Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

Vas spremlja občutek, da vas je nekaj potisnilo v vsesplošno občutljivost? Vedite, da ima ozvezdje svojo moč. Luna bo v Tehtnici. Nikar ne prehitevajte dogodkov v službi, sploh pa se izogibajte burnih reakcij in ne razčiščujte neprijetnosti za vsako ceno! Konec tedna namenite ljubljeni osebi in svojemu počutju. Že nekaj časa vas telo opozarja in kliče po spremembah ter počitku. Nekaj trenutkov si vzemite samo zase, tako po ovnov­sko! Krajša pot prinaša veselje in novosti, kajti v prijetni družbi boste uživali, kot že dolgo ne. Romantičen poletni večer vam bo še dolgo ostal v spominu! Ne dovolite, da bi se ljubezenska zveza ohladila!

Bik

21. 4. do 20. 5.

Izkoristite zanimivo poslovno priložnost. Možnosti bodo odlične in zadovoljno nasmejani se boste vrnili s poslovnega sestanka. Seveda bo stare probleme treba razreševati postopoma. Vse tja do srede ne pričakujte večjih uspehov. Čas je, da več pozornosti posvetite sebi, srčni osebi, družini in prijateljem. Tako bo pri vas vladalo vsesplošno dobro počutje. Ko se naužijete pozitivne energije, se boste z lahkoto lotili vsakega dela. Bodite previdni, komu zaupate, da se ne bodo razširile čudne govorice! Prijateljev nasvet vam bo odstrl obzorje. Pripravite dobro večerjo za najdražjo osebo! Ne upirajte se strastem! Luna je v Škorpijonu!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Drugi teden v avgustu je pred vami, vi pa kar ne morete brez sanjarjenj ob morju. To vas napaja s pozitivo, da lažje opravite službene obveznosti. Vendar ne pretiravajte, da si ne pokvarite dobrega počutja. Dela bo do vrha glave in še čez. Lotite se vsega po vrsti. Vse tja do srede vam bo uspelo najnujnejše zaključiti. Pripravite se na zahtevnejše odločitve, ki vas čakajo v bližnji prihodnosti. Partner bo nežen in razumevajoč. Malce razvajanja vam bo prijalo! Sicer boste čustvene pozornosti vračali s polno mero nežnosti. Iskrena ljubezen je najmočnejša! Negujte jo! Sredin prvi krajec v Škorpijonu zahteva svoje ...

Rak

22. 6 do 22. 7.

Vikend utegne biti zaradi lune v znamenju Tehtnice zelo pester. Mars pa bo za nameček dodal kakšno pikico občutljivosti in razdražljivosti. Bodite premišljeni in ne prenaglite se v nobeni situaciji. Prisluhnite svoji intuiciji in ustvarjajte po zastavljenih načrtih. Morda vas bo jezilo dlakocepstvo sodelavca, ampak ne pustite se izzvati. Prvi krajec v sredo v znamenju Škorpijona prinaša energijo za posvečanje sebi. Malce več počivajte, da si naberete energije za prihodnje poletne dni. Pogrešate srčno osebo? Vedno obstaja rešitev, torej povabite, vzemite si čas in tokrat vi presenetite! Ne pozabite na gibanje v naravi in na svojo zaobljubo!

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vaša zamisel bo tokrat padla na plodna tla. Nadaljujte s svojo kreativnostjo in ustvarjalnostjo. Nikar se ne ustavljate pri drobnarijah, ker vam bo zmanjkalo časa. Nekateri bodo od vas pričakovali malce preveč. Odprite jim vrata, da tudi oni lahko kaj postorijo namesto vas. Pot, ki ste jo načrtovali za konec tedna, bo na vas naredila poseben pečat. Dobro bi bilo, da si večkrat polepšate dan s stvarmi, ki jih imate radi. Kljub prvemu krajcu v sredo vas v ljubezni čakajo čudoviti in nepozabni trenutki. Izpolnite, kar ste obljubili srčni osebi! Hvaležnost in iskrenost vas bosta ganili! Luna v Škorpijonu seje strast in ljubosumje hkrati!

Devica

24. 8. do 22. 9.

Verjetno bo nujno v naslednjih dneh spremeniti delovne pristope. Poleg tega tudi medsebojni odnosi ne bodo na zavidljivi ravni, ker boste vi v večjem stresu in napetosti kot navadno. Prvi krajec v sredo bo vašo napetost še potenciral, zato si najdite mir v okoliščinah, ki jih imate radi. Razvajajte svoje telo in dušo. Tako bo vaše počutje boljše. Če se pojavi občutek nemoči, se zaradi tega ne obremenjujte. Dobro je, da kakšne težavice kdaj prespimo, in za tem je slika drugačna. Srčna oseba vam sledi in pripravlja nekaj za vajino srečo. Kar vam leži na srcu, povejte na glas! Ne odlašajte s pogovorom! Ljubosumje bo v zraku! Denar bo na računu!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Pred vami je nekaj napornejših dni. Sistematično razrešujte dela in uvajajte novosti šele takrat, ko bodo vsi seznanjeni s podrobnostmi nalog. Bodite vztrajni, optimistični in diplomatski. Nikar ne dovolite, da vas vržejo iz tira. Za zdravje poskrbite in se lotite negovanja duše in telesa! Torej vsakodnevno gibanje v naravi, spremembe v prehranjevanju in seveda več spanja. Bolje se boste počutili že po nekaj dneh. Pogumno naprej! Čeprav boste imeli v tem tednu bolj v ospredju osebne stvari, pa ne pozabite presenetiti najdražjih. Piknik bo uspel tako, kot ste si zamislili! Smeha in veselja ne bo manjkalo. Vaša romantičnost bo nekomu sedla globoko v srce.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Čas poletnih počitnic je, zato se ne čudite, da vas kar naprej vleče na poti in krajše izlete. Malce še potrebujete svobode in dodatne pozitivne energije, kajti le tako boste lahko začeli ustvarjati na polno. Zamisli so izvirne in komaj čakate, da se bodo začele odvijati. V delovnem okolju vas znajo malce preizkušati, zato bodite previdni in se izogibajte vzkipljivih sodelavcev. Od ponedeljka izkoristite vsak atom, da dokažete svoj prav. Želeli boste pričarati romantično vzdušje in podariti ljubeča čustva v svojem slogu! Vaš ljubezenski recept je vedno odličen in srčna oseba se ne bo pritoževala. Ne drezajta v stare rane! Lunin krajec se ziblje v vašem znamenju!

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Malce ste že nestrpni, saj vam je bilo obljubljeno napredovanje ob koncu dopustovanja. Bodite vztrajni in potrpežljivi do danega trenutka, ko se sprememba zgodi. Previdno, da ne pride do konfliktov z vročekrvnim sodelavcem, ki venomer godrnja in išče dlako v jajcu! V sredo bo nastopil prvi krajec v znamenju Škorpijona, zato se morda malce umaknite v zasebnost in poskrbite za počutje. Zadnje čase ste se na trenutke počutili grozno, zato poskrbite za manjše spremembe v prehranjevanju ter bodite športno aktivnejši. Vaša ljubezenska zveza je v razcvetu. Ne dovolite, da bi obrekovanje pokvarilo vajino zaupanje. Zavistneži pač nikoli ne počivajo. Čaka vas darilo!

Kozorog

22.12. do 20. 1.

Včasih bi bilo veliko bolje za vas, če ne bi bili tako hudo samokritični. Naložili so vam veliko dela ravno zaradi vaše pridnosti, seveda pa ne znate reči ne! Ob koncu tedna imejte še dodatno merico potrpežljivosti. Ob izzivanju nekaterih nikar ne eksplodirajte, ker se ne izplača. Vikend izkoristite sebi v korist. Umirite se, razvajajte svojo dušo in bodite večkrat pri srčni osebi. Večurni sproščen pogovor ob dobri slaščici, kavici, pijači in še kaj bo vneslo v vajin odnos zaupanje, svežino in čustveno lagodje. Nov teden boste začeli polni elana, pa čeprav vas čaka zapletena naloga. Nihče vas ne bo prekašal. Tudi finance si za spremembo uredite. Stopite po nakupih!

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Bili bi presrečni, če bi vas vsaj enkrat pustili pri miru, da dokončate svoje obveznosti. Izognite se kakršnemukoli konfliktu s šefom in starejšimi osebami, pa četudi vam bodo določene izjave parale živce. Ne precenjujte finančnih zmožnosti. Kupujte samo nujne stvari. V prostih dneh bodite fizično aktivni. Hkrati pa ne pozabite na vitamine in zdravo prehrano. Izlet ali krajše potovanje vam neizmerno diši, zato si še malo privoščite v prijetnih dneh avgusta. Ljubezen v zraku vnese v vajin odnos zaupanje s trenutki sreče. Morda le tiho poveste, kaj vas žuli, da naženete nakopičene dvome. Krajec v Škorpijonu povzroči strah pred izgubo! Odkrijte nekaj za dušo!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vse tja do torka naslednji teden, žal ne pričakujte preveč. Malce ste nervozni, ker imate polno dela, kamorkoli se obrnete. Dom, služba, družina, prijatelji in še kaj! Nekaj vročekrvnežev bo rogovililo okoli vas. Z njimi ta teden ne rešujte ničesar, ker ne bo nikakršnih rezultatov. Vaše zdravje je na točki, ko kliče po sproščanju, počitku in umirjenosti. Resnično se izogibajte stresnim dogodkom! Prijateljica vas bo razveselila in presenetila z nenapovedanim obiskom. Imeli se boste prijetno in smeha ne bo manjkalo! Nežna čustva bodo vaša iskrica, ki bo svetila v vaši ljubezenski zvezi v vsakem trenutku! Brez ljubosumja je lepše! Prvi krajec je v Škorpijonu!