Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Urejajte vse poslovne in finančne zadeve. Ta teden so vam zvezdice naklonjene. Bodite vztrajni, natančni pri malenkostih, zagotovo vam uspe. Ambiciozna sodelavka bo najboljša pomočnica pri opravljanju zahtevnih nalog. Bodite bolj potrpežljivi. Ni ravno čas za strogo kritiko. Vaša sorodna duša se veseli trenutkov v dvoje. Vam je všeč izlet v neznano? Privoščita si nekaj adrenalinskega. Sprememba. Počutje se bo obrnilo na prijetno, čeprav se že dolgo ni. Pohitite.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Bodite ponosni, da nerazumevanje med vašimi sodelavci največkrat rešite prav vi s pravo besedo spodbude. Pretekle dogodke analizirajte postopoma. Vaše prizadevanje v finančnem svetu napreduje. Ob koncu tedna bo dobro počutje v družbi najbližnjih. Prvi krajec v čutnem raku seje negotovosti. Skupaj odjadrajta tja, kjer vedno najdeta balzam za ljubezen. Ne prekrivajte si resnice z iluzijami, ker se ne piše nič dobrega. Raje ukrepajte zdaj.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Imate polne roke dela. Lunin prvi krajec v petek pa vam bo še dodatno oteževal uresničevanje delovnih načrtov. Ljudje okoli vas ne bodo skrivali nervoze. Vse tja do sredine tedna bodo nujna dela opravljena. Ukrasti si nekaj trenutkov zase, ni greh. Poklepetajte s prijateljico, odpravite se po manjših nakupih, privoščite si nekaj za dušo. Prosti čas preživite kakovostno, v naravi na svežem zraku in soncu. Ljubeznivost srčne osebe vas osreči.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Spoznanje, da nekateri prav zvito izkoriščajo vašo marljivost, ne bo ravno prijetno. Čas je, da se postavite zase. Zvezde so z vami. Imeli boste dovolj razlogov in energije, da se veselite in uživate. Zabava s prijatelji bo super sprostitev za vas. Kaj pa ljubezen? Pomladno zaljubljeni? Vaša očarljivost nekomu sede v srce. Prisluhnite najdražji osebi, kajti potrebovala bo vašo pozornost. Ne zapirajte se vase. Dobro veste, kakšne so posledice za tem. Gibajte se.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Razganjalo vas bo od pozitivne energije. Previdno le, da ne prehitite sami sebe. Kupujte, poslujte in urejajte uradne zadeve. Rešitve se ponujajo kar same od sebe. Z denarjem varčno. Informacije, ki vam jo je podala pomembna oseba, nikar ne prezrite. Po napornih delovnih dneh vsaj nekaj kratkih uric namenite zdravju. Prvi krajec v znamenju raka prinaša pomladno romanco, čustveno harmonijo, občutljivosti. Bodite zaljubljeni, nežni, sentimentalni, sproščeni ...

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Delovne obveznosti se kopičijo druga za drugo. Natančnosti dajte prednost. Naporno bo, a vse boste uredili tako, kot se zahteva. Za novosti si vzemite dovolj časa. Prvi krajec v raku vam bo kradel energijo. V prostih dneh počivajte. Na gibanje in zdravo prehrano ne pozabite. Na zabavo pa le pojdite. Nikar ne iščite praznih izgovorov. Kdaj ste nazadnje zaplesali? Počutje bo temu primerno veselo. Harmonija v vaši ljubezenski zvezi vam vedno greje srce kot spomladanski sonček.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Želite prekiniti neprijetnosti? Bodite pripravljeni na kritiko in neposlušnost nekaterih. Včasih je bolje, da damo prednost spontanosti. Pomembno je, da svoje naloge zaključite pravočasno. Porežite krila zavistnežem. Z ljubljeno osebo se ob koncu tedna odpravita po svoje. Čustvena naklonjenost najdražjega balzamira vaše počutje. Da bo počutje pravo, jejte zdravo, bodite v gibanju in si privoščite dovolj spanja. Z denarjem po pameti. Krajec je v vašem znamenju.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Ukrepajte energično, ognjeno, kot znate le vi, kadar vas potisnejo na rob potrpežljivosti. Čudnih besed si ne jemljite k srce. Za mnenje vprašajte še koga. Tako jim zaprete usta za lep čas. Nad financami ne obupajte. Dan, ko boste na zeleni veji, se bliža. V ljubezni vas objame občutljivost. Prvi krajec v raku bo zasejal kakšen dvom. Partner vam je zvest in nič ni narobe. Čeprav se vam na trenutke dozdeva drugače. Skrbi resnično ne zmanjka nikoli.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Petkov prvi krajec v znamenju raka bo od vas zahteval več. Bodite vztrajni, mirni, potrpežljivi, držite se utečenih pravil. V tem tednu ste med tistimi, ki ne bodo vedeli, kje začeti, da bi se poznalo. Pogovorite se, tako bo lažje. Z natančnostjo in uvedeno disciplino boste delovne naloge speljali na pravo pot. Obetajo se vam nova poznanstva. V prijetni družbi se boste za spremembo zabavali. Z nakupi premišljeno. Ljubezen bo v zraku, čustvena ranljivost pa tudi.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Čenč, ki krožijo naokoli, ne jemljite osebno. Pogovorite se in odprite vrata resnici. Tako si boste ustvarili umirjenost v službi. Preden se lotite dodatnih obveznosti, zaključite te, ki ste si jih naprtili. Naj vas konflikti v sorodstvu ne skrbijo preveč. Konec tedna izkoristite za prijetnosti v dvoje. V ljubezensko zvezo vnesite kanček domišljije. Polepšajte si dom z drobnarijami, ki prineso dobro počutje. Za zdravje storite več.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Vse tja do konca tedna boste ambiciozni in delavni kot mravlja. Poskušajte s tolerantnostjo do drugače mislečih in ne odreagirajte kritično. Tveganje se ne bi dobro končalo. Odločite se za utečeno pot, ki prinaša stabilnejše finance. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje s prijatelji. Smeh je pol zdravja. Ampak ne pretiravajte. Za razvajanje duše, telesa in srčne osebe rezervirajte posebne urice. Prvi krajec je v raku, čutnost, nežnost in ljubeznivost vas bodo objele.

Strelec

23.11. do 21.12.

Tam, kjer pričakujemo največ razumevanja, se rado kaj obrne na glavo. Dovolj ste inteligentni, da razrešite neprijetnosti. Blizu cilja ste, kar vas bo motiviralo, da se boste dela lotili še z večjo zagnanostjo in optimizmom. Podvizajte se. Korak naprej napravite tudi v ljubezenski zvezi. Dovolite, da vas srčna oseba osvoji. Sprejmite povabilo na spomladanski izlet. Prijetno bo. Nakupujte le tisto, kar potrebujete. Nervoza in glavobol sta znamenji, da naredite zase nekaj več.

Lisa - 13/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 13/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.