Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

Po značaju ste delavni, zato se nikar ne čudite, če imate dela čez glavo. Vaše nove odločitve prinašajo svežino v poslovne vode. Nekateri bodo iskali dlako v jajcu, drugi vas bodo spodbujali. Še vedno velja, da se na napakah učimo. Ljubezensko boste predvsem ob mlaju in sončnem mrku zelo občutljive ovnice. Rdeča vrtnica ob osmem marcu vas bo raznežila. Sentimentalnost vaše srčne osebe bo prijetno pobožala vašo dušo. Ohranjajte in negujte vajin odnos. Nesporazume je treba včasih dobrohotno prezreti. Za boljše počutje si za spremembo privoščite izlet v neznano. Uživajte dovolj sadja in zelenjave. Gibajte se!

Bik

21. 4. do 20. 5.

Poslovno ste na pravi poti. Nadaljujte pogumno, premišljeno in z večjo mero previdnosti. Brez denarja ne poskušajte nemogoče. Delovne vneme vam ne bo primanjkovalo, poslušnih okoli vas bo pa žal zelo malo. Ponedeljek je vaš dan, da uredite finance. Za ljubezen ujemite prave trenutke. Ljubosumje ni prava rešitev. Pomladno vzdušje in sonce že trkata na vaše srce. Pogovorite se in pustite občutljive teme iz preteklosti. Zdaj je čas, da stopite naprej. Mlaj v ribi s sončnim mrkom v sredo zahteva svoje. Poskrbite za boljše počutje z več gibanja v naravi in zdravo jejte. Obiska prijatelja se razveselite in presenečenja tudi.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Nikar si ne očitajte, če niste speljali vseh obveznosti. Tudi vi imate samo dve roki in eno glavo, pa še zdravje je skrhano zadnje čase. Nehajte še ob prostih dneh misliti na službo. Raje razmislite, kaj vas bo osvežilo in sestavilo. Ne zapirajte se v svoj svet, kajti radi se smejite v izbrani družbi prijetnih oseb. Bilo bi škoda, če bi zamudili prijetno zabavo. Priznajte si, da si želite več časa preživeti z vašimi najdražjimi. Ti vam vlijejo posebno moč. Prisluhnite notranjemu glasu, sledite sanjam. Umislite si nekaj drugačnega. A vedite, da mlaju ne uidete kar tako. Bo stresno, nervozno in zelo čustveno. Pripravite se vnaprej. Rožice!

Rak

22. 6 do 22. 7.

Vedeli ste, da se tokrat ne bo vse odvijalo po načrtih. Vaše znanje in izkušnje rešijo marsikateri zaplet. Vztrajajte z recepturo, vendar popolnega usklajevanja ne pričakujte takoj. Tudi počasi se daleč pride. Pri denarju še naprej previdno. Natančno analizirajte vse prihodke in odhodke. Stresnim situacijam se ne bo dalo izogniti. Mlaj v ribi bo neusmiljeno stiskal globine okoli vaše duše. Ne dovolite, da bi nevšečnosti, ki jih imate, vplivale na vašo ljubezensko zvezo. Srčna oseba vas bo razumela in podpirala, ampak ne skrivajte bistva. Dobrih novic smo vedno veseli in cvetja tudi ob prazniku žena. Priznajte, kaj čutite.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Na spremembe in dosežene poslovne rezultate bodite ponosni. Kljub mlaju v sredo bo dovolj elana, energije, da zakorakate ustvarjalno novim delovnim nalogam naproti. Nekateri resnično ne znajo poslovati, ne da bi povzročali težave in nastavljali ovire iz principov vseh vrst. Odpravite se tja, kamor vas vleče srce. Toplina, nežnost, strast, iskrena ljubezen, vse to vas bo prevzelo. Izogibajte se okoliščin, kjer veste, da vedno vlada nervoza. Ne tvegajte. Tokrat se ne bi obneslo najbolje. Mlaj v ribi in sončev mrk sejeta svoje neugodnosti. Dobro premislite in prespite, preden se odločite. Vaš dan je sobota. Rožice se iz srca razveselite.

Devica

24. 8. DO 22. 9

Zastojev v poslu ne marate, vendar tokrat žal ne bo šlo drugače. Bodite vztrajni in se maksimalno potrudite. Uspelo vam bo. Napetost, stres, nejevolja, vse to in še kaj se bo pojavljalo zaradi mlaja v znamenju ribe. Počnite vse, kar vas sprošča, spravlja v dobro voljo in vas naredi fit. Tako lažje premagate nastale problemčke, ki jim v zadnjih tednih ni konca ne kraja. Srčna oseba za vaju načrtuje prijetno dogodivščino. Ni treba povedati vsega, kar slutite, da ne pokvarite veselja. Očarljivi kot vedno, dosežete svoj namen. Nikar ne obupajte, vztrajajte do konca. Pomislite, kdaj ste si nazadnje kupili kaj za dušo. Pot pod noge.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V pogovorih z ljudmi, za katere veste, da so zelo občutljivi, premišljeno izbirajte besede. Svet okoli vas bo občutljiv zaradi mlaja in sončevega mrka v sredo. Nekateri pač nočejo sprejeti resnice, da je stanje resno zapleteno. Kljub vsemu je pred vami poslovno uspešen teden. Z denarjem zelo varčno, nakupujte le tisto, kar nujno potrebujete. Več časa preživite v družbi najdražjih. Za konec tedna pobegnite na lepše. Ples, glasba, prijetna družba, dobra jedača in pijača, sproščeno klepetanje ... Vse to obogati počutje. Privoščite si počitek in razvajanja. Nikar ne izpustite športnih aktivnosti, pa čeprav vas bo objemala lenobnost.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Imejte pravšnjo mero za delo in ne pretiravajte. Prav nič ni čudno, če se zbujate sredi noči ter premišljujete o vsem mogočem. Poskušajte se zbrati, ignorirajte temačne misli. Nekaterim zahtevam se poskušajte diplomatsko izmakniti, vendar se temeljito pripravite do prihodnjič. Ob koncu tedna boste sejali dobro voljo v krogu najdražjih. Smeh je pol zdravja. Ne bo se dalo izogniti čustveni občutljivosti srčne osebe. Mlaj v ribi bo objemal srca s čudnimi občutki. Privoščite si sprehod v naravo, spremenite okolico, zdravo se prehranjujte, bodite v gibanju, rekreaciji ne zapirajte vrat. Rožice za vse, ki vam veliko pomenijo.

Strelec

23.11. do 21.12.

Omahujete in vse bolj imate občutek, da ste se znašli v slepi ulici? Malo več odločnosti vam nikakor ne bo škodilo. Predvsem poglejte, kaj je vam najbolj v prid. Spopadanje s tistimi, ki vedno ob mlaju utrujajo, ne bo ravno rožnato. S športnimi napori pa nikar ne pretiravajte. Vaš imunski sistem je še v mejah občutljivosti. Uživajte toplo hrano, vitaminčke in se naužijte svežega zraka. V družbi prijateljev uživajte v sproščenem klepetanju. Zvesta in romantična ljubezen srčne osebe vas vedno očara. Iskrice v očeh povedo vse. Delujejo čarobno balzamično za vaše ranjeno srce. Tokrat ste zaznali. Tudi za vas rožica.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Znašli se boste na gori nemira, napetosti, problemov in v gruči nervoznežev. Za to je kriv mlaj v sredo in še sončev mrk povrhu. Občutljivejši bo nežnejši spol. V vaših delovnih načrtih se kaj hujšega ne bo zgodilo. Ampak ohranjajte mirno kri, ker se bodo dela odvijala malce počasneje. Za dobro počutje obiščite center za razvajanje in s sabo popeljite srčno osebo. Kar nekaj očitkov ste že slišali zaradi svoje deloholičnosti v zadnjem času. Ja, tudi za ljubezensko zvezo je treba podariti več. No, saj vi to znate odlično. 8. marec je, ne pozabite. Poti na bele strmine ne smete več odlašati. Saj poznate svojo samokritičnost.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Previdnejše v občutljivih tematikah, ker nekateri ne bodo hoteli slišati bistva vaše ideje. Poslovneži v vaši bližini ne znajo brez tekmovalnosti in drezanja v zavozlane situacije. Dajte jim material, da bodo imeli kaj premlevati. Prisluhnite osebi, ker vam želi povedati pomembnosti. Opažate, da zadnje čase razmišlja preveč črnogledo. Ni vse tako slabo, kot je včasih videti. Pogovorita se tokrat malo bolj obširno, kot vam je v navadi. V sredo je mlaj. Postite se in si očistite telo. Počutje bo po postenju dosti boljše. Kar si želite, vam uspe v ponedeljek in torek. Modra hiacinta za vodnarke. Čokolada za vodnarje. Sladko!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Pesimistični pogledi v poslovnih obveznostih ne prineso nič kaj prida rezultatov. Natančna reorganizacija ter vključevanje novih ljudi je nujno potrebno, pa čeprav ste velik zagovornik utečenih metod. Poskusite postopoma, uspelo vam bo. V prostih dneh se spočijte in dobro naspite. Zelo dober je občutek, ko se stvari začnejo premikati na boljše. Čustveni občutljivosti v tem tednu ne uidete, ker vam mlaj ne bo dal miru. Pa še sončev mrk v vašem znamenju. Z ljubljeno osebo ujemita trenutke sreče. Ne upirajte se mikavnemu povabilu. Pazite, komu zaupate skrivnosti, lahko se skuje zarota. Te si ne želite.