Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Sprejmite zanimivosti in omogočite poslovni napredek. Zaključite, kar je nujno. Detajlov ne razlagajte preveč. Generalno čiščenje pri vas doma pomete nervozo in pričara umirjeno decembrsko vdušje. Praznični nakupi darilc bodo naporni. Seveda ne pretiravajte z zapravljanjem. Pogrešate iskren pogovor in kotiček čustvene varnosti? Vi začnite drezati partnerja, kajti drugače ostanete brez odgovora. Čuvajte se prehlada. Vitaminčki in svež zrak.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

V teh prvih decembrskih dneh storite pikico več zase. Okoli tečnob se ne sučite preveč. Zaradi službe in denarja bodo skrbi. Še vedno ste speljali obveznosti tako, kot je treba, in tudi tokrat vam bo uspelo. Zaključite, kar morate. Luna v raku ob koncu tedna vas zaziblje v ljubezenske vode malce drugače. Črnogledost in ljubosumje na stran, raje se pogovorite. Veseljačenje v ambientu prazničnega decembra bo kot nalašč, da preženete zle misli. Privoščite si nekaj za dušo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Nekaj poti morate opraviti. Sledite najglobljim željam in novim vizijam. Od ponedeljka do srede so zvezde na vaši strani. Razvozlajte dvome, ki so se v zadnjem času nakopičili. Dobro veste, da od vas pričakujejo maksimum. Prevelikih decembrskih nakupov se izogibajte. Malo ste lahko zapečkarski, drugače pa bodite športno aktivni in poskrbite za boljše zdravje. Svoji ljubezenski zvezi namenite več pozornosti. Ni čas za trmarjenje.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Težave v službi vas zelo skrbijo. Poskušajte postopoma priti resnici do dna. Pazite, da ne bodo besede hitrejše od misli. Kaj hitro se lahko pred vami pojavi skupina užaljenih in prizadetih. Nekdo pričakuje vašo ljubeznivost. Prosti dnevi bodo pravšnji, da se posvetite svoji ljubezni. Predajte se toplemu objemu in uživajta tako, kot znata le vidva. Zima trka na vrata in z njo prehlad. Pijte več čaja, uživajte vitamine, gibajte se več kot po navadi.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

December je potrkal na vrata, vas pa čaka še gora obveznosti. Ja, zadnji mesec v letu je večkrat nori mesec za vas. Zagotovo vam bo uspelo v tem tednu. Prosite za pomoč. Vaša vztrajnost v poslu prinaša prave rezultate. Čustveno razdvojeni? Ozvezdje vam bo naklonjeno ob koncu tedna. Si želite več nežnosti, drobnih pozornosti, trenutkov v dvoje? Pustite se presenetiti. Nekdo že nestrpno čaka na pravi trenutek. Ganjeni boste. Sprehod v naravo prinaša boljše počutje.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ambiciozno se lotite dela in opravite vse, kar ste načrtovali. Soboto izkoristite za prijetne urice v izbrani družbi. Veselja ne bo manjkalo. Fizično bodite aktivni, da vas ne potisne v neprijetnosti. Zaplet v vašem partnerstvu ni ravno enostaven. Godrnjanje tokrat raje preslišite. Z iskrenim pogovorom odpihnite čudne misli in vprašujoče ljubosumne poglede. Mikalo vas bo veliko stvari. Pri decembrskih nakupih varčno z denarjem.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zadnji mesec v letu. Čas je, da vnesete nekaj sprememb v svoj vsakdan. Pomislite, kdaj ste na zadnje sebi privoščili sproščanje. Razum vam govori, da ste bili v zadnjem obdobju resnično predobri tudi v ljubezenski zvezi. Pustite se malce razvajati in sprejmite povabilo na decembrsko veseljačenje. Pred vami je prijetno obdobje. Počutje bo nihajoče, za kar bo kriva luna v vašem znamenju. Zdravja niste zadeli na loteriji. Jejte zdravo in spočijte telo.

Devica

24. 8. do 22.9.

Nemiru in nervozi zlepa ne boste ušli. Radi imate, da se vsa dela opravijo natančno in ob določenem terminu. Zaradi nekaterih počasnežev in neodgovornežev bodo dela v zaostanku. Za spremembo pustite stvari takšne, kot so. Prijetni dogodki so pred vami. Na zabavi s prijatelji boste sproščeni, kot že dolgo ne. Vaš partner zna poskrbeti za čarobne trenutke v dvoje. Pustite se razvajati in ne drezajte vanj s čudnimi vprašanji. Venera pošilja puščice vseh vrst.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Nič še ni izgubljenega. Tudi če so zaprta vrata, jih vi znate s svojo eleganco odpreti. Vaše ideje, nasveti, znanje in izkušnje bodo zlata vredni. Vredno je počakati na pravi trenutek. Od četrtka do sobote so zvezde na vaši strani. Dvome na stran. Na splet dogodkov poglejte z drugega zornega kota. Hrepenite po objemu najdražje osebe? Povabite. S srcem vam bo pritekla v objem. Pobegnita tja, kjer se odvijajo vajine ljubezenske pravljice. Povejte, kar vam leži na duši.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaša direktnost bo dvignila nekaj prahu. Pravijo, da bolje prva zamera kot druga. Za ustalitev je potrebnega več časa. Nasvet za naprej. Dobro premislite, komu zaupate odgovorne naloge. Vaše telo kriči po počitku in bolj umirjenem življenju. Ne odlašajte več, ampak jejte zdravo, gibajte se in spanje podaljšajte za nekaj kitic. Rezultati bodo prijetni za telo in dušo. V ljubezenski zvezi ste občutljivi. Sentimentalnost vas bo omamila. Ne zbežite prehitro.

Strelec

23.11. do 21.12.

Optimistično se lotite novega projekta. Vizija je prava in ne ozirajte se na kritiko drugih. Elana vam ne zmanjka. Čas je, da rešite nastale težave. Ste kot bakla, ki ljudem razsvetljuje temne poti. A v vseh teh razdajanjih ne pozabite nase. Več pozornosti namenite svojemu počutju. Nedelja je vaš dan, izkoristite ga. Ozvezdje bo zasejalo nekaj nestrpnosti in nervoze. Vse ne gre naenkrat. Veselega druženja ne izpustite. Presenečenje je namenjeno vam.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Tudi zadnje atome znate potegniti iz pet in rešiti neljubo zmešnjavo. Začnite z nalogami, ki so pomembne za boljšo prihodnost. Še niste ugotovili, da so vaše domislice enkratne? Ne zmajujte z glavo. Počutje bo občutno boljše ob zdravi hrani, gibanju v naravi in zadostni meri spanja. Luna v raku vas bo poneslo med ranljive in čustveno občutljive. Sprostite telo in duha. Prenagljenost ni kaj prida. Ljubeznivo razvajajte tiste, ki kraljujejo v vašem srcu.

Lisa - 48/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 48/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.