Na prihodnje dni se je dobro pripraviti - tudi s pomočjo Lizinega horoskopa.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Pomoč sodelavcev vam bo omogočila, da delovne naloge speljete odlično. Prazna luna v petek v znamenju ovna bo glavna pobudnica, da bodo ljudje okoli vas nervozni, zbadljivi in nataknjeni. Malce jim boste podobni tudi vi! Ne vzemite si vsega k srcu. Ljubezen je v zraku, zato se prepustite čarobnim trenutkom z osebo, ki kraljuje v vašem srcu!

Bik 21. 4. do 20. 5.

Nikar se ne jezite! Kuhanje zamere bo medsebojne odnose samo poslabšalo. Bodite mirni in ne prilivajte po nepotrebnem olja na ogenj. Potrpežljivost bo najboljši sopotnik! Ovire boste premagali vse tja do torka, ko bo poslovna slika po vaših merah! Ne segajte preveč po sladkih dobrotah. Vaš želodček je še vedno občutljiv. Bodite v gibanju in telovadite.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Čaka vas nekaj adrenalinskih dogodivščin. Dobro je, da včasih izkusite še kaj drugega kot svoj rutinski vsakdanjik. Šele to bo sprostilo vaš idejni kotiček, ki plapola v vaši notranjosti. V življenju se zgodi, da presenetimo tudi sami sebe! Proste dni preživite v družbi oseb, ki jih imate srčno radi. Nasvet prijateljice pa le upoštevajte, saj je dragocen za vaše zdravje in počutje v teh pomladnih dneh!

Rak 22. 6. do 22. 7.

Sprejmite nove izzive in dopolnjujte svoja pričakovanja v poslih, kot ste načrtovali. Naj vas nervoza in raztresenost ljudi okoli vas ne iztiri. Najboljša rešitev je, da pustite spontanosti prednost. Fizično bodite aktivni. Nikar ne pozabite na svoje zdravje. Sproščanje na jogi ali meditaciji vam bo koristilo. To velja predvsem ob koncu tedna, ko bo sijal mlaj v znamenju ovna, ki prinaša slabše počutje.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Vzemite si več časa za službene projekte, ki vam bodo v prihodnosti prinesli večji dobiček. Spremembe na delovnem mestu vas bodo vznemirjale. Bodite odločni in poskrbite za svoje delovne obveznosti. Drugi naj vas tokrat ne zanimajo! V soboto in nedeljo bodite v družbi najdražjih. Domača zabava in prijetno klepetanje o vseh mogočih stvareh vas bo napolnilo z novo energijo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. V prihodnjem tednu boste morali biti zelo potrpežljivi in tolerantni do vseh v svoji bližini. Nemir in živčnost nista najboljša prijatelja. Delo uresničujte, kot ste načrtovali. Težavice na zdravstvenem področju še lahko rešite alternativno. Hoja in telovadba vam bosta koristili! Do partnerja boste precej sumničavi.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Premaknite dela, ki so v zaostanku. Čeprav ste nove projekte skrbno načrtovali, se vseeno lahko zalomi. Delujte razumno in bodite potrpežljivi na morebitna preizkušanja! Račune, ki jih dolgujete, boste v naslednjih dneh končno poravnali. Vikend izkoristite za prijetna druženja, izlet ali piknik. Malce sprememb vam ne bo škodilo. Z ljubljeno osebo bosta končno sama vsaj nekaj uric!

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Obeta se vam veliko dela in nenehno boste zaposleni, hkrati pa tudi v dilemi, ali ste se odločili pravilno. Dobri rezultati bodo potrjevali vaš trud in organiziranost! Sicer se bosta čutili nervoza in nevoščljivost, ampak tako nekateri vzbujajo pozornost. Mlaj v znamenju ovna zahteva svoje! Ne ukvarjajte se s starimi zamerami!

Strelec 23.11. do 21.12.

Na poslovnem področju boste veliko bolj izpostavljeni zaradi vaše odlično opravljene naloge, nikakor pa se ne boste mogli zadržati kritik, ki jih boste na glas namenili nadrejenim. Nakopali si boste nekaj težav in jih v daljšem obdobju tudi razrešili. V vaši zvezi je skrajni čas, da začnete uživati in prenehate dvomiti o zvestobi.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Nikar ne obupajte nad veliko goro obveznosti, ki so vam jih naložili in seveda tudi zaupali. Vedno obremenijo tistega, ki je sposoben in zmore! Torej, veselo na delo! V petek je prazna luna v znamenju ovna. Nelagodno počutje preženite z gibanjem v naravi, izletom v družbi srčne osebe ali si privoščite sprostilno masažo. Ne pozabite, da ste za svoje telo naredili premalo.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Ujeli ste pravi trenutek za poslovne dosežke. Težave boste natančno analizirali, da ne bo hujših posledic! Finance boste končno uredili, varčno naprej. Pohlep nekoga vas bo zelo zmotil! Po duši ste romantični in seveda boste poskrbeli za prijetne trenutke v dvoje. Čaka vas nepozaben vikend v objemu najdražje osebe!

Oven 21. 3. do 20. 4.

Delo vam bo šlo veliko bolje od rok, kot predvidevate. Dajali boste občutek zanesljivosti, kar se v vseh poslovnih nalogah dobro obrestuje! Do nedelje izkoristite vsak trenutek za ustvarjalnost, pogovore, druženje in zabavo. Temačne misli preženite z rekreacijo v naravi, meditacijo ali najljubšim hobijem.