Preverite, kaj je zapisano v zvezdah za vaš horoskopski znak za naslednje dni ...

Ribi od 20. 2. do 20. 3.

Trudite se, da bi bili čim boljši in uspešni. Za vse uvedene novosti si vzemite več časa in jih dobro preštudirajte. Nekaj nestrpnežev vas bo okupiralo. Ohranite mirne živce. Sočutje rahlja vajino ljubezensko zvezo. Za obujanje žuljastih pogovorov ni pravi čas. Raje se skupaj odpravita po nakupih in si privežita dušo. V vaše jesenske dni posije sonce, ko izveste, da so težave bližnjih razrešene. Veselja nikar ne skrivajte, ampak ga delite z njimi. Uživajte več vitaminov, telovadite in ne glejte številke na tehtnici. Vaš dan je torek. Kreativnosti sledite na vsakem koraku. Besedičenja nekaterih nezadovoljnežev ne jemljite tako osebno.

Oven od 21. 3. do 20. 4.

Poskusite do konca tega tedna urediti najnujnejša opravila. Četrtek je pravi dan za uresničevanje vaših idej. Zvezde so z vami. Vaša objektivnost in razsodnost prinašata napredek. Bolje bo, če   najprej poravnate stare račune, da lahko izstavite nove. Nikar ne oklevajte. Na zavistnost iz      neposredne bližine se ne ozirajte. Osamljenost bo preteklost, saj vas čakajo prijetni trenutki v družbi osebe, ki vam je všeč že celo večnost. Pustite preteklost in se spustite po novi strugi ljubezni. Prijateljica bo potrebovala nekaj vaših nasvetov. Svetujte, ampak se brzdajte grobih besed. Povejte jim, da se ne mislite prilagajati za vsako ceno in na vsakem koraku.

Bik od 21. 4. do 20. 5.

Zagrizeno se lotite novih obveznosti. Bodite previdni, v kaj se spuščate. Tudi
počasi in premišljeno se daleč pride. Do ponedeljka uskladite vse, kar je trenutno
za vaše delo pomembno. Okolica bo nervozna in tudi vam ne bo uspelo sproti ohlajati živcev.
Tako je, ko na nebu sveti prvi krajec v Vodnarju. Posledice so lahko prebavne motnje, vročina in
glavobol. Preprečite najhujše, če se le da. Srčna oseba vam vedno stoji ob strani. Romantično
vzdušje vaju popelje v svet hrepenenja in nežnega ljubljenja. Le kaj bi še hoteli več.
Nerešenih pogovorov in debat ne odpirajte, ker tudi tokrat ne pridete nikamor. Včasih je umetnost
pustiti rečem, da se spontano odvijejo.

Dvojčka od 21. 5. do 21. 6.

Zvezde v vesolju bodo ugodno vplivale na vaše delo in ustvarjanje. Naporne in zahtevne naloge opravite, kot načrtujete. V začetku tedna bodite bolj strpni in ne izzivajte spora, ker okoliščine ne bodo dopuščale, da pridete stvarem do dna. Ne pozabite si vzeti časa za prijetne trenutke z bližnjimi. Partnerju dajte potrditev, da vam v srcu pomeni največ. Prvi krajec v soboto prinaša občutljivosti v počutju in srčnih valovih. Kakšna urica razvajanja samo za vas ne škodi in
klepetanje v prijetni družbi tudi ne. Ko izveste dobro novico, boste od tistega trenutka naprej   premikali gore. Ne zapravljajte preveč. Vsaj še nekaj časa morate biti varčni.

Rak od 22. 6 do 22. 7.

V poslovnem svetu se bodo vrstila zatikanja. Do petka morate končati pripravljalna dela, da boste lahko nadaljevali finalna. Nič vas naj ne ustavlja. Naslednji teden postrezite s svojo iznajdljivostjo in pravo tehniko. Tako spravite v tek vse najnujnejše. Nekateri ne morejo, da ne bi kljubovali. Bodite pripravljeni na podtikanja. Prvi krajec v soboto ne bo ravno milosten. S partnerjem se zadnje čase ne razumeta. Z izletom v prijetne barve jeseni nabirajta pozitivno energijo. Zadovoljstva ne skrivajte. Prijateljica pričakuje od vas preveč sočutja. Odkritosrčen pogovor bi bil zelo dobrodošel. Pustite preteklost, raje mislite na prihodnost.

Lev od 23. 7. do 23. 8.

Pred vami je teden, ko žal ne boste vedeli, kje začeti, da bi se kaj poznalo. Vendar uspešno uredite najnujnejša dela v službi. Doma vas čaka nekaj nedokončanih opravil. Podvizajte se. Kako je že z dobroto? Nekateri znajo ideje super izkoristiti, vas pa namočiti v godljo. Okoli vas ne bo potrpežljivosti in toleriranja. Vpliv prvega krajca v znamenju vodnarja ne pozna milosti za vas. Sprostitev v dobri družbi bo dobrodošla. Jesenskega piknika ne smete zamuditi. Resen pogovor z vašim partnerjem pa omili nezaupanje, ki se je po čudnih zapletih prikradlo v vajin čustveni svet. Novice o prijetnem dogodku se razveselite. Razdvojenosti se še ne znebite zlepa.

Devica od 24. 8. do 22. 9.

Spet pristanete v okoliščinah, kjer bo treba rešiti zapleteno situacijo. Brez diplomacije in potrpežljivosti v odnosu s sodelavci ne bo šlo. S konfliktno osebo se ne spuščajte v podrobnosti, če želite ohraniti doseženo in vaše živce. Finance še vedno skrbno spremljajte z natančnimi izračuni. Vaša bližnja oseba kuje prijetno presenečenje. Nikar ne prehitevajte dogodkov po svoji
neučakani recepturi. Prepustite se trenutkom in uživajte. Za dobro zdravje bodite fizično aktivni
ter se zdravo prehranjujte. Pretiravanj se izogibajte. Na krajši jesenski izlet pa čim prej.
Prvemu krajcu v soboto ne uidete brez posledic. Ukvarjajte se raje s sabo, ne z drugimi.

Škorpijon od 24. 10. do 22. 11.

Tokrat ne boste tako tolerantni, kot je to v vaši navadi. Želite razrešiti problem? Uspe vam v korist
skupnih interesov, vendar ne iščite težav tam, kjer jih ni. Konec tedna preživite v objemu ljubljene osebe in se malo odpočijte. Ozvezdje je z vami, tako da vam strastne ljubezni ne bo manjkalo. Ker je čas prvega krajca v znamenju vodnarja, se potrudite, da ne boste vrtali v občutljive teme. Negativnosti nastanejo prej, kot si sploh mislimo. Da ostanete v dobri fizični kondiciji, bodite zvesti rekreaciji. Malce več spanja si lahko privoščite. Finance urejajte sproti in natančno. Nepotrebnih stroškov si ne nakopavajte na vaš račun. Ljubosumje je popolnoma odveč.

Strelec od 23.11. do 21.12.

V četrtek se luna zaziblje v vsej svoji veličini v znamenju kozoroga. Občutljivi boste in ranljivi, pa
čeprav se počutite močne. Sobotni prvi krajec v Vodnarju zahteva svoje. Praznim obljubam nikar ne nasedajte. Klub vsemu bodite optimistični in nadaljujte s posli, kot je zastavljeno. Ljubljena oseba skrbno pripravlja dvorjenje za vašo dušo in srce. Dodajte še svoje zamisli, očarljivost in lepo vama bo. Le mahnita jo kam v neznano, tako svobodno, čisto po svoje. Spremenite pričesko, osvežite jesensko garderobo, balzamirajte dušo in telo. Ne izpustite jesenskega piknika in počitnic. V družbi s prijatelji bo prijetno.

Kozorog od 22.12. do 20. 1.

Preobremenitve niso kaj prida za vaše zdravje. Ne sprašujte se, od kod utrujenost in brezvoljnost. Preženite te neprijetnosti s počitkom, fizičnim delom in športnimi aktivnostmi. Privoščite pa si tudi
sprostitve za dušo. Tako boste pripravljeni za nove obveznosti. Vendar ne pretiravajte s prevzemi delovnih nalog, tudi če vas prežemajo inovativne zamisli. Ugodite srčni osebi in se že končno odpravite pustolovščini naproti. Obeta se vama čudovito doživetje. Nikar ne glejte preveč v prazno denarnico. Dobro veste, zakaj so namenjeni prihranki, zato si ne belite glave, kako naprej. V četrtek je luna še v vašem znamenju. Priložnosti tokrat ne smete zamuditi.

Vodnar od 21. 1. do 19. 2.

Veste, da ima dan samo 24 ur? Vi pa hočete postoriti vse naenkrat. Ob koncu tedna boste uspešno sklenili nov posel. Luna v vašem znamenju in prvi krajec v soboto vam zna kaj zaplesti ravno tam, kjer si ne želite. Ne razburjajte se zaradi malenkosti, ker ni vredno. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi, v okolju, ki ga imate radi. Nakupujte, vendar bodite previdni, koliko zapravite. Presenetite svojo ljubezen s povabilom v kino, na koncert ali jesenski piknik. Nemir bo vaša stalnica. So vas okupirale zdravstvene težave? Prehlada se ne znebite zlepa ravno zato, ker pozabljate, kaj vse ste imeli v načrtu zase, pa vse prestavljate na jutrišnji dan.

TEHTNICA 23. 9. do 23. 10.

Teden zaključite z odličnim poslovnim rezultatom. Poslovni svet in ozvezdje vam je naklonjeno. Le prvi krajec v soboto prinaša preizkušanja v vseh smereh. Poveselite se v družbi prijateljev ali pa se odpravite na izlet, kamor vas vleče srce. Svež zrak, barve jeseni in sprememba okolice pričara dobro počutje. Gibanje in zdrava prehrana naj ostaneta na vašem urniku. Čakajo vas namreč
nove poslovne obveznosti, ki pa ne bodo ravno enostavne, ampak zelo zahtevne. Ljubezen bo v zraku. Ne bodite ljubosumni za prazen nič. Kljub vaši izvirni in neustavljivi domišljiji vam ljuba oseba mimo grede lahko zameri besedičenje okrog problema, katerega predolgo vlečeta in pogrevata.