Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Odpirajo se vam vrata novih poslovnih priložnosti. Ne odlašajte z odločitvami. Dobro veste, da ste lepo obdobje modro čakali. Črnogledost postavite na stranski tir. Aktivirajte delovno silo, drugače boste spet sami za vse. Kaj pa zdravje? Uživajte več sadja, zelenjave in toplih obrokov. Dieto na stran. Osrečite tiste, ki jih imate radi. Zadnje čase ste se malce preveč zapirali v svoj svet. V soboto vas bo objel čustveno občutljiv čas. Zamerljivi in nepopustljivi boste, zato se večjih opravil ne lotevajte. To je dan za počitek.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Kadar imate službeno prenatrpan urnik, se vam vedno nekaj zatakne v partnerskem odnosu. Kritično stanje boste zgladili z izletom v neznano. Maksimalno se posvetite vajini čustveni zvezi. Zvezde so vam naklonjene, občutljivosti pa žal ne morete zbežati. Za boljše zdravje več gibanja, zdrava prehrana, spanje, svež zrak. Dogajalo se vam bo vse in še mnogo več. V novih poslih tokrat večjih težav ne bo. Lahko se zanesete na sodelavce. Preveč ne načrtujte vnaprej, da ne bo razočaranja. Denar bo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaše sive celice delajo s polno paro, zato se zdaj lotite zahtevnega projekta, ki ste ga v zimskih dneh dognali. Na komentarje iz ozadja se ne ozirajte preveč. Pogled v denarnico bo razveseljiv. Prijetne urice v družbi najdražjih bodo pripomogle k vašemu dobremu počutju. Smeha in zabave ne bo manjkalo. Zvezde vam odpirajo na stežaj vsa vrata. Zaupajte svoji srčni osebi, pustite globokim čustvom prosto pot. Sanje so uresničljive. Proslavite svoj praznik, saj je vaš čas.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Postavili vas bodo pred težko odločitev. Nikar ne zapletajte že zapletenega. Pustite enkrat za spremembo utečene stvari, kot so zastavljene. S financami raje ne tvegajte preveč. Na začetku prihodnjega tedna se dogovorite o novostih. Vaš idealizem vas bo vodil po pravi poti. Nekdo vas nestrpno pričakuje. Ljubezensko občutljivi boste padli v objem prvega krajca v znamenju dvojčka. Pustite se presenetiti in tudi razvajati. Morda je skrajni čas za resne pogovore. Ne odlašajte več.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Sodelavci imajo kar naprej svoje izpade. Zazrite se vase. Poiščite pravi razlog, zakaj se dogodki odvijajo v negativno smer. Preden odprete usta, dobro premislite. Fizično bodite aktivni in postorite vse, kar ste si zadali, vendar vedite, da pretiravanje škodi vašemu zdravju. Sreča, da ste zaljubljeni do ušes in še čez. S partnerjem bosta uživala v zimsko-po­mladni pravljici. Od torka dalje se vsega lotite s polno paro. Sodelovanja bodo uspešna. Vzemite si čas za zabavo in ne izpustite drobnih nakupov.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Recepture za uspešno reševanje delovnih načrtov bo treba osvežiti. Osebno boste zadovoljni, zato to delite z bližnjimi. Večerno klepetanje v dobri družbi z malce dobre glasbe vam bo prijalo. Da bo vaše počutje boljše, si privoščite savno, plavanje in masažo. Prvi krajec je v vašem znamenju in seje trenutke nesoglasij. Ampak Mars in Merkur sta z vami v dobri luči. Vaša najdražja oseba od vas pričakuje, da končno udejanjite, kar ste obljubili. Ljubezen je v zraku, vi pa romantični, kot že dolgo ne.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ne prehitevajte samih sebe. Pogovorite se s sodelavci in lažje se boste odločili, kako poslovati naprej. Rutinska dela bodo malce v zaostanku, vendar do določenega termina opravljena. Luna v vašem znamenju in dober aspekt lune in sonca prinašata čutnost in srčno občutljivost. Le glejte, da ne preslišite ljubezensko obarvanih besed. Ne pogrevajte starih nevšečnih dvobojev. Hitro je lahko kaj narobe. Sobota je pravšnji dan za vas, da se o vseh stvareh pogovorite. Nakupujte le tisto, kar res potrebujete.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Iz svoje kože pač ne morete. Delo in vedno znova delo. Če se boste toliko fizično in psihično obremenjevali, resnično lahko pregorite. Zdravje in počutje tako ne bosta najboljši. Imejte se bolj radi in v prostih dneh dajte prednost sebi. Nihče vam ne bo očital sebičnosti. Mlaj v soboto prinaša stres. Privoščite si vse tisto, kar vam godi. V ljubezni vas čakajo res prijetne urice v dvoje. Misli usmerjajte v prihodnost in pustite preteklost. Prijetna družinska zabava vam bo napolnila prazne baterije. Uživajte.

Devica

24. 8. do 22. 9.

V poslih ne bo vse tako, kot je bilo obljubljeno. Pogovorite se z nadrejeno osebo ali bližnjo sodelavko. Kdor dela, tudi greši. Vaša napaka ni tako grozna, da je ne bi mogli popraviti. Več pozornosti posvetite svojemu partnerju, kajti nekaj očitkov je že priletelo iz njegovih ust. Vzemita si malce zasebnosti. Morda ob koncu tedna, ko vam bodo zvezde pošiljale čustveno občutljivost in odprtost duše. Dobra večerja, romantična komedija, iskren pogovor ... To vedno prija. Z denarjem bolj varčno.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Luna v zračnem znamenju ob koncu tedna vam bo v pomoč pri vseh obveznostih, ki jih ne bo ravno malo. Bodite pripravljeni na vse. Veseli boste napredka in kar nekaj vaših idej se bo realiziralo. Naj vas nevoščljivost nekaterih ne spravlja v slabo voljo. Poskrbite za boljše zdravje. Ljubosumje v ljubezenski zvezi ni zdravo. Raje si vzemita čas zase. Bodite razumevajoči in ljubeči. Vsake sanje so enkratne in neponovljive. Obiska prijatelja se boste razveselili. Druženja in smeha pozno v noč ne bo manjkalo.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Prav na polno se lotite dela in opravil. Vredno se je potruditi. Posledično boste deležni pohvale in seveda tudi boljšega zaslužka. Vendar vas bo motilo neko brezsmiselno govoričenje nekaterih. Ne ozirajte se na to in ne premlevajte z njimi. Škoda časa in energije. To usmerite v svojo ljubezensko zvezo. Srčna oseba se veseli vaše bližine, topline in nežnosti. Z gibanjem in telovadbo vzdržujte kondicijo. Sprejmite povabilo na klepet ob kavici. Povejte, kar mislite, tokrat brez zavor.

Strelec

23.11. do 21.12.

Zdaj se ne ustavljajte. Marljivost in vizija, ki jo imate že od samega začetka, prinašata sadove uspeha. Delo je pomembno, vendar nekaj več pozornosti namenite osebam, ki kraljujejo v vašem srcu. V prostih dneh se odpravite na lepše. Vajina ljubezen bo čustveno obarvana ter občutljiva zaradi prvega krajca v znamenju dvojčka. Počutje bo boljše, če boste razvajali telo in dušo. Ne bodite zaskrbljeni, če partner zagodrnja. Želi si samo vaše pozornosti. Ljubezenske iskrice vam bodo ogrele srce.