Preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku v prihodnjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Utrujeni ste že od vseh obveznosti, ki vam jih pridno nalagajo iz dneva v dan. Radi delate in ustvarjate, ampak vzemite si nekaj dni za počitek in razvajanja. Tako boste pregnali spomladansko utrujenost in neprijetno počutje pred prazniki. Sanje, ki ste jih imeli nedolgo tega, se vam lahko uresničijo. Vaša sentimentalnost očarljivo objame srčno osebo. Ta pa bo vas z velikim veseljem razvajala med prazniki, in sicer s kulinaričnimi dobrotami. Ja, ja, ljubezen gre skozi želodec. S sprehodom pokurite, kar bo odveč. Takšne sorte, kot ste, bi hitro našli recepturo in kritiko proti sebi. Pozornosti se razveselite. Polna luna zahteva svoje.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Umirjeno, premišljeno in z vztrajnostjo se lotite novih nalog. Ne pozabite, da vam lahko tudi kdo priskoči na pomoč. Vsega žal ne morete postoriti sami. Dovolj je, da samo namignete pravim osebam. Na splošno se potrudite biti potrpežljivi. Na vas bo vplivala polna luna, ki bo zasijala v vsej veličini v znamenju tehtnice za veliko soboto. Ljubezen bo v zraku. Vajina želja po biti več skupaj je uresničljiva v prihajajočih dneh. Priložnost, da si umislite nekaj posebnega, bo med prazniki. Ne zapravljajte preveč. Zajček lahko prinese samo pozornost. Skromnost je lepa čednost. V ponedeljek in torek bo luna v škorpijonu, zato se ne naprezajte preveč.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Tekmovalnost nekaterih vam gre res na živce. Takšnih nizkotnih potez ne marate, ker ste drugačni. Posvetite se svojim nalogam in zastavljenim ciljem. Odlično vam bo uspevalo. Kar že lep čas pričakujete, se bo končno začelo odvijati. Prevelike podpore žal ne bo za pričakovati. Samo nadrejeni bodo navdušeni. V partnersko zvezo vnesite mir in zaupanje po svojem receptu. Bližina najdražjih vam bo napolnila srce. Ker ste si zaobljubili, da boste vlagali v svoje zdravje, nadaljujte in ne popuščajte. Za praznike si privoščite vse, predvsem pa počivajte in uživajte. V denarnici bo boljše, kot ste pričakovali. Naj bo zajčkovo darilo uporabno.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Elana in energije bo dovolj, da postavite vse pomembno na pravo mesto. Kljub polni luni v znamenju tehtnice poskusite pregnati zle misli. Gibajte se na svežem zraku, osvežite počutje in ne potencirajte negativnih pomislekov. Čustveno zapiranje vase ni prava pot. Prijateljski pogovor prinaša srečne trenutke, predvsem pa dobro počutje. Zato preživite praznične dni v objemu najdražjih. Razvajanje bo dobrodošlo, zato pojdite čim prej po zajčkovih nakupih. Drobne pozornosti so najdragocenejše. Finance še nekaj časa ne bodo dopuščale luksuznih nakupov. Skrbi na stran, še vedno vam je uspelo priti na zeleno vejico. Kritike se za zdaj izogibajte.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Prepričani ste, da vam poslovni partner pripravlja dobro kupčijo. Raje hitite počasi in se o vseh dogodkih prepričajte pravočasno. Prehitra sklepanja poslov so lahko škodljiva in usodna za vas. Od srede dalje izkoristite dobre vplive ozvezdja. Njihova naklonjenost bo segala v posle, počutje, ljubezen in praznične trenutke. Proste praznične dni namenite počitku in druženju z bližnjimi. Polna luna v znamenju tehtnice bo zasijala na veliko soboto. Prevelike milosti iz okolice ni za pričakovati. Osebi, ki čustveno kraljuje v vašem srcu, pripravlja prijetno presenečenje. Ste radovedni? Potrpežljivo dovolite, da se namenjeno zgodi .

Devica 24. 8. do 22. 9.

Nesporazumov pa res nikoli ne zmanjka. Razrešite zapletene dogodke taktno in umirjeno do petka. To ne bo ravno lahko, ker nekateri kljubujejo na vsakem koraku. Negativne komentarje raje preslišite. Določeni vedno negativno reagirajo. Nekaj prostega časa le namenite klepetanju s svojimi prijatelji. Odpravite se na daljši sprehod v naravo ali pa si privoščite praznični izlet. Najslajše bo v družbi najdražjih. Čustvena naklonjenost vaše srčne osebe vedno prija. Ob prazničnih dobrotah enostavno uživajte. Strogost do samih sebe in do drugih vsaj malo potisnite na stranski tir. Svoj disciplinirani bio ritem nadaljujte po praznikih.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

V vašem delovnem okolju vas bodo z dobrimi rezultati presenetili. Tokrat bo delo opravljeno pravočasno, tako kot je treba. Ne prenaglite se s kritiko. Merkur je retrograden. Včasih je dobro kaj zamolčati. To ste ugotovili pred kratkim. Če si ukradete nekaj prostih dni, bo počutje za praznične dni odlično. Čustveno in splošno občutljivost seje polna luna v vašem znamenju, ki bo v vsej polnosti zasijala v soboto. Nejasnosti v ljubezenski vezi? Po temeljitem pogovoru s partnerjem bo slika drugačna, lepša. Za dežjem vedno posije sonček. Tudi na začetku aprila. Sprejmite povabilo na praznično kosilo. Dobrotam ne recite ne.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Nasvet sodelavca vam bo pomagal, da razrešite nastale tegobe. Z razumevanjem in potrpežljivostjo še koga presenetite. Potrudite se, pa čeprav malce odigrate prijaznost. Lepa beseda lepo mesto najde. V organizaciji znate biti odlični. Izkažite se. V prostih dneh si privoščite druženje z najdražjimi in tudi kakšna zabavo za sprostitev bo dobrodošla. Na obzorju sta osvajanje in zapeljevanje, a ne pretiravajte preveč. Ne zapletajte se pregloboko, da ne bo neljubih scen. Z denarjem po pameti. Zajčkova darila so lahko preprosta in skromna. Prenajedanje prazničnih dobrot škodi vašemu zdravju, zato jejte z glavo, in ne z očmi. Polna luna zahteva svoje.

Strelec 23. 11. do 21. 1

Ne prehitevajte samih sebe. Nadaljujte ustvarjalno delo korak za korakom. Za dobre poslovne rezultate ste naredili ogromno. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali z nepomembnimi dogodki in ljudmi, ki večno komplicirajo. Počutje bo v nihanju med dobrim in stresnim. V soboto bo zasijala polna luna v znamenju tehtnice. Veste, kaj to pomeni za vas. Za dobro zdravje in počutje morda počivajte kakšno urico več. Praznike namenite prijetnostim, rečem, ki vam vračajo energijo. V sredini tedna boste v odlični formi, da uredite nujnosti. Dober dan je sreda. Nekdo vas pogreša. Povabilo na kavo bo iskreno, zato ne oklevajte več.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Pojavilo se bo kar nekaj problemčkov. Treba jih bo rešiti v zelo kratkem času. Najbolje bo, da nujnosti do četrtka spravite pod streho. Če iščete sočutje ali usmiljenje, se vam lahko zgodi, da sledi razočaranje. Polna luna v znamenju tehtnice v soboto ne bo sejala milosti. Torej poslovno nikar z glavo skozi zid. V ljubezni bo veliko lepše. V prazničnih dneh se boste odpočili, razvajajte sebe in najdražje okoli vas. Dovolite, da vas objame harmonija ljubezni in pomlad. Praznične jedi bodo tako slastne, da bi bil resnično greh, če bi se jim odrekli. Pretiravati pa ni treba. Za rekreacijo pa pot pod noge na bližnji hrib. Na pomladno sonce. Dolgo smo čakali.

Vodnar 21. 1. do 19. 2

Pomembno delo v službi se bliža h koncu. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje s pomembnimi ljudmi. Vaši pomisleki, da ste se napačno odločili, se vam preveč kopičijo. Je še čas za spremembe, morda bi se morali prilagoditi spletu okoliščin. Občutljivost ob koncu tedna vas objame zaradi polne lune v znamenju tehtnice. Utrujeni boste zato, ker vedno hočete vse narediti do konca. Nič se ne bo podrlo, če vsaj v prostih dneh namenite več časa sebi in tistim, ki jih imate resnično radi. Le tako boste imeli dober občutek za praznike. Ne delajte iz muhe slona. Sporočilo pomeni, da ste morda malce skrenili s prave poti.

OVEN 21. 3. do 20. 4.

Bodite pripravljeni, da bo treba načrte spremeniti. Prisluhnite, sodelujte in ne bodite užaljeni, če vas tokrat ne bodo upoštevali. Med prazniki boste ustrvarjalni in polni energije. Počutje bo presenetljivo prijetno, kljub polni luni v znamenju tehtnice, kar vam resnično zna kljubovati. V vaše ljubezensko življenje prihajajo prijetne novosti. Ne spreglejte jih zaradi službe in skrbi. Srčna ljubezen najdražjega vam bo vlivala posebno moč. Zapletene dogodke boste speljali točno tako, kot si v duši želite. Sprejmite povabilo sorodnikova na praznično klepetanje ob potički in dišeči kavi. Slabe spomine pustite v preteklosti. Denar bo.