Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

Poskusite do konca tega tedna urediti najnujnejša opravila. Petek je pravi dan za uresničevanje vaših idej! Zvezde so z vami! Vaša objektivnost in razsodnost prinašata napredek. Bolje bo, če najprej poravnate stare račune, da lahko izstavite nove. Nikar ne oklevajte! Na zavistnost iz neposredne bližine se ne ozirajte. Osamljenost bo preteklost, saj vas čakajo prijetni trenutki v družbi osebe, ki vam je všeč že celo večnost. Pustite preteklost in se spustite po novi strugi ljubezni. Prijateljica bo potrebovala nekaj vaših nasvetov. Svetujte, ampak se brzdajte grobih besed! Povejte jim, da se ne mislite prilagajati za vsako ceno, na vsakem koraku. Prvi krajec zahteva svoje.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zagrizeno se lotite novih obveznosti. Bodite previdni, v kaj se spuščate! Tudi počasi in premišljeno se daleč pride! Uskladite vse, kar je trenutno za vaše delo pomembno do ponedeljka! Okolica bo nervozna in tudi vam ne bo uspelo ohlajati živcev! Tako je, ko na nebu sveti prvi krajec v vodnarju! Posledice so lahko prebavne motnje, vročina in glavobol. Preprečite najhujše, če se le da! Srčna oseba vam vedno stoji ob strani. Romantično vzdušje vaju popelje v svet nežnega ljubljenja! Le kaj bi še hoteli več! Nerešenih pogovorov in debat ne odpirajte, ker tudi tokrat ne pridete nikamor. Ja, včasih je umetnost pustiti rečem, da se spontano odvijejo. Se pa splača!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zvezde v vesolju bodo ugodno vplivale na vaše delo, ustvarjanje! Naporne in zahtevne naloge opravite, kot načrtujete. V začetku tedna več strpnosti in ne izzivajte spora, ker okoliščine ne bodo dopuščale, da pridete stvarem do dna. Ne pozabite si vzeti časa za prijetne trenutke z bližnjimi. Partnerju potrdite, da vam v srcu pomeni največ! Prvi krajec v ponedeljek prinaša občutljivosti v počutju in srčnih valovih! Kakšna urica razvajanja samo za vas ne škodi! Ko izveste dobro novico, boste od tistega trenutka naprej premikali gore! Ne zapravljajte preveč! Vsaj še nekaj časa morate biti varčni. Nekdo se krepko naslanja na vaše rame.

Rak

22. 6 do 22. 7.

V poslovnem svetu se bodo vrstila zatikanja. Do petka morate končati pripravljalna dela, da boste lahko nadaljevali s finalnimi. Nič vas naj ne ustavlja. Naslednji teden postrezite z iznajdljivostjo in pravo tehniko. Tako spravite v tek vse najnujnejše. Nekateri ne morejo, da ne bi kljubovali! Bodite pripravljeni na podtikanja! Prvi krajec v ponedeljek ne bo ravno milosten. S partnerjem se zadnje čase ne razumeta. Z izletom v prijetne barve jeseni nabirajta pozitivno energijo. Prijateljica pričakuje od vas preveč sočutja! Odkritosrčen pogovor bi bil zelo dobrodošel! Pustite preteklost, raje mislite na prihodnost! Dodaten zaslužek pride, žal tudi odide za nastale stroške.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pred vami je teden, ko žal ne boste vedeli, kje začeti, da bi se kaj poznalo. Vendar boste uspešno uredili najnujnejša dela v službi. Doma vas čaka nekaj nedokončanih opravil. Podvizajte se! Kako je že z dobroto?! Nekateri znajo ideje super izkoristiti, vas pa namočiti v godljo! Okoli vas ne bo potrpežljivosti in toleriranja! Vpliv prvega krajca v znamenju vodnarja ne pozna milosti za vas! Sprostitev v dobri družbi bo dobrodošla! Jesenskega piknika ne smete zamuditi! Resen pogovor z vašim partnerjem pa omili nezaupanje, ki se je po čudnih zapletih prikradlo v vajin čustveni svet. Novice o prijetnem dogodku se boste razveselili! Razdvojenosti se ne boste zlepa znebili.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Spet boste pristali v okoliščinah, kjer bo treba rešiti zapleteno situacijo! Brez diplomacije in potrpežljivosti v odnosu s sodelavci ne bo šlo. S konfliktno osebo se ne spuščajte v podrobnosti, če želite ohraniti doseženo in svoje živce! Finance še vedno skrbno spremljajte z izračuni. Vaša bližnja oseba kuje prijetno presenečenje! Nikar ne prehitevajte dogodkov po svoji neučakani recepturi! Prepustite se trenutkom in uživajte! Za dobro zdravje bodite fizično aktivni ter se zdravo prehranjujte! Pretiravanj se izogibajte. Na krajši jesenski izlet pa čim prej! Prvemu krajcu v ponedeljek ne uidete brez posledic. Ukvarjajte se raje s sabo, ne z drugimi. Zakaj, dobro veste iz izkušenj.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Teden boste zaključili z odličnim poslovnim rezultatom. Ozvezdje vam je naklonjeno! Le prvi krajec v ponedeljek prinaša preizkušanja! Poveselite se v družbi prijateljev ali pa se odpravite na izlet, kamor vas vleče srce. Svež zrak, barve jeseni in sprememba okolice pričarajo dobro počutje. Gibanje in zdrava prehrana naj ostaneta na vašem urniku, kajti čakajo vas nove poslovne obveznosti, ki pa ne bodo ravno enostavne, ampak zelo zahtevne! Ljubezen bo v zraku! Ne bodite ljubosumni za prazen nič! Kljub vaši izvirni in neustav­ljivi domišljiji vam ljuba oseba mimo grede lahko zameri besedičenje okrog problema, katerega predolgo vlečeta in pogrevata.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Tokrat ne boste tako tolerantni, kot je to v vaši navadi. Želite razrešiti problem? Uspelo vam bo v prid skupnih interesov, vendar ne iščite problemov tam, kjer jih ni. Konec tedna preživite v objemu ljubljene osebe in se malo odpočijte. Ozvezdje je z vami, tako da vam strastne ljubezni ne bo manjkalo. Ker je čas prvega krajca v znamenju vodnarja, se potrudite, da ne boste vrtali v občutljive teme! Negativnosti nastanejo prej, kot si sploh mislimo. Da ostanete v dobri fizični kondiciji, bodite zvesti rekreaciji! Malce več spanja si lahko privoščite! Finance urejajte sproti in natančno. Nepotrebnih stroškov si ne nakopavajte na svoj račun. Ljubosumje je popolnoma odveč!

Strelec

23. 11. do 21. 12.

V četrtek se bo luna zazibala v vsej svoji veličini v vašem znamenju. Občutljivi boste in ranljivi, pa čeprav se počutite močne! Ponedeljkov prvi krajec zahteva svoje. Praznim obljubam nikar ne nasedajte! Klub vsemu bodite optimistični in nadaljujte s posli, kot je zastavljeno! Ljubljena oseba skrbno pripravlja dvorjenje. Dodajte še svoje zamisli, očarljivost in lepo vama bo. Le mahnita jo kam v neznano, tako svobodno, čisto po svoje! Spremenite pričesko, osvežite jesensko garderobo, balzamirajte dušo in telo. Ne izpustite jesenskega piknika. V družbi s prijatelji bo prijetno! Prečiščevanja z določeno osebo se v teh dneh ne lotevajte, ker resnici ne boste prišli do dna.

Kozorog

22.12. do 20. 1.

Preobremenitve niso kaj prida za vaše zdravje. Ne sprašujte se, od kod utrujenost. Preženite te neprijetnosti s počitkom, fizičnim delom in športnimi aktivnostmi. Privoščite pa si tudi sprostitve za dušo! Tako boste priprav­ljeni za nove obveznosti. Vendar ne pretiravajte s prevzemi delovnih nalog, tudi če vas prežemajo inovativne zamisli! Ugodite srčni osebi in se že končno odpravite pustolovščini naproti! Obeta se vama čudovito doživetje! Nikar ne glejte preveč v prazno denarnico! Dobro veste, za kaj so namenjeni prihranki, zato si ne belite glave, kako naprej. V petek luna vstopi v vaše znamenje. Priložnosti tokrat ne smete zamuditi. Napišite sporočilo, obrestovalo se vam bo!

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Veste, da ima dan samo 24 ur? Vi pa hočete postoriti vse naenkrat. Ob koncu tedna boste uspešno sklenili nov posel. Luna v vašem znamenju in prvi krajec v ponedeljek vam znata kaj zaplesti ravno tam, kjer si ne želite. Ne razburjajte se zaradi malenkosti, ker ni vredno. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi, v okolju, ki ga imate radi. Nakupujte, vendar bodite previdni, koliko zapravite. Presenetite svojo ljubezen s povabilom v kino, na koncert ali jesenski piknik. Nemir bo vaša stalnica! So vas okupirale zdravstvene težave? Prehlada se ne boste znebili zlepa ravno zato, ker pozabljate, kaj vse ste imeli v načrtu zase, pa vse prestavljate na jutrišnji dan.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Trudite se, da bi bili čim boljši in uspešni. Za vse uvedene novosti si vzemite več časa in jih dobro preštudirajte. Nekaj nestrpnežev vas bo okupiralo! Ohranite mirne živce! Sočutje rahlja vajino ljubezensko zvezo. Za obujanje žuljastih pogovorov ni pravi čas. Raje se odpravita po nakupih in si privežita dušo! V vaše jesenske dni bo posijalo sonce, ko boste izvedeli, da so težave bližnjih razrešene! Veselja ne skrivajte, ampak ga delite z njimi. Uživajte več vitaminov, telovadite in ne glejte številke na tehtnici! Kreativnosti sledite na vsakem koraku. Besedičenja nekaterih nezadovoljnežev ne jemljite tako osebno. Ponedeljkov prvi krajec bo marsikaj zamajal!