Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Morda preveč trmasto vztrajate pri svojih idejah. Nekje v sebi veste, da niso najboljše in da več glav več ve. Vsaj malo se prilagodite glede na krizo, ki je v zadnjem času prisotna. S sorodno dušo ujemita skupne trenutke užitka. Zelo srčno znate podarjati iskreno ljubezen. Ščip v sredo se bo bohotil na vse strani. S partnerjem ne bosta zadela v posebne čeri, če bosta uvidevnosti dala prednost. Bodite v gibanju in več spite. Vaše zdravje ni ravno rožnato.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Idej in elana bo na zalogi. Zaradi časovne stiske znate sejati nervozo, ampak vse se uredi z vztrajnostjo in potrpežljivostjo. Razpravljanje o nastalih napakah vas bo razjezilo. Kar nekaj konkretnih povejte, pa čeprav šokirate. Polna luna ne bo ravno milostna, ko gre za ohranjanje mirnih živcev. V objemu osebe, ki greje vaše srce, vas čaka marsikaj prijetnega. Sanje so uresničljive, dvomi pa se vedno pojavijo z razlogom. Varčno pri nakupih. Novičke se boste razveselili.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Radi bi uresničili zamisli, ki se vam pletejo po glavi. Nekaj konkretnih poslovanj v teh dneh boste super izpeljali. Z novimi idejami pa še malo počakajte. Ponedeljek je vaš dan za napredovanja in dogovarjanja. Nakupujte samo nujne stvari, ker se boste drugače spet jezili sami nase. Potrebujete tudi malo miru. Polna luna. V prostih dneh si privoščite izlet v zimsko naravo, tja nad tisoč met­rov. Partnerja ne puščajte samega. Ljubezenska priložnost zamujena ne vrne se nobena.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Dobre okoliščine vam bodo dopuščale, da boste uredili tudi najzahtevnejše trdovratne naloge. Vse se bo odvijalo hitro, zato pazite, da se dogovarjate o vseh pomembnostih sproti. Neodgovornost nekaterih vam bo dvignila pokrov. Kljub vsemu težave rešujte umirjeno. V prostih dneh razvajajte sebe in najdražje. Ščip pošilja dneve občutljivosti. Vaša srčna oseba hrepeni po vašem nežnem objemu. Čaka vas še nekaj zanimivih sprememb. Nikar si ne komplicirajte življenja.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Dobro premislite vse pripetljaje zad­njega tedna. Ugotovili ste, da ni vse tako, kot je bilo načrtovano. Na napakah se učimo, žal. Nastavite zanko in videli boste, ali jih novosti zanimajo. Vaš dan je sobota. Ljubezensko prijetno in poslovno uspešno. Razvajajte sebe in tiste, ki so vam blizu. Počutje bo dobro, le več se gibajte. Ne pozabite se zdravo prehranjevati. Sredin ščip seje nataknjenost, ranljivost in še kaj, kar vam ne bo ravno všeč. Pride obdobje, ko se je treba potruditi.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Bodite ponosni, da vam komuniciranje leži. Predvsem v trenutkih, ko je ljudem treba razložiti, da ni vse zlato, kar se sveti. Dobrih rezultatov bo kar nekaj, delovnih obveznosti pa čez glavo. Vaše razpoloženje bo malce nihajoče, kajti stresnih situacij zlepa ne bo konec. Polna luna v levu pušča svoje sledi. Posvetite se svojemu zdravju. Ne iščite izgovorov in nadaljujte z rekreacijo, kot ste si zadali. Ljubezen bo v zraku. Naj vas najdražji razvajajo. Čustveno razdajanje bo prijalo.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Delovnih obveznosti se lotite natančno in premišljeno. Za poslovne novosti si vnaprej pripravite vsebine. Bodite natančni in tudi kritični. Vleklo vas bo po nakupih. Z denarjem varčno. Sočutni in razumevajoči ste do partnerja, kaj pa on do vas? Polna luna v levu bo malce nagajiva. Lahko vam pokvari prijetno razpoloženje. Seveda, ko pa ste občutljiva rakovska dušica. Ko razvajate najdražje, ne pozabite razvajati tudi sebe. Srečali se boste s kislimi obrazi in tudi krivi boste vsega po malem.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Ne bo vam treba pretirano razmišljati, kako se lotiti dela. Končno boste rešili finančne neprijetnosti. Naj vas pomanjkanje časa ne potisne v napačne, prehitre odločitve. Pri nekaterih v službi je vse obrnjeno na glavo. Ali so že kdaj speljali brez vaše pomoči? Virusna obolenja kljub mili zimi ne počivajo. Bodite v gibanju, na jedilniku pa čim več sadja. Ljubezen vaše srčne osebe vas bo grela v duši, čeprav znate imeti občutek, da je pozornosti le za majhen vzorec. Polna luna v vašem znamenju je kriva.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Pripravljeni ste na poslovne podvige. Z besedami kritike previdno. Nekateri direktnosti ne prenesejo. Sploh ko je na nebu polna luna. Poskušajte biti zbrani in natančni, pa čeprav bo zelo naporno. Vaša najdražja oseba ima v zadnjem času negotova občutja. Kot da bi vam bila odveč. Le glejte, da razkadite te dvome. Saj ste tudi sami zelo občutljivi v srcu. Razpoloženje bo najboljše ob koncu tedna. Z denarjem pa bolj varčno, kot ste običajno delali zadnje čase. Dobra volja je najbolja.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Nihče vas ne bo prepričal, da so se dela zavlekla samo zaradi nekoga, ki komplicira na vsakem koraku. Dokažite resnico, razkrijte ozadje. Nekaj noskov se bo vihalo. S prijetnimi dogodki v ljubezni boste najbolj zadovoljni ob koncu tedna. Privoščite si več spanja in zdrave prehrane. Temu sledi dobro počutje. Sredina polna luna za vas ohranja dobro energijo. Kakšnemu stresnemu trenutku pa žal ne uidete. Na zabavo ne zamujajte. Novičk se razveselite. Po nakupih pa le.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Uskladite, kar se še v krajšem času uskladiti da. Čakajo vas nove poslovne obveznosti, zato stare zaključite čim prej. Čeprav vam bo primanjkovalo vztrajnosti, boste odkrili, kako osvežiti pristop. Delo zaradi tega ne bo utrpelo nobene škode. Bele strmine, sprememba okolice, svež zrak za vašo dušo so prava izbira. Uživajte v družbi bližnjih. Polna luna vas bo lovila na vsakem koraku. Zato s čustvi, ljubosumjem in čudnimi mislimi ne pretiravajte. Rekreacija.

Strelec

23.11. do 21.12.

Obeta se vam nekaj poslovnih poti, ki vam ne dišijo preveč. Nagibali se boste k delu, ki je vam prijetnejše. Z veliko volje ter optimizmom boste začeli nove obveznosti. Ugotovili boste, da tisto, kar ste si močno želeli, sploh ni več zanimivo. Ustvarjalnim trenutkom namenite več časa v sredini tedna. Prijetna presenečenja, druženje in ljubeznivost najdražje osebe vas bosta popeljala v dobro počutje. Čustvena sreča in polna luna se težko uskladita, ampak vam bo tokrat čudežno uspelo.

Lisa - 5/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 5/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.