Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

V prostih dneh počivajte in ne drezajte v občutljive teme. Predvsem v partnerskem odnosu je pred vami čudovit teden. Delovno vnemo usmerite za doseganje ciljev. Prenagljena kritika žal ne bo dobrodošla. Pogovorite se o nastali situaciji čim bolj umirjeno in diplomatsko. Polna luna v petek v znamenju vodnarja napleta blokade v medsebojnih odnosih, zato se izogibajte konfliktov.

Bodite zelo potrpežljivi. Ne pozabite, da zdravja niste zadeli na loteriji. Poskrbite za dovolj spanja, zdravo jejte in bodite športno aktivni. Pozornost nekoga vas bo popolnoma prevzela. Previdno, da ne zabredete do vratu v težave. Novičke se razveselite.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Domače obveznosti vas bodo precej obremenjevale. Morda ste res preveč energije in časa posvečali službenim obveznostim. Ustavite se malo. Potrudite se za najdražje in uskladite urnik tako, da bo za vse prav. Tako bo tudi vaše razpoloženje super. Vas pomirjata veter in morski zrak? Kratek izlet do morja vas lahko osveži.

Romantična večerja bo še posebej prijala. Z dovolj gibanja, zdravo prehrano in več spanja poskrbite za boljše zdravje. Polna luna je v vašem znamenju, zato bodite pripravljeni, da vas vrže iz ravnotežja ob koncu tedna. Izkoristite prave trenutke in zagotovo bo marsikaj urejeno. Dobro veste, kako znate kdaj kaj zaplesti. Ničesar ne rešujte na hitro.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Ob koncu tedna se posvetite svojim najbližjim. Poklepetajte o prijetnih in manj prijetnih stvareh. Občutljivi ste in ranljivi, čeprav tega ne pokažete direktno. Petkova polna luna bo naredila svoje. Za dobro počutje bodite čim bolj v gibanju in na svežem zraku. Previdni bodite pri izbiri hrane, da ne bo želodčnih težav.

Partnerjevo povabilo sprejmite z navdušenjem. Tako bodo ljubezenska doživetja ravno takšna, kot ste si zaželeli. Denarja, ki ga tako željno pričakujete, še ne bo. Bodo pa odprte poti za priložnostni zaslužek. Z natančnim načrtovanjem vam bo uspelo razrešiti nekaj zapletenih težav. Pristopajte umirjeno, zbrano in premišljeno.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Hitenje in nestrpnost ta teden nista ravno prava sopotnika. Opravite svoje delo premišljeno in natančno, tako kot znate, vse tja do torka, ko so planeti na vaši strani. Ščip v petek v znamenju vodnarja vas zna potisniti v čustvene stiske in ranljivosti. Dodajte čašo optimizma. Obrestovalo se vam bo. Nervozno počutje preženite s kolesarjenjem ali lahkotnim tekom v naravi.

Ob mlaju si privoščite dober zeliščni čaj po svojem okusu. Tudi poleti prija. Na jedilniku naj bo lahka hrana, recimo sadje in zelenjava, morda pa vam bo zadišala kakšna ribica z žara. Nekaj novosti v vašem ljubezenskem svetu ne bi škodilo. Zatorej poskrbite za prijetne spremembe. Ognjevito ... ovnovsko ...

Bik

21. 4. do 20. 5.

Srečanje z novimi poslovnimi partnerji prinaša skrbi in vas potiska v razmišljanja. Ne pričakujte na začetku preveč. Tudi malo počasneje se daleč pride. Računate lahko, da bo pozno poletje v poslu bolj cvetoče. Vaša odkritost lahko povzroči zmedo pri srčni osebi. Bodite bolj jasni z besedami, da ne bo prišlo do trenj v medsebojnih odnosih.

Pogrešate trenutke samo zase in z ljubljeno osebo? Vzemita si čas. Oba. Kakšen kratek izlet do morja bo dobrodošel za vaše počutje, saj ste zaradi polne glave skrbi malce raztreseni. Privoščite si nekaj sprememb. Nova pričeska, novo oblačilo in klepet s prijatelji za dušo. Prijatelj vam zaupa svoje težave. Svetujte.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Konec tedna bo kot nalašč za družabne priložnosti in pravo poletno zabavo. Seveda tudi poslovni uspehi ne bodo v ozadju. Vsa dela zaključite tako, kot je treba. Ne obremenjujte se z malenkostmi. Kar je namenjeno, se zgodi tako ali drugače. Finance še niso v pravih vrednostih, zato bodite varčni vsaj še nekaj časa.

Obisk pri prijateljici vas bo dvignil v nebo. Na jedilniku naj bosta zelenjava in sadje. Pijte dovolj tekočine, gibajte se. Počutje bo tako veliko boljše. V ljubezni vas čakajo presenečenja. Nova poznanstva odpirajo vrata v nov svet. Previdno, premišljeno in v ničemer ne prehitevajte. V zvezi ne razčiščujte, dokler partner ne popravi vsega, kar je zakuhal.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Izkušnje in dobra strategija vam bodo v pomoč, da najdete pravo rešitev za nastale poslovne težave. Poslušajte sebe in ne tistih, ki sejejo zavidanje in očitke. Na poletnem pikniku boste nekomu na prvi pogled prebudili srce. Ne prenaglite se z umikom, dokler ne vidite in slišite vsega. Prisluhnite čustvom.

Ste morda pogrešali malo miru? Vzemite si čas in izkoristite priložnosti. Za finance ni velikih nevarnosti, vendar bodite kljub temu varčni z denarjem. Večje nakupe prestavite vsaj za nekaj časa. Petkova polna luna v znamenju vodnarja bo od vas zahtevala mnogo več kot sicer. Skrajni čas je, da se končno odločite, kaj bi sploh radi od vesolja. Ponedeljek je vaš dan.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Počutje bo prijetno poletno. Poslovno ste v odlični formi in tudi dela bodo opravljena pravočasno. Novi posli bodo potekali hitreje, kot ste načrtovali, in tudi blagajna se bo napolnila. Pravi dan za dogovore je torek. Srčna oseba za vas pripravlja nekaj posebnega. Nikar ne hitite samo z obveznostmi.

Dobro bi bilo, da več trenutkov namenite ljubezni. Sanjarjenja v dvoje v poletnih nočeh imajo svoj čar. Seveda vas bodo vaši bližnji potrebovali in vi nikakor ne znate zavrniti prošnje za pomoč. Vaše finance so žal še vedno nestabilne. Zato ne posojajte denarja in ne zapravljajte preveč. Bodite v gibanju v zgodnjih jutranjih urah in se vse dni zdravo prehranjujte. Nekdo vas občuduje.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Poiščite hladno senco, prijetno družbo in preprosto uživajte. Odleglo vam bo, ko boste slišali dobro poslovno novico. Potrpežljivost prinese svetle dni. Ne bodite nestrpni in strogi do samih sebe. Spremembo v ljubezni boste dosegli brez večjih zapletov, pod pogojem, da se ne vračate v preteklost.

Povedano vam bo mnogo lepega in prijetnega iskreno iz srca. Da bodo poletni dnevi popolni, vas doletijo presenetljiva dejanja s strani srčne osebe. Denar je pošel, vendar se bo denarnica spet napolnila. Kljubujete izčrpanosti? Nikar ne počnite več tega v svojo škodo. Poletna zabava in odlična družba vam bosta prijali. Bodite ponosni nase, da ste si izbrali tako prijeten kraj za dopustovanje.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Če se še niste odločili, kje boste dopustovali, imate še nekaj časa. Rezervirajte si romantične počitnice nekoliko drugače kot po navadi. Pred vami je teden, ko boste hoteli vse postoriti in urediti doma, v službi in še v družbi. Hitite počasi, kajti hitrost ni nikoli kaj prida. Težavice se same pojavijo, temu pa sledijo neprijetne posledice.

Nikar ne dvomite. Vse uredite pravočasno. Optimizma in elana bo dovolj in prav zaradi tega ne pozabite na rekreacijo, zdravo vitaminsko hrano in zdrav življenjski slog. Polna luna v petek vam zna nagajati. Razdražljivosti, nestrpnosti in kritičnosti se ne bo dalo izogniti kar tako, predvsem v medsebojnih odnosih.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Čeprav je poletje, bo vaš poslovni dogovor na pragu uresničevanja. Za dobre medsebojne odnose in komunikacijo med sodelavci poskrbite maksimalno, saj bo drugače veliko trenj. Bodite previdni, do koga boste neusmiljeno direktni. Ne vrtajte v stare rane. Partner vam pripravlja presenečenje, zato mu ne pokvarite veselja.

Ljubezenske strasti bodo prisotne ob koncu tedna. Sočutja ne bo manjkalo, čustvene občutljivosti zaradi polne lune pa tudi ne. Vsekakor pa si vzemite nekaj časa za zdravje. Gibanje na svežem zraku, plavanje ali masaža vam bodo izboljšali počutje. V finančnih vodah ne pričakujte soglasij, ker so okoliščine preveč napete. Zrite optimistično v jutrišnji dan.

Strelec

23.11. do 21.12.

V denarnih zadevah in v poslih imate zadnje čase res srečo. Zadovoljni ste predvsem zato, ker so vaše ideje padle na plodna tla. Ne morete se otresti občutka, da vam kar naprej dihajo za ovratnik. Seveda, ko pa zadnje čase delujete tako skrivnostno. Ljubosumnost ne pušča dobrih sledi. Bodite pametni in ne poslušajte govoric.

S partnerjem pojdita skupaj na koncert ali kakšno drugo poletno družabno prireditev. Dogodki v dvoje vas vedno obogatijo in dvignejo v nebo. Če vas ob koncu tedna zajame nervoza, vedite, da polna luna v znamenju vodnarja pošilja zelo resna preizkušanja. Ohranite mirne živce. S potovanjem ne odlašajte. Ne zaupajte vsega.

Lisa - 31/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 31/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.