Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

Sobota je za vas srečen dan. Z ljubeznivostjo razvajajte svoje bližnje. Nekaj denarja zapravite, saj vam nakupovanje že dolgo ne da miru. Privoščite si kaj za dušo. Odpotujte na krajši izlet v dvoje s srčno osebo. Malce odklopa od vsakdanjika vam prinaša še dodatno energijo, ki jo nujno potrebujete, ker je pred vami naporen delovni teden. Ne pretiravajte nikjer! Počivajte, meditirajte, bodite zmerno športno aktivni, predvsem pa jejte zdravo in ne spuščajte obrokov. Občutljivosti se ne otresete zlahka! Mlaj v znamenju bika vam zna zakuhati kakšno stresno dogodivščino! Novica prinaša nove skrbi in izziv hkrati! Oziranje na vsakega posebej tokrat ni mogoče. Na vrsti ste vi!

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zelo zadovoljni ste glede odličnega napredka v poslih. Seveda temu sledi zaslužek, za vas pa malo manj nervoznih majskih dni. Ob koncu tedna vam je vesolje naklonjeno. Kot v poslih, dogovorih, ljubezni in druženju! Mlaj v vašem znamenju seje malo slabše počutje! Prepustite se soncu in ritmu pomladnih prijetnosti. Pogovor s srčno osebo opravite čim prej. Tako se znebite neprijetnih napetosti, ki povzročajo negotovosti v vajini zvezi. Ljubi vas, mar ne vidite? Poskušajte biti sproščeni in ne bodite trmasti za prazen nič. Naivnosti si ne smete privoščiti! Prevelika odkritost pa se lahko zelo neprijetno maščuje! Dobro premislite, preden izrečete besede!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Še vedno imate polno glavo projektov, dela in službenih obveznosti. Zaupajte vase! Še vedno ste dela speljali do konca, tako kot je zahtevano! Trenutno imate resnično občutek, da ima hudiček mlade. Pazite na zdravje, kajti te temperaturne spremembe in še kakšna pomladna sapica vam lahko povzročijo neprijeten prehlad. Srečanje s prijatelji prinaša veliko smeha in dobrega počutja. V ljubezenski zvezi se potrudite, ker srčna oseba pričakuje nežna razvajanja! Znate odpreti dušo in očarati! Romanca ob svečkah samo za vaju. Lepo bo, prav prijetno! Finance še vedno ne bodo takšne, kot ste načrtovali, zato večje izdatke preložite za nekaj časa!

Rak

22. 6 do 22. 7.

Radi imate pomlad. Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje bo popestrila vajino ljubezensko zvezo. Ob koncu tedna se preklopite na program potrpežljivosti in prilagajanja, kajti vpliv lune vam lahko povzroči neprijetnosti. Nesoglasja v službi boste veliko lažje prenesli in seveda našli pravo rešitev. Nove obveznosti bodo zahtevnejše! Potrudite se z vsem znanjem! Zdravje postavite na prvo mesto! Poskrbite, da zaužijete dovolj sveže zelenjave, sadja in tekočine. Uravnovesite bioritem tako, da bo dovolj športnih aktivnosti in pravega počitka! Pričakovani denar počasi pride v denarnico! O tegobah se pogovorite!

Lev

23. 7. do 23. 8.

Konec tedna, se vam obetajo primerne urice za navezovanje stikov z ljudmi, za resne poslovne pogovore in razreševanje problemov. Kar nekaj se jih je v zadnjih dneh pojavilo v vašem življenju. Vaš partner pričakuje, da malce ustavite svoje hitre konje in se posvetite vajini zvezi. Storite to! Naj bo to pot do morja, jezera, reke ali bistrega potočka v gorah. Resnično je pred vami nekaj čudovito lepih dogodkov. Ljubezenskih strasti ne bo manjkalo. Pazite malce na denar, ker ste bili v zadnjih tednih preveč radodarni. Ne tvegajte! Nevarnosti bodo na vidiku! Mlaj v biku ne bo ravno milosten. Darilca se boste razveselili! Obisk dobrega prijatelja vam razveseli srce in nariše nasmeh na obraz.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Energije bo dovolj, všeč vam bo! Porabite jo s fizičnim delom, športom, s telesno ljubeznijo ... za katero si zadnje čase niste vzeli dovolj časa. Prijetne urice v vajini ljubezni bodo nežno romantične! Na preizkušnje v poslovnih okoliščinah se ne odzovite prenagljeno, da ne pride do katastrofe. Če je le mogoče, delovni teden začnite s prijateljskim klepetom ob jutranji kavici. Odpravite se po nakupih, vendar imejte s sabo dovolj denarja! Kozmetičarka in pedikerka že čakata na vas. Ne zapletajte si življenja zaradi napak drugih. Dlakocepstvo tokrat ne prinaša dobrega razpleta! Sami ugotovite, zakaj! Včasih se je bolje prepustiti toku! Torek je vaš dan!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V trenutni situaciji ste se znašli po nepotrebnem. Trmastih se pač ne da premakniti zlepa. Pustite času čas. Veliko bolje za vas je, da se ob koncu tedna odpravite na izlet, odklopite negativnosti, skrbi in se prepustite prijetnostim pomladi. Nenadne spremembe bodo na vas vplivale pozitivno in delo boste odlično opravili. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk. V prihajajočih dneh boste izboljšali stanje. Skrbno izbirajte besede, kadar srčni osebi pihate na dušo! Ne odlašajte z romantičnim zmenkom! Ob mlaju v četrtek bo v ozračju nemir, ki bo popuščal vse tja do nedelje. Harmonija bo v zraku v naslednjem tednu, zato jo izkoristite v vsej širini!

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Nobenega dvoma ni, da morate upočasniti ritem življenja. Poslovnih sprememb se lotite premišljeno in postopoma. Zastavljene cilje pripeljite do zaključka. Brez stresnih situacij tudi tokrat ne bo šlo! Partner vas bo prijetno presenečal z dobrimi dejanji, vi pa ljubosumno razmišljate, le kdo vam hodi v zelje!? Takšnih črnogledih misli se čim hitreje znebite! Partner je srečen, če mu posvetite več pozornosti. Poskrbite za spremembe! Torek je vaš dan tudi za nakupe in še kaj! Prav nič ne bo narobe, če pokažete sočutje in izrazite globino svojih čustev! Bodite športno aktivni in jejte zdravo! Plavanje ne škodi, tudi če ste škorpijon!

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Razdajali ste se na vse konce, delali, skrbno opravili poslovne poti. Vse to vas je izčrpalo. Ne pričakujte preveč od ljudi okoli sebe. Lahko se vam pripeti milo ali nemilo, potem pa sledi razočaranje. Niso vsi tako optimistično hitri in konkretni kot vi! V pogovorih izbirajte besede, kritiko tokrat obdržite zase, da ne bo neprijetnosti! Dobro bi bilo, da proste dni posvetite svojemu zdravju in boljšemu počutju! Odjadrajte na prijeten izlet, kjer lahko odmislite skrbi, zavrtite si najljubšo glasbo, enostavno se sprostite! Po nekaj dneh počitka se boste zbudili prenovljeni. Vaše misli bodo bistre in ideje bodo deževale iz vas! Srčni osebi boste hvaležni za nasvet!

Kozorog

22.12. do 20. 1.

Čeprav ste optimistični v vaših ciljih, pa poskušajte tisto malo črnogledosti in strogega režima do samih sebe v tem tednu dati na stranski tir. Vikend si vzemite prosto, tako da si naberete novih moči. Vedite, da so zvezde na vaši strani! Za tem zlahka uredite poslovne obveznosti. Kaj pa ljubezenska zveza, prijateljice, družba in vaše zdrav­je? Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se, kajti nabralo se je nekaj nejasnosti! Sonce in prijeten pomladni čas izkoristite za svoje dobro počutje. Privoščite si udoben kotiček in dobro knjigo. Nikar ne zamudite spomladanskega piknika s prijatelji! Z veseljem vas pričakujejo! Šal vam nikoli ne zmanjka!

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

V življenju je vedno lepo, kadar dobivamo kašne pohvale za ustvarjeno delo. Vendar za vas to ne bo dovolj, čeprav vam bo posel uspel. Navdušite okolico, hkrati pa začutite nesoglasja! Bodite previdni pri izrekanju kritik! Te v teh dneh niso dobrodošle! V ljubezni vam je namenjenih nekaj sprememb! Če se odločate, izberite drugo! Kupite si nekaj za dušo, pojdite na masažo ali plavanje, jejte sadje, zelenjavo in vaše počutje bo čisto drugačno. Glavoboli bodo odjadrali, nervoza, živčnost, napetost pa tudi, kajti luna preide v zračno znamenje dvojčka! Kar je odslužilo namenu, odvrzite stran! Stopite do frizerja po novo pričesko! Odločite se sebi v prid!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Skrbi zaradi vaših bližnjih vas bodo strle. Enkrat, in to čim prej, prenehajte negativno razmišljati iz dneva v dan. Sprijaznite se z dejstvom, da tudi, če vas imajo zelo radi, ne upoštevajo vaših nasvetov! Očitno je, da hočejo do bistva priti sami s svojimi izkušnjami na lastni koži. Saj veste, kaj morate reči določeni osebi, da vam bo papcala iz roke! Odklopite skrbi vsaj ob koncu tedna. Ozvezdje je z vami in izkoristite dano! Nekdo vas bo zabaval in presenetil s fantastično idejo! Upam, da ribica ne bo iskala kakšnih čudnih izgovorov. Prepustite se soncu in prijetni pomladni sapici. Zraven paše še sladoled in še kaj za dušo privezati! Morda hoja na bližnji hrib!