Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Do konca tedna se pogovorite z nadrejenimi in podrejenimi o vseh delovnih načrtih. Luna v strelcu odpira nove poslovne priložnosti. Predstavite svojo posebno idejo. Za zdravje naredite več. Gibajte se in uživajte dovolj sadja in zelenjave. Prazna luna ali mlaj v ponedeljek seje občutljivost in šibi počutje. Morda vas objame občutek, da lebdite.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Zamišljeni tavate v slepi ulici že v začetku leta? Morda je skrajni čas, da odmislite negativnosti v vseh ozirih. Znanje in izkušnje imate, torej ni strahu za napredek v poslovnih zahtevnostih. Nekateri bodo zamerljivi in težko dostopni. Dogovarjanje o novih poslih bo kljub zapletom uspešno. S partnerjem pripravita vse potrebno za krajše počitnice.

Dvojčka 21. 5. 21. 6.

Potrpežljivo ste vztrajali, zato zdržite do konca. Dogovarjanje o novih službenih obveznostih se bo dobro izteklo. Prazna luna v vodnarju zaseje nihanja v razpoloženju. Ne pričakujte preveč odkritosrčnega pogovora. Korak za korakom je najboljši recept. Kljub zimskim razmeram bodite v gibanju in na svežem zraku. Prehlad žal zelo počasi odhaja od vas.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Negotovosti ne bo konca. Povečana disciplina in natančnost bosta potrebna, da rešite neprijetnosti. V novem mesecu bodo prisotne prave ideje in dovolj energije za uresničevanje vsega. Finančne tegobe boste uredili. Ne zapravljajte brez potrebe. Dogodek ob koncu tedna prinaša čustveno občutljivost in nemir.

Lev 23. 7. do 23. 8.

V poslu bo dinamično v vseh smereh. Za spremembo se boste novih obveznosti in zamisli razveselili. Čas je za premike, pokažite, kaj znate. Na nerazumevanje in kritiko bodite pripravljeni. Mlaj v vodnarju v ponedeljek za vas pripravlja preizkušanja. Vikend na snegu in svežem zraku bo kot nalašč, da si napolnite baterije. Iskrenost in zaupanje vaše srčne osebe vas bosta osrečila.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V slogi je moč. Zavedajte se, da vam vsega ne bo uspelo pravočasno narediti. Pomembnosti boste rešili brez večjih zapletov. Postavili ste si visoke cilje. To vas bo naredilo še bolj motivirane in uspešne. Če bo počutje v začetku tedna malo slabše, vedita, da bo prazna luna ali mlaj v vodnarju ukradel miren spanec in zasejal dvome. Sprememba okolice na vas vedno dobro vpliva.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Kljub dobrim vplivom zvezd si ne nalagajte preveč obveznosti. Krotite svojo ambicioznost. Vaše počutje bo nihajoče. Za to bo kriv tudi mlaj v znamenju vodnarja, zato si dovolite več počitka, zdravega prehranjevanja, meditacije in sproščanja na svežem zraku. Partnerja bo slaba volja zapustila takoj, ko mu boste zaupali, da imate na voljo nekaj prostih dni.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Obetajo se vam občutljivi dnevi. Kritike si ne jemljite k srcu. Nekateri se pač nervozno, živčno odzovejo na vašo direktnost. Prazna luna v ponedeljek zna negotovosti še bolj zaplesti. Dogovarjanja o novih poslih raje prestavite. Nujna opravila zaključite natančno do zadnje drobtinice. Vaše zdravje in počutje bo boljše, če poskrbite za zdravo prehrano in gibanje.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Dobra novica bo spremenila poslovne načrte. Ne izpustite priložnosti, pa čeprav ste zasuti z delom. Zmerno, z nalaganjem novosti, da po nepotrebnem ne pregorite. Pazite na uradno dokumentacijo, z denarjem pa še vedno zelo premišljeno. Ob koncu tedna si boste odpočili in privoščili nežna razvajanja. Luna sveti v vašem znamenju.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Vaše zamisli so enkratne, kar vam bodo pomembne osebe tudi potrdile. Dela bo veliko, zato razdelite obveznosti. Vsega pač ne morete postoriti sami. Bodite vseeno pripravljeni na morebitne zaplete. Izogibajte se nervoznih situacij in se ne prenaglite s kritiko. Mlaj v znamenju vodnarja zahteva potrpežljivost na vsakem koraku. V poslovnem svetu premišljeno.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vaši nadrejeni resnično mislijo, da ste v službi lahko cele dneve. S financami ste na dobri poti. Le tako naprej. Za dušo in boljše počutje si privoščite vikend paket v termah ali pa vsaj en dan na smučišču. Odvečno energijo tisto negativno je najboljše pospraviti s fizično aktivnostjo. Luna bo v vašo korist sijala šele v sredo. Naj vas zadržanost partnerja ne zbega.

Vodnar 21. 1. do 19. 1.

Vaša svobodna in ustvarjalna duša bo prišla na svoj račun. Bodite previdni pri sprejemanju novih obveznosti. Nekateri so namazani z vsemi žavbami goljufije. Torej, previdno in premišljeno. Vaša simpatija ne bo skrivala zadovoljstva. Naj ljubezenska domišljija riše čarobne trenutke samo za vaju. Prazna luna v vašem znamenju vas bo objela z zamerljivostjo in tudi nataknjenost ni izključena.

Liza - 06/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 06/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.