično počutje raje ne pretiravajte z napori. Privoščite si nekaj več in drugače. Telo vam bo hvaležno. Klepetanje v družbi bližnjih vam bo prijalo. Zvesta in romantična ljubezen vaše srčne osebe vas ponese v sanjski svet. Luna v levu zaseje srčnost, iskrenost, ljubeznivost, čarobnost ... Bodite ponosni nase, enkrat za spremembo.

Devica

24. 8. do 22.9.

V zraku bo polno življenjske energije in vi jo znate izkoristiti maksimalno. V vaših delovnih načrtih se pojavi nekaj decembrskih škratov. Ne bodite nervozni, če se bodo dela odvijala malce počasneje. Vse spravite pod streho do konca tega leta. Drobtinico več storite za svoje zdravje. Ugoden čas, da obiščete center za razvajanje in si zagotovite dobro počutje. Radi razveselite najdražje. Ideje bodo deževale druga za drugo. Ljubljena oseba bo sicer skrivnostna, ampak kmalu ugotovite, zakaj.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Prazniki so tu. Nekaj sprememb je nujnih. Dobro veste, da se od vas pričakuje veliko oziroma največ. Odzovite se na povabilo. Družabno srečanje poslovnih partnerjev je neizbežno. Proti pričakovanju bo vzdušje prijetno, zabavno. V prostih dneh se sprostite v družbi najdražjih. Skuhajte nekaj slastnega, razvajajte brbončice, odklopite vsakdanje skrbi. Previdno, ker je polna luna. Za skupno srečo se vedno razdajate. Romantična božična sanjarjenja. Znate, ni kaj.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vedenje nekaterih v službi bo živa groza. Zahtevajte red in disciplino. Predpraznična mrzlica objame tudi vas. Nikar si vsega ne vzemite k srcu. Skrajni čas je, da postavite sebe na prvo mesto. Praznični teden začnete v duhu dobrega počutja v krogu najdražjih. Ljubezen bo v zraku. Ujemite vsak utrinek sreče. Božično vzdušje intimno in prav prijetno. Ob družinskih fotografijah se boste spominjali prijetnih dogodkov. Pod jelko vas čaka presenečenje.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Zaupajte vase in optimistično pospravite nujna dela. Občutka, da ima hudiček mlade, se zlepa ne znebite. Zdravje postavite na prvo mesto, kajti zima je. Virusi, neprijeten prehlad in gripa so še vedno na neusmiljenem pohodu. Vitaminčki in rekreacija dobro denejo. Radi imate svečanosti, znate jih pripraviti in tudi tokrat presenečenje za vaše bližnje uspe po vaših načrtih. Tudi vas si privoščijo, tako hudomušno in prijetno. Polna luna seje globoka čustva.

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Ulovite pravi trenutek za praznične nakupe, kajti že ste v objemu tistih, ki jih imate radi. Delo počaka. Seveda boste postorili vse, kar zahtevajo od vas. Še zadnjo minutko uspešno razrešite zapleten služben dogodek. Vitamini, minerali in zdrava hrana, naj bodo kljub praznikom na vašem jedilniku. Ne pretiravajte s sladkarijami. Vaš želodček je občutljiv. Romantična presenečenja delite z ljubljeno osebo tako, kot sanjarite. Polna luna vas objame z ranljivostjo in zamerljivostjo.

Lisa - 52/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 52/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.