Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Znašli se boste v nelagodnem položaju, ampak nevšečnosti so rešljive. Ob koncu tedna občutljivosti ne morete pobegniti. Četrtkov mlaj vam ne bo prizanašal. Sodelavec vam bo pod nos potiskal čudna obsojanja in tudi očitkov se ne bo izogibal. Povečana previdnost v tem odnosu ne bo odveč. Ne razmišljajte, ampak odpotujte, kamor vas vleče srce. Vaša dneva sta ponedeljek in torek. Stopite svobodi naproti in si privoščite krompirjeve počitnice. Z denarjem varčno.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Elana bo dovolj, da nadaljujete z načrtovanji in delovne obveznosti obkljukate, kot od vas zahtevajo. S prijateljskim pogovorom boste razrešili težave, ki že dlje časa večini pijejo živce. Konfliktov se izogibajte, kajti okoli vas bodo brenčali nervozneži. Četrtkov mlaj bo v škorpijonu. V prostih dneh se posvetite sebi in najdražjim. Druženje, zabava in malce lenarjenja bo kot balzam za vašo dušo in telo. Kupite si, kar vam je všeč. Uživajte vitamine, pijte topel čaj z limono in medom.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Pred vami je nekaj zelo pomembnih oktobrskih dni. Previdnost ne bo odveč, prilagodljivost pa tudi ne. Vzemite si trenutke samo zase. Tako boste lažje rešili težave, ki vam grenijo vsakdan v službi. V četrtek je mlaj, pa še sončni mrk po vrhu. Izogibajte se konfliktnih pogovorov, ker lahko pride do neprijetnih zapletov. V partnerski zvezi vas čaka nekaj zelo čustveno obarvanih uric. Ob koncu tedna se z ljubljeno osebo odpravita na lepše in enostavno uživajta.

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslovnem svetu bodite optimistični, pri financah pa bolj pozorni. Dogovori o novih poslih bodo dobro speljani. Čas je, da pokažete, kaj znate in zmorete. S partnerjem preživita skupne trenutke aktivno in zabavno. Mlaj v škorpijonu v četrtek prinaša čustveno občutljivost, ranljivost in zamerljivost. Vsa kritika tudi ne leti na vas. Srčna oseba vas bo zasipala s pozornostmi, vi pa ji nikar ne ostanite dolžni. Za dušo odfrčite malce po svoje, po bikovsko. Kostanjev piknik.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pri določenih problemih ste popolnoma nemočni. Upoštevajte mnenje izkušenih. Več glav več ve. Le s skupnimi močmi boste delovne naloge do konca tedna spravili pod streho. Finančno ne tvegajte. Prijeten in iskren klepet z ljubljeno osebo vam odpira nova obzorja zaupanja, topline, nežnosti, iskric ljubezni. Prepustite se čarobnim trenutkom vajine ljubezni. Pazite na zdravje, da vas ne ujame prehlad. Četrtkov mlaj s sončnim mrkom pošilja preizkušanja.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Deževni oktobrski dnevi bodo malce oslabili vaše počutje. S sprehodom v naravo preženite melanholične misli. Posel prinaša napredek in novo odskočno desko za prihodnost. Poslovni partner bo navdušen nad vašimi idejami. Zelo na hitro se boste znašli v objemu ljubljene osebe. Previdno, ker bosta oba občutljiva zaradi sija mlaja v škorpijonu. Čarobnih trenutkov nikar ne pokvarite z dvomi in ljubosumnimi izpadi. Storite nekaj več za svoje dobro počutje.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Čaka vas veliko delovnih obveznosti. Ugotovili boste, da se vsi zanašajo na vašo marljivost in smisel za organizacijo. Bodite odločni in aktivirajte ljudi okoli sebe. Tako boste delovne obveznosti pripeljali do cilja. Ob koncu tedna dajte prednost sebi, predvsem zdravju. V ljubezni vas čakajo prijetni trenutki. Ne odpirajte starih ran, ker ni primeren čas. Mlada luna v škorpijonu vas bo držala v obroču občutljivega počutja. Vaš dan je ponedeljek. Na sestanek pod nujno, ker vas pričakujejo.

Devica

24. 8. do 22.9.

Še vi, ki ste znani, da vam hitri dogodki ne delajo težav, boste tokrat malce v dvomih, kako speljati vsa dela do konca. Izkušnje vam bodo prišle prav. Ne obremenjujte se z nekaterimi obrazi, ki venomer iščejo konflikte. Klepet s prijateljem vam bo prijal. Sprejmite mamljivo povabilo. Poskrbite za svoje počutje, da si ne boste po nepotrebnem nakopali težav z zdravjem. Smeh in ljubezen sta pol zdravja. Torej si privoščite s polno žlico. Nakup bo uspešen.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Mikalo vas bo, da bi si privoščili nekaj za privezati dušo. Torej čim prej po nakupih. Kakšen puloverček v barvah jeseni vam bo pristajal. Stresnih trenutkov se izognite, če se le da. Sočutja ne pričakujte, ker ga ne bo. Veliko bolj sproščeno in energijsko pozitivno bo za vas v začetku naslednjega tedna. Pogovorite se z osebo, ki ima v vašem življenju posebno mesto. Lepi trenutki sedejo v srce. V četrtek je mlaj v škorpijonu in sončev mrk. Zahtevnosti bodo na vsakem koraku.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Prevelika odkritost ni ravno dobrodošla v dani situaciji. Razrešite težave takoj, da ne boste zaostali z delom zaradi dlakocepstva nekaterih. Veliko boste delali, a kljub vsemu se bo našel čas za zabavo in sprostitev. Nasmiha se vam boljši zaslužek. Razveselite ljubljeno osebo, ker sta zadnje čase premalo skupaj. Drobna pozornost vedno prikliče iskrice v oči. Četrtkov mlaj v vašem znamenju vas bo obsijal z nežnimi čustvi. Delite jih z najdražjimi. Konfliktov ne dopuščajte.

Strelec

23.11. do 21.12.

Prisluhnite nasvetu prijatelja, ker ima veliko izkušenj z deli, ki vas čakajo v bližnji prihodnosti. Iznajdljivi ste, optimizem pa bo najboljša receptura, da bodo dela opravljena. Rekreacija v naravi, dovolj spanja in pravilna prehrana vam omogočijo dobro počutje. Torej, razvajajte svoje čute. Naj vas iskrenost in odkritosrčnost srčne osebe ne zmede. Odpravita se tja, kjer se imata vedno lepo. Denar bo. Nestrpnosti in hitri jezi se izogibajte. Mlaj trka na duri.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Na poslovnem področju se vam bo nakopičilo veliko obveznosti. Vsega vam žal ne bo uspelo opraviti naenkrat. Po pameti, da ne pregorite. Zaradi nenatančnosti drugih ni vredno izgubljati živcev. Preživite prosti čas v družbi tistih, ki vam vedno polepšajo dan in nasmejijo srce. Mlaj v četrtek se bo še posebej lotil vašega počutja. Bodite fizično aktivni ter pazite, kaj pojeste. Spanje je pomembno. Ne dvomite o sebi. Mars bo prestopil v vaše znamenje.

Lisa - 39/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 39/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.