Kaj vam prinašajo prihodnji dnevi? Zvezde ponujajo nekaj namigov!

Oven 21. 3. do 20. 4.

Našli boste odgovor na že dolgo zastavljeno vprašanje. Čeprav se leto začenja, boste intenzivno vrtali v stvari toliko časa, dokler bo problem rešen. Posvetite se ljubezenski zvezi. Ni dovolj samo sanjariti, treba je tudi kaj premakniti proti srčnosti. Če se pojavi slabo počutje, ukrepajte takoj. Malce več vitaminov, toplih jedi, telovadbe in zmerne aktivnosti v naravi vam bo koristilo. Dobro veste, zakaj. Mlaj v kozorogu in sončev mrk v nedeljo zahtevata več reda in discipline. Izogibajte se sklepanj slabih kompromisov.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Pomislite, kako je nekdo potrpežljiv in čaka, da izpolnite, kar ste nazadnje obljubili. Tokrat zavrnitev in odlašanje ne pridete v poštev. Vendar kljub vsemu ne pretiravajte z ničimer, saj je kar nekaj takih, ki bi znali vašo odprtost izkoristiti. Lotite se novih nalog, dogovarjajte se, organizirajte se po svojih zamislih. Srčna oseba bo do vas iskreno ljubeča. Po tiho se to tudi pričakuje. Občutljivosti ob mlaju ne ubežite. Resno se zavzemite za svoje zdravje. Naj ne ostane vse na zaobljubah in načrtih.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Žal se ne bo dalo rešiti vsega v danem trenutku. Blokade in ovire bodo žal prisotne. Mlaj v znamenju kozoroga in sončev mrk, ki zasije v nedeljo, sejeta hladnost in težko dostopnost. Vaša iznajdljivost pa bo edina rešitev, da prebrodite najhujše. Ne bodite tako zapečkarski! S srčno osebo si privoščita nekaj drugačnega. Vikend izkoristita za izlet ali razvajanje v termah. Ukrepajte drugače, kot vam je bilo v navadi zadnja leta. Narava vabi. Toplo se oblecite, da ne zbolite za prehladom.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Veliko dela in odgovornosti ste si nakopali. Komentarji sodelavcev vas včasih zmedejo. V poslu ne pričakujte prilagodljivosti določenih oseb. Kritik ne polagajte na srce. Vedite, da računajo na vas. Vaš smisel za organizacijo bo prišel do izraza, ampak izbirajte besede. Nekateri bodo dlakocepski! Mlaj v nedeljo vam jo lahko zagode. Čustveno občutljivo boste vstopili v nov teden. Ljubosumne misli izbrišite iz glave. Kaj pomenite najbližnjim, zagotovo veste. Vitamine in minerale telo potrebuje!

Lev 23. 7. do 23. 8.

Vaše garanje se vam bo obrestovalo. Počutje bo negotovo, dokler vsega ne pripravite. Gibajte se, bodite v naravi in sprostite negativno energijo. Sami si določite dan in izkoristite priložnosti, ki prinašajo dobro počutje. Vplivom okolice se ne da izogniti, mlaju in sončevem mrku prav tako ne. Vztrajajte v vsem, ne dovolite, da vas zavedejo! Pokličite osebo, ki vam že dlje časa povečuje srčni utrip srca. V dvoje si privoščita posebnosti za dušo – finance za spremembo to dopuščajo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Vse bo potekalo tako, kot si potihoma v srcu želite. Tudi malo počasneje se daleč pride. Vaša odkritost lahko povzroči zmedo. Bodite nežni z besedami in dejanji, sicer nergačev okoli vas ne bo konca. Mlaj v kozorogu in sončev mrk vas bosta ponesla v čustveno občutljive vode. Ste morda pozabili, kaj ste pred kratkim obljubili? Za spremembo prisluhnite ljubi osebi. Potrebuje vašo prisotnost in pozornost. Za rekreacijo in zdrav slog življenja si namenite več časa. Kar je bilo, je bilo.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Velikokrat v vsakdanjiku čez leto pozabite, da je počitek za vas izrednega pomena. Torej vam malce oddiha ne bo škodilo. Vikend preživite v družbi tistih, ki vam pričarajo nasmeh na obraz. Mlaj v nedeljo ne bo ravno sproščujoče vplival na vaša čustva. Najdražja oseba vam ne bo dala miru. Prve dni v novem letu boste začeli zelo zamišljeno – vse do trenutka, ko se vam bo utrnila nora zamisel. Z dobro poslovno idejo ne čakajte več. Finance izvlečete iz rdečih številk. Priznajte napako! Zvoniti po toči je na žalost prepozno.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Vaša intuicija bo pomagala, da najdete pravo rešitev za nastale problemčke. Potrpežljivosti odprite vrata na široko. Mlaj v kozorogu in sončev mrk zahtevata svoje. Živčnost bo v zraku. Prijetnega pogovora s srčno osebo se boste razveselili. Najdražji bodo od vas veliko pričakovali, predvsem vašo igrivost in dobro voljo! Vzemite si čas za gibanje v naravi in srčno osebo povabite zraven. Ste morda pozabili, kaj ste si obljubili ob vstopu v novo leto? Čas je, da začnete z dejanji!

Strelec 23.11. do 21.12.

Ustvarjalni, občutljivi, morda tudi malce naporni glede na svoje velike cilje. Ozvezdje pošilja preizkušanja. Nedeljski mlaj v kozorogu in sončev mrk ne prizanašata. Tavanja v slepi ulici so neizbežna zaradi zapletenih okoliščin. Vendar se v najbolj nemogočem trenutku utrne zadovoljiva rešitev. Vzemite si čas zase in poskrbite za boljše počutje. V tem ravno ne blestite. Čustveno zadovoljstvo prinese notranji mir. Krajše zimske počitnice bi vam po napornih dneh dobro dele. Načrtujte pravočasno.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Položaj, v katerem ste se znašli, ni ravno zavidanja vreden. Nevšečnosti z zdravjem se nočejo končati. Temeljito premislite, ali ste naredili dovolj zase. Včasih je treba službo in obveznosti pustiti in reševati sebe! Ljubezensko razmerje vas bo obremenjevalo zaradi neljubih dogodkov. Iskren pogovor bo odtehtal nastale težave. Priznajte, da vam je oseba draga, vendar vam nekdo drug pomeni mnogo več. Resnica boli, ampak prav je, da poveste, kaj vam leži na duši. Nikar ne tlačite vsega v en koš. Mlaj in sončev mrk.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vaše zdravje ni ravno hvaljenja vredno. Z napori in obveznostmi ste res pretiravali. Aktivirajte se sebi v korist. Meditirajte, počivajte, večkrat ... Tako odženete notranje napetosti. Ljudje okoli vas bodo končno prisluhnili vašim idejam. Nekaj tečnob bo tavalo okoli vas. Vzrok za to je nedeljski mlaj z mrkom v kozorogu, torej ozvezdje prinaša občutljivost. Izogibajte se vseh prenagljenosti. Niste ravno v obdobju, da bi vam drugi govorili, kaj naj delate. To bi vas precej motilo. Dobro veste, kje je varno romantično zavetje za vas in sorodno dušo.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

odite pozorni in previdni, komu boste podali kritiko in komu pohvalo. Osebe okoli vas bodo pod stresom zaradi nastopa mlaja in mrka v vašem znamenju. Ne bo ravno preprosto za vas. Vendar boste našli prav recept, ki vodi do želenega cilja. Na začetku tedna se bo vaše počutje obogatilo. Uspelo vam bo presenetiti najdražjo osebo, kot ste si zamislili. Odličnih uresničenih idej vam tokrat ne bo zmanjkalo. Če pogrešate bele strmine, le pot pod noge do zasneženega smučišča! Sonce ima tudi pozimi svojo moč, da ogreje vašo dušo.