Preverite, kaj vam prinašajo prihodnji dnevi ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

V službi zaposlene aktivirajte postopoma in previdno. Izbirajte besede. Zaskrbljeno tavanje vašega sodelavca vas zna spraviti ob živce. Ne pustite se zmesti in potrpežljivo vztrajajte. V prostih dneh se razvajajte. Uživajte dovolj sadja in zelenjave. Gibanje v naravi vam vedno dobro dene. Čustveno zadovoljstvo in notranji mir boste dosegli le tako, da boste zaupali najdražji osebi. Prerekanju se izognite, ker dobro veste že iz bližnje preteklosti, da želenega niste dosegli. Sprejmite povabilo na zabavo in se prepustite prijetnostim. Ljubezen zahteva svoje. Z denarjem še naprej varčno. Mlaj v tehtnici vas bo preizkušal.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Na začetku prihodnjega tedna vas bo mlaj v tehtnici držal v svojem ritmu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti kar tako. Vaši bližnji vas bodo razumeli in hkrati zahtevali več. V službi bo zapleteno ravno tam, kjer se že lep čas trudite postaviti pravo stvar na pravo mesto. Napredek v posebnih delovnih nalogah dosežete. Raziskujte naprej. Finance še niso urejene. Ni čas za večje nakupe. Gibajte se na svežem zraku, jejte zdravo. V vaš partnerski zvezi negotovost narašča. Pogovorita se in ne potencirajta nepomembnosti po nepotrebnem. Novice se boste razveselili. Tokrat ne verjemite slepo, ampak se o vsem najprej dobro informirajte, prepričajte se sami na lastne oči.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Pri vsakodnevnih obveznostih ste zadnje čase zelo spretni in prekašate marsikoga. Ob koncu tedna se potrudite zase. Luna sije v znamenju device. Počnite tisto, kar vas sprošča in napolni z dobro energijo. Ozvezdje bo na začetku naslednjega tedna sejalo občutljivost nad vami. Mlaj v tehtnici zahteva svoje. Čustveno boste zahtevnejši, ranljivejši, morda razdvojeni, godr­njavi in prav nič vam ne bo po volji. Partner vam bo poskušal slediti. Čas je, da zaupate srčni osebi in se prepustite ljubljenju. Z denarjem pa nikar tako razsipno. Nakupujte, ampak po pameti. Za večje naložbe ni primeren čas. Obisk pri zdravniku je dobra odločitev.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Pred vami je teden poslovnih dogajanj. Mars vzame in daje moč. Vsekakor boste prodornejši in zadovoljni z dosežki, vendar se ne ozirajte na kritične komentarje drugih. V torek nastopi mlaj v znamenju tehtnice. Izkoristite vse pozitivne ponudbe. Uskladiti čustva z razumom ni ravno enostavno. Vam bo od srede naprej uspevalo le, če se prilagodite trenutnim zahtevam. Popeljite najdražje v svet sanj in se za trenutek prepustite užitkom. Če vas poprime jeza, jo poskušajte zadržati zase. Za boljše zdravje bodite v gibanju in uživajte dovolj vitaminov. Psihofizičnega ravnovesja ne bo ravno lahko držati, zato se potrudite. Izgovorov ne iščite.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Zapletenosti pri službenih nalogah še ni konec. Uspe vam razrešiti trd oreh. Vaša dobra presoja bo tokrat vredna zlata. Počutje ne bo najboljše. Tokrat ste primorani zase narediti več. Ozvezdje vas bo tiščalo v občutljive vode. Torkov mlaj v tehtnici ne bo ravno milosten. Od okolice ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Niso vsi rojeni pod zvezdo dobrote. Srčna oseba si želi več časa preživeti v vaši družbi. Ne odlašajte več z načrti. Dobro veste, kako in kje se imata vidva vedno lepo. Obiska se razveselite. Denar bo končno na vašem računu. Vseeno premišljeno, za kaj ga boste namenili. Čudeži se dogajajo. Upoštevajte nasvet prijatelja.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V poslovnosti vas čakajo zelo zahtevna dela. Ne boste mogli vsega postoriti sami. Poskrbite za pomoč vsaj pri najbolj obsežnih nalogah. Nikar z glavo skozi zid. Okoli vas bodo nataknjeni in sejala se bo slaba volja. Ne spuščajte se v detajle in izogibajte se ostrih besed. Mlaj v torek, v znamenju tehtnice, zahteva svoje ravnovesje. Počutje bo boljše, če si privoščite malce razvajanj in več počitka. Nekaj za dušo, saj veste, kaj vam prija? Vaša srčna oseba ima za bregom nekaj čudovitega za vas. Stecite v objem in ne komplicirajte. Hladnokrvnost ni ravno dobra izbira, ignoriranje žal tudi ne. Za spremembo prisluhnite nasvetu.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Vaša vizija se za spremembo izkaže kot najboljša. Z vašo iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bo učinek toliko večji. Napetosti bodo, zato bodite umirjeni in previdni, komu kaj rečete in komu ne. Izbirajte besede. Mlaj v tehtnici bo ponagajal v začetku tedna. Vitamini,minerali, gibanje ter dovolj počitka v prostih dneh vas bodo obdržali na površju. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Vaša ljuba oseba je ljubosumna. Včasih je le dobro pojasniti, s kom se družite. Negotovosti tudi vi ne marate. Ne zapravljajte denarja tja v tri dni. Veste, kaj ste si obljubili. V sredo luna vstopi v vaše znamenje, to je vaš čas.

Strelec 23.11. do 21.12.

Obrestovalo se vam bo, če se boste podredili in zadržali svoje mnenje samo zato, da dosežete zastavljeni cilj. Uspelo vam bo, vendar se varujte laži in ukan nekaterih okoli sebe. Te lahko povzročijo veliko neprijetnosti. Poskrbite še za medsebojne odnose. Mlaj v torek, v znamenju tehtnice, bo neprijetno drezal vaše razpoloženje. Jeze ne bo enostavno krotiti. Raje se ugriznite v jezik in počakajte na boljšo priložnost. Več trenutkov boste preživeli v romantičnem objemu najdražje osebe. Ne brskajte in ne meljite preteklih težav. Za spremembo namenite več svojemu počutju. Sprehod v naravi dobro dene, kajne? Ni vse zlato, kar se sveti. Premislite.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Kadar imajo škratki mlade, ni ravno prijetno. Pesimistični trenutki vam žal ne bodo v pomoč. Nekateri prav uživajo, da vas spravijo v slabo voljo. Ne dovolite tega, čeprav jih nosi luna. Mlaj v torek zna sejati negotovosti. Zaključite, kar je v vaših močeh. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji, hkrati pa vaju čaka nekaj zelo prijetnih uric. Prepustite se toku razvajanja. Obisk prijateljev vam polepša dni ob koncu tedna. Rekreacije ne izpustite z dnevnega reda. Vaše telo potrebuje več vitaminov. Prehlad in virusna obolenja so na pohodu, iz izkušenj pa veste, da vas ne bodo obšli. Ukrepajte preventivno. Uredite finance. Vaš dan je petek. Izkoristite priložnost.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Čaka vas nekaj zelo zahtevnih obveznosti. Bodite pripravljeni na vse in previdni z besedami. Od vas bodo zahtevali zelo veliko. Sklenite dogovor in uredite vse uradnosti. Vzemite si čas tudi zase, da si naberete novih moči. Rekreacija in zdrava prehrana naj ne bosta na zadnjem mestu. Bister um in spočito glavo še boste zelo potrebovali. Čustveno vas bo mlaj v znamenju tehtnice zibal v občutljivosti. V ljubezni se pojavijo plahosti, dvomi in nezaupanje. Dobro premislite, kako v partnerstvu naprej. Nikar z glavo skozi zid. Malo denarja ni izgovor, da se držite doma za pečjo. Narava ponuja zastonj užitke, le začeti je treba.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Poslovnih aktivnosti vam nikoli ne zmanjka. Vaši nadrejeni so zelo pridni v nalaganju novega dela. Hitite počasi in strokovno postavite vse na prava mesta. Počutje bo nihajoče. Vzrok je mlaj v znamenju tehtnice. Dobra dneva za vas sta četrtek in petek. Sprememba okolice blagodejno vpliva na vaše vsesplošno počutje. Odpravite se z najdražjimi na krajši izlet v jesensko idilo. Dobra volja je, zato ne odlašajte več. Kakšen dan preživite romantično z osebo, ki vam ponuja čustveno zaledje. Ne sprašujte podrobnosti, raje uživajte v objemu iskrene ljubezni. Preteklost pustite v preteklosti. Trenutno vam gre odlično. Glavo pokonci.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Ura zamujena ne vrne se nobena. Enako je tudi s priložnostmi. Zagrabite ponujeno in dokažite, da ste v svojem poslu najboljši. Odgovore na vprašanja najdete v pravem trenutku in uskladite interese vseh. Ne ozirajte se na kritike drugih. Razvajajte svoje najbližje z drobnimi pozornostmi. Pohvale ne bodo deževale kar tako. Vaša ljubezenska zveza je trenutno v najboljši formi. Bolj si čuvajte zdravje. Luna v vašem znamenju vas bo občutljivo zibala predvsem v torek. Nestrpnost v okolici povzroči kakšno zmedo v medsebojnih odnosih. Včasih je bolje potrpeti in počakati, da se dim razkadi. Zadeve bodo za tem bolj jasne.

Liza - 41/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 41/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.