Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Torkov zadnji krajec v znamenju leva prinaša nekaj nesoglasij in tudi kakšen neutemeljen prepir se bo vnel. Sicer vam bo to zbilo motivacijo, ampak vi vztrajate po svoje. Načrtovana poslovanja za ta teden speljete tako, kot je treba. Po napornih dneh si privoščite vse, kar vas sprošča. Svež zrak, počitek, zdravo prehrano, spremembe. Nakupovanje ja, vendar ne zapravljajte preveč. V partnerstvu bodite prilagodljivi. Čas je, da poveste resnico.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Morda bi se morali kdaj sami nagraditi, če se v vaši službi nič pametnega ne zgodi. Nikoli ni prepozno, zato si vzemite več prostega časa zase. Poklepetajte s prijateljico ob dolgi kavi in se ne obremenjujte s časom. Sicer vas skrbijo izdatki in trenutno finančno stanje, ampak vseeno vam bo uspelo. Sonce v škorpijonu podarja šesti čut. Zanesite se nanj. Srčni osebi namenite sladke trenutke. Pričarajte radostne pripetljaje in tečnoba na drugi strani izgine. Počitnice.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Do konca meseca rešite zaplete v službi. Preostale obveznosti in novosti prenesite na prvi teden v novembru. Preveliko naprezanje s fizičnimi opravili lahko ogrozi vaše zdravje. Po pameti. Nezadovoljstvo v prostih dneh preženite z branjem dobre knjige ali pa se napotite v fitnes. Trenje v partnerstvu tokrat preprečite. Za presenečenje si ne belite glave, ker je poskrbljeno. Zabava vam bo všeč. Ob iskrenih nasmehih srčne osebe bo čarobno in nepozabno. Ne drezajte v težave.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Termini, ko mora biti delo pod streho, so tik pred vrati. Malce stresno bo, predvsem v soboto na noč čarovnic, za kar se lahko izgovarjate na prihajajoči lunin krajec. Dela se lotevajte čim bolj umirjeno. Ne stresajte slabe volje, ampak razmislite, kako problem rešiti. Več preživetih uric v bližini najdražjih prinaša notranji mir in zadovoljstvo. Opravite manjše nakupe in z drobnimi pozornostmi razveselite tiste, ki jih imate radi. Izberite si svoj dan za užitkarstvo. Povejte, kar mislite.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Ste oseba, ki vedno poskrbi za novosti. Dolgčas ne bo nikomur, ki bo v vaši bližini. Dela se lotite s svojo inovativnostjo in praktičnostjo. Da uskladite vse, kar se zahteva, bo naporno. Bodite pripravljeni tudi na kritiko. Lepe ljubezenske trenutke boste doživljali ob koncu tedna. V objemu vas bo držala čustveno občutljiva luna v vašem znamenju. Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Zato brž na zabavo s prijatelji. Noč čarovnic. Ne pozabite na telovadbo in sprehode.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Biti ob pravem času na pravem mestu. Tokrat vam predstavitev uspe. Rešitev pride včasih sama po sebi. Finance uredite, zato mirno opravite načrtovane nakupe. Za zimsko garderobo namenite kakšen cekin več. Lunin zadnji krajec v torek bo od vas zahteval veliko mero potrpežljivosti in strpnosti na vsakem koraku. V objemu srčne osebe vas čaka varno zavetje. Pogovorite se o vseh zapletih, da ne bo prepozno. Ljubezen je v zraku! Prepir žal ni prava rešitev.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vaše ambicije so padle na plodna tla. Nadaljujte v levjem slogu. Ne oziraje se na dlakocepske kritike v svoji poslovni okolici. Nekateri res uživajo v sejanju slabe volje. Počutje bo temu primerno, zato posvetite čas tudi sebi in svojemu zdravju. Gibanje na svežem zraku ter topel objem vašega partnerja je za te hladne novembrske dni najboljše zdravilo. V družbi prijateljev bo prav prijetno. Bodite optimistični in ne razmišljajte, ali morda pričakujete preveč. Zadnji krajec.

Devica

24. 8. do 22.9.

Lunin zadnji krajec bo s svojo močjo v torek povzročal nervozo in temu sledi slabše počutje. Nikar se ne prenaglite z besedami kritike. Dela bodo opravljena, saj ste pridni, natančni in imate žilico za pravo organizacijo. Tokrat vam bo uspelo v rekordnem času. Vaše telo bo potrebovalo več počitka in vitaminskih obrokov. Prijetna presenečenja se bodo v ljubezenski zvezi spet pokazala kot prava romantična bomba. Ne krivite sebe iz dneva v dan zaradi prazne denarnice.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Zamišljenost in rahlo nezadovoljstvo bosta vse do konca tedna vaša spremljevalca. Bolj pozitivno vzdušje vas čaka v začetku tedna, čeprav vam torkov zadnji krajec ne bo dal miru. Klepet ob dobrem kosilu vam bo odprl poti za nove podvige. Analizirajte podrobnosti, nato diplomatsko speljite dogovor. Prijatelji vas bodo presenetili in tudi vaša srčna oseba ne bo zaostajala. Vzemite si čas zase, razvajajte se v objemu ljubljene osebe. Pregovor pravi, da hitrosti ni kaj prida.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Veliko dela in obveznosti ste si naprtili v zadnjih dneh. Ne poskušajte vsega postoriti sami. Nelojalno vedenje nekaterih naj vas ne spravi na rob živcev. Malce previdnejši bodite z denarjem. Razsipnost odpade. V ljubezenski zvezi ne sejte viharja, ampak čustveno toplino. Merkur stopi v vaše znamenje. Tako še bolj komunikativno potujete skozi novembrske dni. Zanesite se na svojo intuicijo. Ta vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Pokličite sorodno dušo in ne iščite čudnih izgovorov.

Strelec

23.11. do 21.12.

Popoln optimizem je najboljši sopotnik. Zaradi luninega krajca v torek bo vaše počutje malce slabše. Poskrbite, da bo na vašem jedilniku dovolj vitaminov in mineralov. Za sprostitev se v prostih dneh odpravite med ljudi. Uživajte v prijetni družbi. Zaljubljenosti ne bo mogoče skriti. Skrajni čas je, da odjadrate po nakupih in si privoščite privez za dušo. Krompirjeve počitnice in noč čarovnic naj vas vodijo, da si tokrat privoščite resnično malo več. Brez izgovorov, prosim.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Ne pričakujte od nadrejenih, da bo kakšen delovni dan brez skrbi in obveznosti. Vašega godrnjanja tokrat ne bodo hoteli slišati. Bodite oboroženi s pozitivno energijo in ambicioznostjo. Ne pozabite na svoje zdravje. Načrtovani izlet z vašimi najdražjimi bo super zdravilo za dosego notranjega miru. Čustva in strasti vas bodo nežno premetavala v objem ljubljeni osebi. Kupite si srečko. Ugoden dan za vas je nedelja, stresen pa torek. Čim bolj umirjeno.

Lisa - 44/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 44/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.