Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Lastna stališča zagovarjajte z jasnimi dejstvi in ciljem. Iznajdljivo se boste rešili neprijetnosti, vendar poskrbite, da se vam v prihodnosti ne bo treba ukvarjati s takšnimi zgodbami. Posvetujte se z osebo, ki ima veliko znanja in izkušenj. Proste dni izkoristite za družabna srečanja. Ta so vam pisana na kožo. Ob koncu tedna so zvezde z vami. Zdravju namenite več. Vitamini, minerali in gibanje v naravi prinašajo boljše počutje. Miklavž vas bo obiskal.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

V ozračju bo mrgolelo vsega. Od prijetnih trenutkov, presenečenj, hitenja, zabave, veselja, skrbi v zvezi z osebami, ki jih imate radi, ljubezni, harmonije, nervoznežev, ki rinejo v službi z glavo skozi zid ... Zmešnjavice. Občutljivosti in ranljivosti ne boste ušli, kajti zadnji krajec v devici vam ne bo prizanašal. Izogibajte se nestrpnežev. Za boljše počutje storite več. Razvajanja? Bližnji zmorejo postoriti vsa hišna opravila namesto vas. Darilo Miklavža bo objelo vašo dušo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Z delovnimi nalogami pohitite, saj vas čaka gora novih odgovornosti. Teh ne sprejemajte brez premisleka, da si pozneje ne boste razbijali glave. Partnerja spustite bližje srcu. Čakajo vas prijetni dnevi v veselem decembru. Skupni praznični nakupi prinašajo veselje in zaupanje. Zdravje – ste pozabili nanj? Prehlad vas kaj hitro položi v posteljo. V ničemer ne pretiravajte. Na zabavi bo smeha, odlične glasbe, jedače in pijače. Rajanje vam bo prijalo. In obiskal vas bo dobri mož.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Navdušeno boste sprejeli nov posel. Imeli boste energije, da bi objeli svet. Ob koncu tedna namenite več časa svojemu počutju. Zaužijte več vitaminov. Dobro premislite, preden zavrnete povabilo na zabavo. Bolje bo, da se je udeležite. Vaša srčna oseba ne bo ravno navdušena nad vašo odsotnostjo. Zadnji krajec v četrtek prinaša občutljivosti in razdražljivosti v vaši notranjosti. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Ostanite strpno potrpežljivi. Miklavž vas bo presenetil.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pretekli dogodki vas opozarjajo, da preveč dobrote ni dobro sejati za druge. Vnaprej bo še vedno prisotna nezaupljivost do nekaterih, pa čeprav niste navdušeni nad takšnim odnosom. Izbirajte besede in se izognite stresnim dogodkom. Zdravje vam bo malce pešalo. Poskrbite zase vsaj v prostih dneh. Zdravo se prehranjujte in gibajte na svežem zraku. Srčna oseba vas bo razumela in razvajala. Rajajte z otroki in Miklavžem. Zadnji krajec seje raztresenost.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Nekaj delovnikov podaljšajte, da bodo vsa dela opravljena tako, kot je zahtevano. Ne čudite se, če vaše počutje ne bo na vrhuncu, saj ste si naložili preveč. Nezbranost nekoga vam bo kradla energijo. Uravnovesite notranje napetosti tako, da si privoščite toplo kopel z aromo limete. Prehlad preženite z vitamini, zeliščnimi čaji ter počitkom. Sodelavci vam ne bodo oprostili, če ne pridete na zabavo. Miklavž vas bo presenetil. Ponedeljek je vaš dan za dobre začetke.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Ponosno dvignite glavo, kajti odlično ste opravili zahtevne naloge. Nadaljujte emocionalno, kot vam je v navadi. Pred vrati so nepredvidljivosti. Previdnejše z denarjem. Opravite le nujne nakupe. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji. Izrazite svoja čustva in ne puščajte partnerja v negotovosti. Vedite, da ozvezdje zahteva svoje tudi od vas. Trenutkov v dvoje se boste razveselili. Dvomi so popolnoma odveč. V nogavički se bo znašla pozornost dobrega moža.

Devica

24. 8. do 22.9.

Zelo hitro boste premagali ovire in postavili stvari na svoje mesto. Materialne in poslovne obveznosti speljete pravočasno. Previdno, da ne boste prehitro burno odreagirali na besede kritike. Zadnji krajec bo v vašem znamenju. V ljubezni se prepustite čarobnim trenutkom v dvoje. Malo se boste nagibali k ljubosumju in kmalu ugotovili, da nima smisla pogrevati starih težav. Podrobneje se pogovorita. Izlet v naravo ter nekaj razvajanj za dušo in telo bo osvežilo vaše počutje. Miklavž ...

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Počutje bo v nihanju, saj se prehlada še niste rešili. V četrtek bo nastopil zadnji krajec v znamenju device. Strpnosti dajte prednost. Poskrbite za svoje telo in poiščite mir v duši. Partnerjevo godrnjanje malce preslišite. Speljite romantični načrt in dodajte kanček harmonije v svojo zvezo. Družabno srečanje s prijatelji vam bo vlivalo novih moči. Vaš dan je ponedeljek. Poslovno stopite v akcijo in dogovore. Tudi finančno zadihate. Drobna pozornost. Prijetno in veselo.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

V teh decembrskih dneh vam bo uspelo uskladiti poslovno in zasebno življenje. Nekaj zapletov bo treba razrešiti, vendar večjih težav ne bo. Čeprav se leto izteka, bodite pripravljeni na pomembne poslovne odločitve. Vaša srčna oseba komaj čaka na vajine romantične trenutke v dvoje. Ljubezen je tista, ki vama vliva polet, dobro voljo in optimizem. Nakupujte in si privoščite vse, za kar ste varčevali v zadnjem obdobju. Obiska Miklavža se boste razveselili.

Strelec

23.11. do 21.12.

Opravljeni posli in novi izzivi vas držijo pokonci. Varujte se pretiranega optimizma, lahko se zgodi razočaranje. Vaše domislice bodo dobrodošle. Nastalih problemčkov ni ne konca ne kraja. Pohval ne pričakujte. Zadnji krajec v četrtek vas zaziba v občutljivosti. Ne drezajte v stare rane. Dobro veste, kaj prinašajo takšne debate. Zaupajte skrito željo srčni osebi. Presenečeni boste, kako hitro vam bo ugodeno. V decembru vas čaka veliko veselih dni. Miklavž bo napolnil nogavice.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Dela in obveznosti boste spravili pod streho, ampak brez zapletanj tudi tokrat ne bo šlo. Bodite tolerantni in se osredotočite na bistvo. Prisluhnite tistim, ki dobro delajo. Praznični nakupi? Finance dopuščajo zapravljati malo več ... Zabavni in sproščeni boste sejali veselje naokoli. Mikalo vas bo, da bi ušpičili nekaj nenavadnega najdražjim. Vaš dan za velike premike je ponedeljek. Ob koncu tedna poskrbite za notranji mir. Miklavž bo potrkal na vrata.

Lisa - 49/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 49/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.