Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Utrujeni ste že od vseh obveznosti. Radi delate in ustvarjate, ampak vzemite si nekaj dni za počitek in razvajajte svojo dušo. Tako boste odgnali spomladansko utrujenost in čudno počutje. Sanje, ki ste jih imeli nedolgo tega, se vam lahko uresničijo. Vaša sentimentalnost bo očarljivo delovala na srčno osebo. Ta pa vas bo z velikim veseljem razvajala s kulinaričnimi dobrotami.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Vaša velika vnema za premikanje poslovnih nalog vam lahko ta teden prinese uspeh. Umirjeno in vztrajno se lotite novih nalog in prosite za pomoč. Vsega žal ne boste mogli postoriti sami. Dovolj je, da samo namignete, in pomoč bo tu. Več časa posvetite svoji srčni osebi. Najugodnejši dnevi so petek, sobota in nedelja. Umislite si nekaj posebnega. Imate dobre adute v rokavu.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

V poslu se izogibajte tekmovalnosti, saj ste popolnoma drugačni in poglavje zase. Posvetite se svojim nalogam in zastavljenim ciljem. Odlično vam bo uspevalo pri novih obveznostih. Tisto, kar že lep čas pričakujete, se bo končno začelo odvijati. V partnerski zvezi vnesite mir in zaupanje. Ne izpustite iz objema ljubezenske sreče. Pretekle težave pustite v preteklosti.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Vse tja do konca tedna boste imeli dovolj elana in energije, da postavite vse potrebno na pravo mesto. Kljub luninemu krajcu v četrtek poskusite pregnati zle misli. Bodite v gibanju na svežem zraku. Čustveno se ne zapirajte vase. Prijateljski pogovor prinaša srečne trenutke, predvsem pa dobro počutje. V vaši vezi dominirajo globoka čustva, zato preživita vikend v objemu svoje ljubezni.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Prepričani ste, da vam nekdo pripravlja zahrbten udarec. Hitite počasi in se o vseh dogodkih prepričajte na lastna ušesa in oči. Prehitra sklepanja so lahko škodljiva za vas. Ne stopajte nepripravljeni v polemiko. Od ponedeljka dalje izkoristite dobre aspekte planetov. Njihova naklonjenost bo segala v posle, počutje in ljubezen. Proste dni namenite počitku in druženju z ljubljeno osebo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Sklepanje kompromisov bo najboljša pot. Razrešite zapletene dogodke, kajti imeli boste vse možnosti, da dokažete svoj prav. Nekaj prostega časa le namenite klepetanju s svojimi prijatelji. Odpravite se na daljši sprehod v naravo, lahko si privoščite krajši spomladanski izlet. S sabo vzemite svojo sorodno dušo.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

V vašem delovnem okolju vas bodo z dobrimi rezultati malce presenetili. Tokrat bo delo opravljeno pravočasno, kot je treba. Ne prenaglite se s kritiko. Včasih je dobro kaj zamolčati. Če si boste ukradli nekaj prostih dni zase, se vam v bodoče obrestuje. Čustveno ste občutljivi. Ozvezdje zahteva svoje. Za dežjem vedno posije sonček. Tudi na začetku aprila.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Razgovor vam bo pomagal, da razrešite nastale tegobe. Pre­se­ne­čali boste z razumevanjem in po­trpežljivostjo. Potrudite se, pa čeprav boste malce odigrali. Za organizacijo znate biti odlični, izkažite se. V prostih dneh si privoščite kakšno zabavo in sprostitev, da si izboljšate počutje. Osvajanje in zapeljevanje vam bo šlo dobro od rok, vendar se ne zapletajte pregloboko.

Strelec 23.11. do 21.12.

Ne prehitevajte samih sebe. Nadaljujte ustvarjalnost, kajti za dobre poslovne rezultate boste morali biti manj strogi do sebe. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali z nepomembnimi dogodki in ljudmi, ki večno komplicirajo. Počutje bo v nihanju med odličnim in stresnim. Ne potiskajte počitka na stranski tir. V začetku tedna boste v odlični formi, da uredite pomembne uradnosti.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Čaka vas kar nekaj problemčkov, ki jih boste morali rešiti sami. Če boste iskali sočutje ali usmiljenje, se vam lahko zgodi, da boste razočarani. Še dodatno bo v četrtek vplival lunin zadnji krajec. Torej poslovno nikar z glavo skozi zid. V ljubezni bo veliko lepše. Ob koncu tedna si odpočijte, razvajajte sebe in najdražje okoli vas. Za rekreacijo pa pot pod noge in na bližnji hrib.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Pomembno delo se bliža h koncu in zadovoljni boste. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje s pomembnimi ljudmi. Da se ne boste čudili, če bo vaše srce hitreje utripalo zaradi novega poznanstva. Tudi vam pomlad ne bo prizanašala. Malce boste zaljubljeni, občutljivi zaradi luninega zadnjega krajca in utrujeni.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Bodite pripravljeni, da bo treba načrt malce spremeniti. Prisluhnite in sodelujte. To bo prava poteza. Od ponedeljka do srede boste ustvarjalni in polni energije. Počutje bo tokrat odlično. V vaše ljubezensko življenje bo stopila oseba iz preteklosti. Pogovor na štiri oči bo najboljša odločitev. Sprejmite povabilo na spomladanski piknik.

Liza - 14/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 14/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.