Če vas zanima, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku v prihodnjih dneh, vam Lizin horoskop ponuja odgovore ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Poslovno vas čaka teden, ko bo z diplomacijo v vaših poslovnih dejavnostih treba postreči večkrat. Naj vam optimizma in dobrih idej nikoli ne zmanjka. Pazite na svoj denar. Izogibajte se čezmernim naporom, negativne navade izločite iz vsakdanjika. Uživajte dovolj vitaminov, beljakovin, mineralov. Poskrbite za gibanje na zraku in počitek. V prvi polovici tedna boste malce negotovi, saj bodo možne čustvene blokade. Ne dramatizirajte, saj od torka dalje lahko pričakujete nenavadne, prav čarobne trenutke v dvoje. Prepustite se, in enostavno uživajte v vseh razvajanjih. Dominantni z vašo ognjevitostjo v vsakem trenutku. Zadnji krajec zahteva svoje.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Čaka vas teden, ko boste zelo aktivni in polno zaposleni. Ozvezdje je na vaši strani in dobrih idej vam ne bo zmanjkalo. Možnosti za dodatne zaslužke ne izpustite iz rok. Glede na ambiciozno naravo vam bo več dela ustrezalo. S financami odlično. Vse, kar boste storili zase, se vam bo poznalo v dobrem počutju. Pazite na odvečne kilograme. Bodite dovolj telesno aktivni. Mars vam bo to zimo stal ob strani. Ob koncu tedna vstopi luna v znamenje tehtnice. Zacvetite v objemu globokih čustev. Pazite, da ob prvem zapletu tega ne pokvarite s posesivnostjo in pretiranim ljubosumjem. Le oči se vam naj podajajo čez sosednji plot.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Vse, kar ste se trudili v preteklem letu, se vam bo obrestovalo že v prvih dneh januarja. Novi izzivi vam bodo odprli nov svet ustvarjalnosti. Denar bo, zato uresničujte vse, kot imate v načrtih. Življenjske moči vam ne bo zmanjkalo. Varujte se nesrečnih poškodb rok, nog ter prehodnih prehladov. Stresne trenutke balzamirajte z najljubšim hobijem in dobro mislijo. V ljubezenski zvezi pričakujte prijetnosti, spontano brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze. Samskim so namenjena nova poznanstva, ki se razvijejo v kaj več. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni. Vrata strastne ljubezni so vam odprta na stežaj.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Pred vami je teden, ko boste vložili ogromno truda in znanja v vse svoje delovne obveznosti. Vaše napredovanje bo večini zaprlo usta. Še naprej bodite ustvarjalni, zavzeti in natančni. Finance bodo na dobri točki od srede naprej. Načrti so odlični, ampak premišljeno na vsakem koraku. Takoj ko bo v dnevu dlje sijalo sonce, bo vaše počutje boljše. Torej od torka dalje poskrbite za športno aktivnost. Jejte zdravo, izogibajte se mastni hrane. Pred vami je čas ljubezni z nežnimi čustvi, ko boste romantično na novo zaljubljeni, zapeljivi, privlačni in simpatični. Ljubosumje ni zdravo. Zadnji krajec v tehtnici zahteva svoje.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Izkoristite svoje znanje, hitrost, ambicioznost za razreševanje vseh zapletenosti, ki vas čakajo v prvih dneh novega leta. Od četrtka naprej boste na pravi poti do uspeha. Denar vam ne bo povzročal sivih las, imate priložnost, da zaslužite več. Zlata rezerva naj bo v denarnici. Za svoje zdravje imate v načrtih marsikaj pametnega. Energije bo dovolj, vendar v ničemer ne pretiravajte. Proste dni namenite rekreaciji in zdravemu stilu življenja. Kaj pa družabnost. Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Vezani si nadenite rožnata očala. Čustveno najbolj zadovoljni boste ob koncu tedna. Zadnji krajec ne pozna milosti.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Po dolgih debatah in usmeritvah boste le prepričali osebe v svojem delovnem okolju, da popravijo napake. Optimistični in pripravljeni na zahtevna dela stopate do ciljev. Čaka vas finančna varnost in dodatni zaslužki. Poti vas bodo vodile v tujino, kjer bo vaša natančnost dobrodošla. Počutje bo dobro. Bo pa treba negovati vašo dušo in telo. Zato si večkrat privoščite celostno masažo, meditirajte in se dovolj gibajte v naravi. Pazite, zadnji krajec v ponedeljek seje nervozo. V partnerstvu vas čaka harmonija ob koncu tedna, ko luna sveti v devici. Večjih čustvenih zagat ne bo, boste pa občutljivejši kot po navadi. Pustite se presenetiti in razvajati. Zaslužite si.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Delavno, zelo ambiciozno, ustvarjalno, resno in prilagodljivo začeto leto vas čaka. Brzdajte se nestrpnosti in prehitre kritičnosti. Zimsko obdobje je namenjeno odličnim uspehom. Ničesar ne spreminjajte brez tehtnega razloga. Za zdravje naredite malce več kot v preteklih dneh. Občutljivi boste na prehodne bolezni, torej viroze, gripe, prehlade in vnetja. Poskrbite za zdrav stil življenja. Zadnji krajec v vašem znamenju ne služi ravno vam v prid. Romantične zvezdice so vam naklonjene. Vezani kronate vaše partnerstvo s potrpežljivostjo, samski pričakujte nova prijateljevanja, ki se razvijejo v resno zvezo. Zgladite nesporazum.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Polni ste dobre energije in imate veliko volje za ustvarjanje in napredovanje. Izogibajte se naglici in se prizadevajte uresničiti načrtovano. S financami boste za spremembo končno zadovoljni. V teh zimskih dneh se izognite večjim naporom, kajti drugače vas lahko doletijo težave z zdravjem. Čuvajte želodec in prebavne poti. Zobje, oči, sinusi in živci pa bodo občutljivejši. Zadnji krajec v tehtnici zahteva svoje. Poskušajte se večkrat prilagoditi svojemu parterju. Vrnjeno vam bo veliko romantičnih trenutkov. Izkoristite priložnosti od torka dalje, saj vas čaka veliko prijetnih uric z osebo, ki vam je pisana na kožo. Nikar se ne bojte lastnih čustev.

Strelec 23.11. do 21.12.

Novosti in odprte možnosti ustvarjanja bodo kar deževala iz vseh strani. Malce ste lahko izbirčni. Sprejmite najboljše po vaši presoji. Čaka vas napredovanje in dobre finance. Bodite previdni pri gibanju, da ne bo nevšečnih poškodb in udarnin. V športnih dejavnostih ne pretiravajte. Da bo vaše psihofizično stanje dobro, imejte svoj mir vsaj kakšen dan. Pustite, da ljubezen ponovno zacveti. Ne ukvarjajte se toliko s preteklostjo, kajti to škodi vaši zvezi. Tkati morate z ljubeznijo, tako kot znate. Potovanja, prijetna druženja in izleti so vaša strast. Ne zamikajte datuma prijetnega potovanja. Raje pot pod noge. V ponedeljek vas objame občutljivost.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Pred vami je teden velikih preizkušanj. Na poslovnem področju je ponujeno veliko priložnosti, ki jih nikar ne zamudite. Finance bodo v nihanju, zato jih skrbno nadzorujte. Nikar ne bodite leni, ko je treba nekaj storiti za svoje zdravje. Kronična obolenja niso larifari. Poskrbite za več gibanja v naravi in uživajte polnovredno hrano. Žita. Beljakovine. V vaši naravi je, da radi sanjarite iz dneva v dan. Del teh sanj boste uresničili, vendar pazite, da ne bo razočaranja. Že v nedeljo vas bo razganjalo in prav je tako. Ohranite ravnovesje v partnerstvu in ne dovolite, da bi vaša ljuba oseba bila ranjena.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Zanimive ponudbe vam bodo dajale posebno moč in dodatno energijo, da lažje premagate ovire in zapletene dogodke. Uredite si finance. Izogibajte se stresu v službi, predvsem ob zadnjem krajcu. Nervoza bo v zraku. Ker ste skrbne narave, bo treba marsikatero zapletanje odmisliti, da se vam ne bo poznalo na zdravju. Glavoboli in prebavne težave bodo pogostejše zaradi stresa. V ljubezni bo več sreče in prijetnih dogodkov. Dovolite si biti odkriti in zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica, ki bo vedno znova svetila vaši zvezi. Partner vas bo občudoval in deležni boste veliko sentimentalnih trenutkov. Prepustite se.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Drzni ste in neustavljivi, ko gre za napredovanje. Kos ste marsikaterim nepredvidljivim težavam. Večkrat okupirani iz vseh strani. Varujte se prehitrih odločitev in nepremišljenih nakupovanj. Obveznosti vam bodo jemale veliko energije, zato bodite previdni, da ohranite svoj imunski sistem v ravnovesju. Vaš želodec bo občutljiv. Izogibajte se stresnih dogodkov. Zadnji krajec je na januarskem pohodu. Simpatični ste, kar se vam obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Venera vam je v pomoč, da izlijete sočutje. Čakajo vas nova poznanstva, prijateljstva, torej romantično strasten začetek leta.

Liza - 2/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 2/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.