Preverite, kaj je zapisano v vaši zvezdni napovedi ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Na vseh delovnih področjih bo vse potekalo tako, kot je treba. Vaš sijaj v očeh bo dokaz, da kljub stresnim okoliščinam vztrajate in veste, da ste se pravilno odločili. Opravite nakup, vendar še vedno varčno z denarjem. Ognite se kreditu in izposojanju. Tudi v ljubezenski zvezi vas bo ob koncu tedna objela harmonija.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Ko drugi uživajo v prostih dneh začete pomladi, vi delate s polno paro. Majhna napaka in vse se bo spet zrušilo na vašo glavo. Ponosno stojte za tem, kar ste postavili na noge. Vztrajajte. Na ljubezenskem področju je čas za spremembe. Nova poznanstva so na obzorju. Prisluhnite sebi in se prepustite prijetnostim. Mlaj v znamenju rib bo zamajala vaše počutje.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Nikar ne pretiravajte, ker ste z energijo že na nitki. Uredite vsako stvar posebej in ostanite mirnih živcev. Veliko sproščenega druženja, sprememb in pustnih radosti je pred vami. Šport je odlična izbira za sprostitev. Tako bo izpuhtela marsikatera odvečna kalorija, s katero bi se vi znali obremenjevati. V ljubezni ste igrivi, romantični in spogledljivi.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Ker ste se dela lotili čisto neobremenjeni, bodo ta zaključena prej, kot ste si zastavili. Bodite dovolj varčni, da ne boste spomladi obremenjeni še s tem. Prazna luna, mlaj v ribi, vas bo zibala v sredini tedna v čustvene občutljivosti. Prijeten obisk vam bo polepšal proste dni. Za svoje boljše počutje morate poskrbeti sami. Popestrite dneve z več športnimi dejavnostmi in zdravo jejte.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Pustno srečanje s prijatelji bo poskrbelo za odlično počutje. Ne pričakujte poslovanja brez zapletov. Dovolj so vas založili z delom. Stresnim dogodkom se raje izognite. Drzno se spustite v razreševanje in kaj hitro bodo stvari na svojem mestu. Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Vikend izkoristite za druženje v dvoje.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V službi bodite bolj previdni, da vam tik pred ciljem ne zakuhajo kakšne pikantne godlje. Vi pa, kot vam je v navadi, hočete postoriti vse sami. Ne bo preprosto, vendar učinkovito in najboljše. Čas je, da se lotite vlaganja v svoje zdravje. Temu primerno bo tudi vaše počutje. Uspelo vam bo presenetiti srčno osebo. Tokrat vaša ljubezen ne bo skrivala navdušenja.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Imate idealne možnosti, da s pogajanji dosežete zastavljene poslovnosti. Če vas bo kaj jezilo, se zadržite pikantnih komentarjev. Na pragu so dnevi vpliva prazne lune v znamenju ribic. Le poskrbite, da boste brez velikih zapletov plavali na površju. Do svoje srčne osebe ne bodite preveč nezaupljivi. Naj vas dvoumne izjave ne potisnejo v negativna razmišljanja.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

V poslih vam bo zmanjkovalo časa, zato si poiščite pomoč. Ni vam namenjeno, da bi vas sodelavec pustil na cedilu. Očitno ste si spet naložili preveč dela. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Kdo pa se ne razvaja rad v družbi ljubljene osebe. Romanca v dvoje bo balzam za dušo. Le glejte, da vas ljubezen in strast ne potisneta v čudna ljubosumja.

Strelec 23.11. do 21.12.

Pustovanje vam prinaša veselje in navdušite vse okoli sebe. Ponujena vam bo odlična priložnost ustvarjanja in sodelovanja. Omilite strogosti do bližnjih. O vaših sposobnostih nikakor ne dvomijo. Nadaljujte optimistično. Počutje bo pomladno, polno energije. Sonce bo vstopilo v obdobje ovna. Mlaj bo zasvetil v ribah, zato si dodatno naberite novih moči.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Včasih se je treba varovati tudi lastne strogosti. Pustovanje. Zarajajte za spremembo tudi vi. V prostih dneh se spočijte in dobro naspite. Posli vam bodo šli dobro od rok. Pogovorite se o vsem, kar vas je zapeljalo v dvome. Uspelo vam bo razčistiti poslovne nejasnosti. Kar vas mika v bližnji izložbi nakupovalnega centra, si privoščite. Zablestite v novi podobi.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Nekaj problemčkov žal morate razrešiti sami. V ljubezenski zvezi bodo prevladovale nežne pozornosti, ki se jih ne boste branili. Romantična čustva obogatijo vajin ljubezenski svet. V prostih dneh poskrbite za več gibanja na zraku. Prepustite se spomladanskemu soncu. Z denarjem bolj varčno, da prehitro ne izpraznite denarnice. Obvezno sprejmite povabilo na pustovanje.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Ne prehitevajte z negativnimi sklepanji. Spoznali boste, da vam nekdo resnično želi dobro. Lahko vas objame občutljivost. Zato lahko krivite sredin mlaj v svojem znamenju, ki vam bo nagajal povsod. V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše in manj stresno. Čutnost, užitki in romantika s srčno osebo imajo čudežno moč.