Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Kadar imate prenatrpan urnik, se vam vedno nekaj zatakne v partnerskem odnosu. Kritično stanje boste zgladili z izletom v neznano. Maksimalno se posvetite vajini zvezi. Zvezde so vama naklonjene, občutljivosti pa žal ne boste zbežali. Za boljše zdravje si privoščite več gibanja, zdrave prehrane, spanja in svežega zraka. Dogajalo se vam bo vse. V novih poslih tokrat večjih težav ne bo. Lahko se zanesete na sodelavce. Preveč ne načrtujte vnaprej, da ne bo razočaranja. Denar bo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaše sive celice delajo s polno paro, zato se zdaj lotite zahtevnega projekta, ki ste ga v zimskih dneh dognali. Na komentarje iz ozadja se ne ozirajte preveč. Pogled v denarnico bo razveseljiv. Prijetne urice v družbi najdražjih bodo pripomogle k vašemu dobremu počutju. Smeha in zabave ne bo manjkalo. Zvezde vam odpirajo vsa vrata na stežaj. Zaupajte srčni osebi, pustite globokim čustvom prosto pot. Sanje so uresničljive. Proslavite svoj praznik, saj je vaš čas. Tokrat skromnost ne bo izvedljiva. Se zgodi.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Postavili vas bodo pred težko nalogo. Nikar ne zapletajte že zapletenega. Pustite enkrat za spremembo utečene stvari tako, kot so zastavljene. S financami pa raje ne tvegajte preveč. Na začetku prihodnjega tedna se boste dogovorili o novostih. Vaš idealizem vas bo vodil po pravi poti. Nekdo vas nestrpno pričakuje. Ljubezensko občutljivi boste padli v objem zadnjega krajca v znamenju strelca. Pustite se presenetiti in tudi razvajati. Morda je skrajni čas za resne pogovore. Ne odlašajte več dobrega zase.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Sodelavci kar ne prenehajo godrnjati. Zazrite se vase. Poiščite pravi razlog, zakaj se zadeve odvijajo v negativno smer. Preden odprete usta, dobro premislite, kaj komu zaupate. Fizično bodite aktivni in postorite vse, kar ste si zadali, vendar pretiravanje škodi vašemu zdravju. Sreča, da ste zaljubljeni do ušes in še čez. S partnerjem uživajta v zimsko-pomladni pravljici. V ponedeljek se lotite obveznosti s polno paro. Sodelovanje bo uspešno. Vzemite si čas za zabavo in ne izpustite drobnih nakupov.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Recepture za uspešno reševanje delovnih načrtov bo treba osvežiti. Osebno ste zadovoljni in to delite z bližnjimi. Večerno klepetanje v dobri družbi z malce dobre glasbe vam bo prijalo. Da bo vaše počutje boljše, si privoščite savno, plavanje in masažo. Zadnji krajec je v znamenju strelca. Za vas seje trenutke nesoglasij in nervoze. Ampak ozvezdje odpira marsikaj novega in dobrega. Vaša najdražja oseba od vas pričakuje, da boste končno naredili, kar ste obljubili. Ljubezen je v zraku, privoščite si.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ne prehitevajte samih sebe. Pogovorite se s sodelavci. Tako se boste lažje odločili, kako poslovati naprej. Rutinska dela bodo malce v zaostanku, vendar bodo do določenega termina opravljena. Luna v znamenju škorpijona in zadnji krajec v strelcu prinašata čutnost in srčno občutljivost. Le glejte, da ne preslišite ljubezensko obarvanih besed. Starih nevšečnih dvobojev ne pogrevajte. Hitro je lahko kaj narobe. Petek je pravšnji dan za vas, da se o vseh stvareh pogovorite. Nakupujte le, kar nujno potrebujete.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Delo in vedno znova delo je vaš moto. Če se boste toliko fizično in psihično obremenjevali, resnično lahko pregorite. Zdrav­je in počutje tako ne bosta najboljša. Imejte se bolj radi in v prostih dneh dajte prednost sebi. Nihče vam ne bo očital sebičnosti. Zadnji krajec v sredo ni ravno milosten. Privoščite si razvajanja za dušo in telo. V ljubezni vas čakajo res prijetne urice v dvoje. Misli usmerjajte v prihodnost, pustite preteklost za sabo. Prijetna družinska zabava vam bo napolnila prazne baterije. Uživajte.

Devica

24. 8. do 22. 9.

V poslih ne bo vse tako rožnato, kot je bilo obljubljeno. Pogovorite se z nadrejeno osebo ali bližnjo sodelavko. Kdor dela, ta tudi greši. Vaša napaka ni tako grozna, da je ne bi mogli popraviti. Več pozornosti posvetite svojemu partnerju, kajti nekaj očitkov je že priletelo iz njegovih ust. Vzemita si malce zasebnosti. Morda ob koncu tedna, ko vam bodo zvezde pošiljale čustveno občutljivost in odprtost duše. Dobra večerja, romantična komedija, iskren pogovor ... to vedno prija. Z denarjem bolj varčno.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Luna v vašem znamenju vam bo v sredini tedna v pomoč pri vseh obveznostih, ki jih ne bo ravno malo. Bodite pripravljeni na vse. Veseli ste napredka in kar nekaj vaših idej se bo realiziralo. Naj vas nevoščljivost nekaterih ne spravlja v slabo voljo. Poskrbite za boljše zdravje. Ljubosumje v ljubezenski vezi ni zdravo. Raje si vzemita čas drug za drugega. Bodite razumevajoči in ljubeči. Vsake sanje so enkratne in neponovljive. Obiska prijatelja se razveselite. Družabnosti, smeha in dobre volje ne bo zmanjkalo.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Prav na polno se lotite dela in opravil. Vredno se je potruditi. Posledično boste deležni pohvale in seveda temu sledi tudi boljši zaslužek. Vendar vas bo motilo neko brezsmiselno govoričenje nekaterih. Ne ozirajte se na to in ne premlevajte z njimi. Škoda časa in energije. Le to usmerite v svojo ljubezensko zvezo. Srčna oseba se veseli vaše bližine, topline, nežnosti. Z gibanjem in telovadbo vzdržujte kondicijo. Sprejmite povabilo na klepet ob kavici. Povejte, kar si mislite, tokrat brez dlake na jeziku.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Zdaj se ne ustavljajte. Marljivost in vizija, ki jo imate že od samega začetka, prinaša sadove uspeha. Delo je pomembno, vendar nekaj več pozornosti namenite osebam, ki kraljujejo v vašem srcu. V prostih dneh se odpravite na lepše. Vajina ljubezen bo čustveno obarvana ter občutljiva zaradi zadnjega krajca v vašem znamenju. Počutje bo boljše, če boste razvajali telo in dušo. Ne bodite zaskrbljeni, če partner zagodrnja. Želi si samo vaše pozornosti. Ljubezenske iskrice vam bodo ogrele srce.

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Odpirajo se vam vrata novih poslovnih priložnosti. Ne odlašajte z odločitvami. Dobro veste, da ste lepo obdobje modro čakali. Črnogledost postavite na stranski tir. Aktivirajte delovno silo, drugače boste znova ostali sami za vse. Kaj pa zdravje? Uživajte več sad­ja, zelenjave in toplih obrokov. Dieto dajte na stran. Osrečite tiste, ki jih imate radi. Zadnje čase ste se malce preveč zapirali v svoj svet. V sredo vas bo objela srčna občutljivost. Z občutkom korakajte naprej. Zahtevnejša opravila prestavite na sredo prihodnjega tedna.