Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Morda se ne bo vse izteklo tako, kot imate v mislih. Upoštevajte mnenje sodelavca, ki vam želi vse najboljše. Z glavo skozi zid pač ne gre. Izogibajte se prestrogi kritiki in ne bodite zagledani samo v eno smer. Sprejmite idejo drugih, v prihodnje se vam lahko to odlično obrestuje. Častihlepnost in trmo tokrat pustite na stranskem tiru.

Naj vam ne bo nerodno pokazati svoje romantičnosti in ljubeznivosti. Prijeten in iskren klepet z osebo, ki jo imate zelo radi, vam odpira nova obzorja zaupanja, topline, nežnosti, iskric v očeh. Prepustite se tem čarobnim trenutkom. Za boljše počutje si privoščite nekaj sprememb.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Potrpljenje je božja mast ... le ubogi je tisti, ki se z njo maže. Načrtovana dela ne bo ravno preprosto končati, ker nekateri res delajo, kot da imajo dve levi roki in nič možganov. Znajo popapcati vaše zadnje atome. V soboto je polna luna, ki bo ujčkala vaše počutje. Če se imate radi, malce več počivajte in si privoščite nekaj razvad.

Spremenite okolico, če je le mogoče. Od ponedeljka do srede nadaljujte intelektualno delo in se ne ustavljajte. Pazite le, da slabe volje ne stresete na srčno osebo, ki je v zadnjem obdobju zelo zaskrbljena. Presenetite jo in ne drezajte preveč vanjo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Če ste zaljubljeni, bodite še naprej. Naj vas malenkosti in čudni komentarji ne vržejo iz tira. Nemir preženite s telesno aktivnostjo in spremembo okolice. Verjemite, počutje bo boljše. Začeto delo zagotovo uredite do konca. Upoštevajte vsa pravila in bodite natančno zbrani.

Pogovorite se s partnerjem, da ne bo v dvomih, kje, s kom in zakaj ste. Svobode sicer ne daste, hkrati pa z vsem srcem dokazujete, da ste zvesta oseba. Seveda v čustveno občutljive tematike nikar ne drezajte, predvsem ob koncu tedna ne, ko je polna luna v vašem znamenju. Prilagajanje in sodelovanje naj bo vaše vodilo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Počasi se boste umirili. Ne prenaglite se v odločitvah, ki so za vašo poslovno prihodnost zelo pomembne. V ponedeljek je luna že v vašem znamenju, zato izkoristite vse možnosti hitrega premikanja zastavljenih ciljev. Ne kažite nezadovoljstva v čustveni vezi. Previdno, da z negativnimi sklepanji ne pokvarite prijetnih trenutkov v dvoje.

Mirno lahko uživate v pozornosti, ki vam jo bo namenil partner. Prijetni intimni trenutki dajejo posebno energijo in dobro počutje. Ne pozabite na rekreacijo in hobi za dušo. Nova poletno-jesenska oblačila vam bodo lepo pristajala. Samo nasmeh na obraz.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Včasih višje sile poskrbijo, da se nujne obveznosti ne premaknejo z mrtve točke. Zasebno raziskujte in se pripravite na morebitne nenadne, nepredvidljive spremembe. Strah je okoli votel, na sredini ga pa nič ni. Sobotni ščip bo povzročitelj malo slabšega počutja. Namenite več časa sebi in se ne ukvarjajte s skrbmi.

Od srede, ko je luna v vašem znamenju, boste veliko bolj ustvarjalni. Nadoknadite zamujeno. Pri denarju še previdno. Ne spuščajte se v večje nakupe. Družini in srčni osebi pričarajte drobne pozornosti, ki obogatijo čustveno stran življenja. Seveda ne pozabite na prosti čas in prijetno zabavo kje ob vodi.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Uresničitev želje, da še skočite v morje, je pred vrati. Urno zaključite delo v službi. Pazite, da ne bo preveč napak. Zaupajte vase, kljub stresu vam bo šlo delo dobro od rok. Kljub polni luni v znamenju ribic dajte prednost ljubezni. Kdo pravi, da poletne romance ne prinesejo lepih in trdnih vezi v življenju. Ne razmišljajte, raje se prepustite prijetnostim.

Zabava in klepetanje v dobro izbrani družbi bosta pravi balzam za vašo dušo. Zavijte v nakupovalni center in si privoščite nekaj novega. Posezonske razprodaje imate radi. Hitite počasi in uživajte v zadnjih dneh avgusta. Delo vedno počaka. Šola se začenja.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Naredite v tem tednu kakšno spremembo zase. Sonce vam bo dajalo moč za premike v službi. Prijatelji bodo veseli, če jih povabite na piknik pod milim nebom. Se vam ne zdi, da pogrešate bližnje? Le zakaj tolikokrat črnoglede misli, da vam srčna oseba nekaj skriva? Umirite se. Kar vam leži na duši, pokritizirajte in z besedo na dan.

Polna luna zahteva prilagajanja in sodelovanja. Globoka čustva in strasti bodo v zraku. Ljubezenska idila pripomore k vašemu dobremu počutju. Začetek tedna bo ravno pravšnji, da postorite vse, kar ste načrtovali. Le glejte, da se pogovorite o vseh nejasnostih. Presenečenje bo prav prijetno.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Natrpali ste si urnik z delovnimi obveznostmi. Bodite drzni, ambiciozni in naj vas ne ustavljajo malenkosti. Počutje ni ravno bleščeče, tudi zaradi težjega finančnega položaja. Nervoza bo vaš sopotnik vse, dokler ne rešite nastalih težav. Vaša duša in telo vas krepko opozarjata, da bo treba storiti zase več. Rahel tek ali hitra hoja, izberite sami.

Zaplavajte in ne izpustite masaže. Smeh je pol zdravja. Oglejte si kakšno komedijo doma ali v kinu. Da si popestrite poletni dan, pa na dolgo in široko poklepetajte z najboljšo prijateljico. Novosti, ki jih boste slišali, vas bodo razveselile. Srčni osebi namenite poseben dan.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Dobre novice prinašajo pozitiven preobrat v poslovnih obveznostih. Ne bi bili vi, če ne bi vseh pomembnosti preverili še z drugega zornega kota. Skozi zaprta vrata pa nikar, ker bodo posledice prehude. Odlično znate objektivno presoditi in tudi tokrat bo tako. Čez vikend počivajte in si z ljubljeno osebo privoščite nekaj novega.

Le tako boste odmislili obveznosti, ki vas bodo v službi zagotovo počakale. Torej, ljubezen bo v zraku in vaša spontana čustva bodo deležna pozornosti. Zavore bodo popustile, vendar se zaradi tega ne obremenjujte. Želja se vam uresniči. Polna luna bo zibala vse, od vas pa zahtevala več prilagajanj.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Težko pričakovani trenutki veselih zadnjih poletnih dni so pred vami. Žarite v vsej svoji lepoti in privlačnosti. Zadnji čas je, da se odpravite na ples in prepustite telo pozibavanju v ritmih prijetne glasbe. Tudi izlet v hribe je dobra ideja. Tako boste lažje odklopili nastale težave, ki vam gredo težko iz misli.

V soboto je polna luna v znamenju ribic, zato se izogibajte resnih tem, ker lahko nastanejo zelo neprijetni zapleti. V začetku tedna vam bodo intelektualne obveznosti odlično uspevale. Prosite partnerja, naj vam pomaga pri domačih opravilih. Naslednji korak je nakupovanje. Razvajajte sebe in najdražje.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Za dežjem vedno posije sonce, zato ne imejte občutka, da imate v zadnjih avgustovskih dneh samo razreševanje nesrečnih zapletov. Vaše ideje in nasveti bodo nujno potrebni. Vsaka stvar je pač za nekaj dobra. Polna luna ob koncu tedna prinaša malce slabše počutje.

Poskrbite za fizično aktivnost in dremuckajte v objemu srčne osebe. V začetku tedna bo več energije. Razvajajte sebe in ljubljeno osebo. Prijetno druženje s prijatelji ter sprememba okolice vam bosta izboljšala razpoloženje. Previdno, da ne nasedete na neokusno šalo prijatelja. Sončni žarki vam bodo prijali.

Strelec

23.11. do 21.12.

Poslovno optimistično korakajte proti cilju. Le na finance bo še treba paziti. Dogovorite se o vsem, kar je pomembno za novi projekt. Čas je, da pokažete, kaj znate in zmorete. Nekateri bodo obstali z odprtimi usti. Več pozornosti namenite svojemu počutju. Izlet v dvoje lahko utrdi vajino ljubezensko vezo. Preživita skupne trenutke aktivno in zabavno.

Polna luna v znamenju rib prinaša čustveno občutljivost in zamerljivost. Ne vzemite vsega osebno. Prevelikega sočustvovanja ne pričakujte. S pomembnim nakupom nikar ne odlašajte – kar je nujno, je nujno. Oglasite se pri znancu na krajši klepet. Dobre novice.

Lisa - 35/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 35/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.