Kako vam kaže v prihodnjih dneh? Horoskop ponuja nekaj namigov!

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Bolj se trudite dobro vplivati na dogodke, več zapletanj je. Bodite optimistični in z realnim načrtovanjem ustvarjajte do konca. Za boljše zdravje si privoščite kopel, masažo, sprehod v naravi in prijetno družbo. V partnerstvu ne iščite težavic tam, kjer jih ni. Seveda vam je zvest. Ne
kopičite črnih misli, raje pojdite po nakupih. Mlaj in sončev mrk v torek ne poznata milosti.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Morda se ne bo vse izšlo tako, kot imate v mislih. Upoštevajte mnenje izkušenih. Za spremembo imajo prav. Z glavo skozi zid ne rinite. Mlaj v raku in sončev mrk v torek vas bosta zazibala v občutljivosti predvsem na čustvenem področju. Sprejmite povabilo srčne osebe na prijeten izlet. Naj vam ne bo nerodno ali izpod časti odpreti romantične duše in ljubeznivega srca.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Za dežjem vedno posije sonce. Zato ne imejte občutka, da je bitka izgubljena. Vaše ideje in nasveti bodo nujno potrebni. Vztrajno počakajte na pravi trenutek. Od sobote naprej bo več energije. Razvajajte sebe in svojo ljubezen. Mlaj s sončnim mrkom v torek bo nagajiv in muhast. Prijetno druženje s prijatelji vam bo izpolnilo dobro razpoloženje. Nadaljujte z zdravim življenjskim slogom.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Poslovno bo začetek poletja odličen. Optimistično se lotite novega projekta. Bodite pripravljeni na blokade in sporne situacije. Več pozornosti namenite svojemu telesu, a z dietami ne pretiravajte.
Partner vas bo spodbujal, tudi na rekreaciji. Občutljivi boste zaradi mlaja v raku in torkovega
sončnega mrka. Umirite svoje živčke. Recept poznate in je preizkušen. Uživajte poletje.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Pred vami je teden, poln skrbi in dela, kar se bo pokazalo že v četrtek. V naslednjih dneh boste našli pravo rešitev. Ne pozabite, da ste se zadnja jutra komaj sestavili. Kar je preveč, je pač preveč. Čas za počitek je potreben. Zaupajte svojim občutkom, pa čeprav vam bo torkov mlaj s sončnim mrkom nagajal. Bistvo je, da vam je srčna oseba zvesta. Prepustite se valovom poletja.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Ozvezdje vas bo pozibavalo v čustveno občutljivost. Mlaj s sončnim mrkom nastopi v torek in zahteva svoje. Načrtovano boste speljali tako, kot mora biti, vendar izčrpanosti ne uidete. Če imate radi sebe, več počivajte in si privoščite nekaj sprememb. Izlet do morja ali v hribe? Prisluhnite svojim željam, počutju. V nervoznih trenutkih se izogibajte lastne strogosti in pesimističnih pogledov.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Posel ne gre ravno kot po maslu. Bodite pripravljeni, da vam še izpulijo kakšen živček. Bodite previdni in se ne prehitevajte. Zastoji se lahko še prehitro pojavijo. Mlaj in sončev mrk vas bosta držala v šahu. Počutili se boste malce nataknjeno in nezadovoljno. Pojdite v naravo, bodite zmerno v gibanju in uživajte v toplih dneh. Na jedilniku naj bo dovolj sadja, zelenjave. Pijte več vode.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Ne obremenjujte se brez potrebe. Načrtovano v poslovnostih vam uspe. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje z najdražjimi. Sprejmite povabilo na piknik in ne iščite praznih izgovorov. Če boste skrivnostni do svojega partnerja, bodite le za kratek čas. Srčna oseba je zadnje čase zamerljiva. Počutje izboljšajte z masažo ali plavanjem. Z denarjem pa varčno še naprej. Previdno na cesti.

Strelec 23.11. do 21.12.

Nervozni in zaskrbljeni ste zaradi vseh obveznosti, vendar bodite optimistični tako, kot znate le vi. V
začetku tedna se izogibajte stresu in konfliktnim situacijam. Mlaj in sončev mrk v znamenju raka ne pozna milosti. Bodite potrpežljivi in umirjeni. Za finančna tveganja ni ravno pravi čas. Posvetujte se o novih poslih. Ljubezenski svet? Večkrat se stisnite v objem partnerja.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Dobro premislite, v kaj se spuščate. Prevzemite odgovornost samo na svojem področju, drugo
pa prepustite izkušenim strokovnjakom. Dobre novice o financah vas bodo razveselile. Velja
opozorilo, da boste občutljivi zaradi mlaja in sončevega mrka v znamenju raka ob začetku tedna.
Kot v ljubezni tako v počutju. Zadržanost do najdražje osebe ne prinaša razumevanja in
romantike. Saj veste, da ne mara vaše trme.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Zaplete se ravno takrat, ko ne pričakujemo. Zavihajte rokave ob koncu tedna in poslovne obveznosti pripeljete v prave okvire. Zvezde so z vami. O ničemer ne razpravljajte na dolgo in široko. Obkrožali vas bodo občutljivi in živčni ljudje. Mlaj in sončev mrk imata svojo moč. Ostrih kritik ne jemljite osebno. Druženje s prijatelji, neobvezni nakupi in prijetni trenutki v dvoje naj bodo vaš cilj ob koncu tedna.

RAK 22. 6 do 22. 7.

Se vam mogoče ne zdi, da so vaša moralna načela za marsikoga prestroga? Nikar se ne ustavljajte, ste na pravi poti. Vikend bo za vas poln presenečenj in prijetnih dogodkov.
Sentimentalnost partnerja vas vedno ponese v sanjave valove ljubezni. Ne bodite
dlakocepski, ampak zaupajte. Ozvezdje pošilja mlaj in sončev mrk v vašem znamenju
v torek. Torej, bodite pripravljeni na vse!

Liza - 27/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 27/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.