Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Poskrbite, da vas vaše sanjarjenje popelje na tista pota, kamor vas vleče vaše srce. Nove delovne obveznosti prinašajo žal tudi neprijetne dogodke. Najhujše poskušajte preprečiti že v začetni fazi. Možnosti za uspeh imate. Dovolj ste inteligentni, da najdete prave rešitve. Srčni osebi dovolite, da vas potolaži in razvaja po svoje. Ne bo vam žal. Sprememba in svoboda sta najboljši sopotnici za vašo dušo. Nakupovanja ne izpustite. Z denarjem pa za zdaj še vedno varčno. Ste prepričani, da je to to?

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Dosegli ste načrtovano. Zasluženo se malce ustavite, preden nadaljujete. Pretiravanje z dobroto vas lahko drago stane. Pripravite nekaj novega in koristnega za ljudi okoli sebe. Drobnemu nasvetu je vredno prisluhniti. Partner bo iskren in pozoren. Veseli boste ob prijetni novici. Tokrat vas bodo izbrali, da pripravite presenečenje. Ne skrbite, saj vam dobrih idej nikoli ne zmanjka. Za dobro počutje pa na sonce in svež zrak. Bele strmine mamljivo vabijo. Lunin zadnji krajec lahko kaj zaplete.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Če boste pričakovali preveč, temu sledi razočaranje. V odnosu z ljudmi lahko naletite na nesoglasje. Bodite umirjeni in se ne ozirajte na grobe besede, ki bodo izrečene. Zanesite se nase in se poglobite v intelektualno delo. Ob koncu tedna več počivajte in izkoristite zabavo za klepet s prijatelji. Poskrbite, da bodo urice v družbi z vašo ljubljeno osebo romantično zaljubljene. Čustva so globoka, zaradi zadnjega krajca v znamenju škorpijona pa boste precej občutljivi in ranljivi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Pred vami je teden, ko se boste vsega lotili z veliko vnemo. Usklajevanja in dogovarjanja prinašajo dobre rezultate. Izpeljite zasnovane načrte in ne odlašajte več z uvajanjem novosti. Pospravite vse, kar vam že dlje časa najeda živce. Če se boste želeli dobro počutiti, bodite fizično aktivni in tudi telesna ljubezen bo pravi balzam za vaju oba. Pustite se zapeljati in nežno razvajati. Ob nastopu zadnjega krajca v ponedeljek pričakujte preizkušanja na vsakem koraku. V denarnici bo kakšen bankovec več.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Sprijaznite se z dejstvom, da vedno ne gre vse po načrtih. Hladnost in nedostopnost nekaterih enostavno prezrite. Z dobrodelnostjo in veliko mero sočutja boste kos nastalim situacijam. V prostih dneh bo počutje dobro. Ne pozabite se gibati na svežem zraku. Z izbrano dieto nadaljujte tako, kot ste si zastavili. Vaš želodček je še vedno občutljiv. Z romantičnostjo boste pričarali ljubezensko zadovoljstvo. Nemir ob koncu tedna balzamirajte z dejavnostmi, ki vas sproščajo. Darilo.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Zvezdice v tem tednu za vas rišejo prijetna presenečenja. Polni boste idej in ustvarjalnosti, zato se bodo skupni cilji in poslovne naloge odvile brez večjih zatikanj. Finance boste izvlekli iz  rdečih številk, kar bo za vas nova odskočna deska. Izkoristite svojo intuicijo in presenetite najbližje s posebnim dogodkom. Čustveno občutljivo bo zaradi zadnjega krajca v znamenju škorpijona. Odpravite se po nakupih. Čas je, da si privoščite nekaj za dušo. Na razprodajah ste dobrodošli. Gibajte se in jejte zdravo.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Nenadne spremembe pri delu vas bodo potisnile v posebno premišljenost. Potrebna bo pomoč sodelavcev. S pozitivnim odzivom vas bodo presenetili. Resnično si ne nalagajte preveč. Preveliki psihofizični napori niso ravno dobrodošli za vaše telo. V ljubezni se vam bo uresničila skrita želja. Predajte se globini romantičnih čustev in zaupajte partnerju. Z roko v roki pojdita tja, kjer kraljuje zimska pravljica. Dvome in nezaupanje pustite v ozadju. Dobro premislite, kam gre denar. Pozornosti se boste razveselili.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Melanholičnost in črnogledost na stran. Od ponedeljka do srede boste kljub natrpanosti uredili pomembne poslovne uradnosti. Hiter razvoj dogodkov v pozitivni smeri vas bo osrečil. Seveda mencanja mevžastega ne prenesete. Bodite malce potrpežljivi, prilagodljivi in poslušni. Uspel vam bo velik poslovni načrt, temu sledi še dober zaslužek. V prostih dneh se umirite, privoščite si več spanja. Uživajte v objemu najdražje osebe. Se vam ni posvetilo, da vas pogreša? Izlet v naravo bo prijal obema.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Odprte so idealne možnosti, da uvedete poslovne spremembe in vključite ljudi, ki želijo izkazati svoje sposobnosti. Zapletenih dogodkov ne vzemite preveč osebno. S kritiko previdno. Najprej se o vsem natančno pogovorite. Živahen vpliv zadnjega krajca odpira trenutke romantičnih in občutljivih trenutkov. Posvečanje drug drugemu bo kot pravi balzam za vajini zaljubljeni duši. Ne pretiravajte s strogostmi do sebe, jeze pa se na daleč izognite. Vse boste uredili ob svojem času.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Do konca tedna so zvezde z vami. Nemir bo v zraku. Intenzivno vrtajte v detajle toliko časa, da bodo rešene vse težave. Nove pogodbe in dobri posli so pred vrati. Vsega se lotite premišljeno. Veselja ne skrivajte. Vaši najdražji bodo ponosno radostni zaradi vseh vaših uspehov. Trenutki zveste ljubezni na vas vplivajo zelo pomirjajoče. Le kdo bi se upiral nežnostim, romantiki, iskreni ljubezni zvestega partnerja. Ste se vprašali, kaj si želite? Morda samo to, da bi trajalo? Zadnji krajec je v vašem znamenju.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Nenadne spremembe vam ne bodo preveč ugajale. Lotite se delovnih nalog postopoma in s povečano mero natančnosti. Drzni boste in pogumni. Tako boste tečnežem zaprli usta. Možnosti, da končno zaključite posebno nalogo, so tu. Partnerju povejte nekaj močnih na račun čudnega obnašanja. Ne skrivajte razočaranja. V začetku tedna je zadnji krajec v znamenju škorpijona. Povejte, kar vam leži na duši. Ukradeni trenutki samo za vas? Ne razmišljajte, ampak v akcijo.

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Imate za bregom presenečenja? Vaši najdražji so v velikem pričakovanju prijetnega. Skupni trenutki bodo nepozabni. Starih zamer ne pogrevajte. Kar je bilo, je bilo. Važna je zvestoba. Kaj pa zdravje? Bodite v gibanju ali pa se namakajte v dišeči kopeli. Sproščanje balzamira vaše živčevje. Finančne zaplete rešujte sproti. Pozitivne energije in poslovnih možnosti bo toliko, da se mirne duše lotite zahtevnih opravil. Nervozneži bodo jadrali okoli vas. Potrpežljivost je božja mast. Nekdo vas bo razveselil.