Preverite, kaj vas čaka v prihodnjih dneh ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Bodite pripravljeni, da bo treba načrt malce spremeniti. Prisluhnite in sodelujte. To bo prava poteza. Od ponedeljka do srede boste ustvarjalni in polni energije. Počutje bo tokrat odlično.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

V poslu se izogibajte tekmovalnosti, saj ste drugačni in poglavje zase. Posvetite se svojim nalogam in ciljem. Vse vam bo odlično uspevalo. Tisto, kar že lep čas pričakujete, se bo končno začelo odvijati.

Rak 22.6. do 22. 7.

Vse tja do konca tedna boste imeli dovolj energije za vse naloge. Kljub luninemu krajcu v soboto poskusite pregnati zle misli. Bodite v gibanju na svežem zraku.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Prepričani ste, da vam nekdo pripravlja zahrbten udarec. A prehitra sklepanja so lahko škodljiva. Od ponedeljka dalje izkoristite dobre aspekte planetov. Njihova naklonjenost bo segala v posle, počutje in ljubezen.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Sklepanje kompromisov bo najboljša pot. Nekaj prostega časa le namenite klepetanju s svojimi prijatelji. Pojdite na daljši sprehod v naravo ali na praznični izlet. S sabo vzemite svojo sorodno dušo.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

V delovnem okolju vas bodo z dobrimi rezultati malce presenetili. Tokrat bo delo opravljeno pravočasno, kot je treba. Ne prenaglite se s kritiko. Včasih je dobro kaj zamolčati.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Razgovor vam bo pomagal, da rešite nastale tegobe. Presenečali boste s potrpežljivostjo. Za organizacijo znate biti odlični in izkažite se.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Ne prehitevajte samih sebe. Nadaljujte z ustvarjalnim delom, kajti za dobre po­slov­ne rezultate boste morali biti manj strogi do sebe. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali z nepomembnimi dogodki in ljudmi, ki večno komplicirajo.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Čaka vas kar nekaj problemčkov, ki jih boste morali rešiti sami. Če boste iskali sočutje ali usmiljenje, se vam lahko zgodi, da boste razočarani. Še dodatno bo v soboto vplival lunin zadnji krajec v znamenju vodnarja.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Pomembno delo se bliža h koncu in zadovoljni boste. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje s pomembnimi ljudmi. Da se ne boste čudili, če bo vaše srce hitreje utripalo zaradi novega poznanstva.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Utrujeni ste že od vseh obveznosti. Radi delate in ustvarjate, ampak vzemite si nekaj dni za počitek. Sanje, ki ste jih imeli nedolgo tega, se vam lahko uresničijo. Vaša sentimentalnost bo očarljiva.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Vaša velika vnema vam bo v tem tednu prinesla uspeh. Umirjeno se lotite novih nalog, vendar ne pozabite, da vam lahko tudi kdo pomaga. Vsega žal ne boste mogli postoriti sami. Več časa posvetite svoji srčni osebi. Ni panike za ljubosumje, vendar želja po biti več skupaj kriči iz vaju obeh. Najugodnejši dnevi so petek, sobota in nedelja. Naj vas zadnji krajec v soboto v znamenju vodnarja ne ziblje preveč.