Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Zaznali boste nemir, nervozo in napetosti. Za to je kriva polna luna v četrtek. Nežnejši spol bo občutljivejši. V vaših delovnih načrtih se kaj hujšega ne bo zgodilo. Ne bodite nervozni, če se bodo dela odvijala malce počasneje. Za dobro počutje obiščite center za razvajanje in s sabo popeljite srčno osebo. Kar nekaj očitkov ste že slišali zaradi deloholičnosti v zadnjem času. Ja, tudi za ljubezensko zvezo je treba podariti več. No, saj vi to znate odlično.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Previdnejše v občutljivih tematikah, ker nekateri ne bodo hoteli slišati bistva vaše ideje. Poslovneži v vaši bližini ne znajo brez tekmovalnosti. Dajte jim material, da bodo imeli kaj premlevati. Prisluhnite predragi srčni osebi. Zadnje čase preveč črnogledo razmišlja. Ni vse tako slabo, kot je včasih videti. Pogovorita se. V četrtek je polna. Postite se in si očistite telo. Počutje bo boljše. Kar si želite, vam bo uspelo ta ponedeljek. Modra hijacinta za vodnarke.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Pesimistični pogledi v poslovnih obveznostih ne prineso nič kaj dobrih rezultatov. V prostih dneh se spočijte in dobro naspite. Zelo dober je občutek, ko se stvari začnejo premikati na boljše. Čustveni občutljivosti ob koncu tedna ne boste ušli, ker vam polna luna ne bo dala miru. Z ljubljeno osebo bosta ujela trenutke sreče. Ne upirajte se mikavnemu povabilu. Po pogovoru se oddahnite. Pazite, komu boste zaupali pomembnosti, lahko se skuje zarota. Te si pa ne želite.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Po značaju ste delavni, zato se nikar ne čudite, če imate dela čez glavo. Vaše nove odločitve prinašajo svežino v poslovne vode. Nekateri bodo iskali dlako v jajcu, drugi vas bodo spodbujali. Ljubezensko boste predvsem ob polni luni zelo občutljive ovnice. Rdeča vrtnica za osmi marec vas bo raznežila. Sentimentalnost vaše srčne osebe prijetno poboža vašo dušo. Za boljše počutje si za spremembo privoščite izlet v neznano. Uživajte dovolj sadja in zelenjave.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Poslovno ste na pravi poti. Nadaljujte pogumno, premišljeno in z večjo mero previdnosti. Brez denarja ne poskušajte nemogoče. Ponedeljek je vaš dan, da uredite finance. Za ljubezen ujemite prave trenutke. Ljubosumje ni rešitev. Pomladno vzdušje in sonce že trkata na vaše srce. Pogovorite se in pustite občutljive teme. Ščip v četrtek je v devički. Poskrbite za boljše počutje z več gibanja v naravi in zdravo jejte. Razveselili se boste obiska prijatelja.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Nikar si ne belite glave, če niste sprejeli vseh obveznosti. Tudi vi imate samo dve roki in eno glavo, pa še vaše zdravje je skrhano. Nehajte še ob prostih dneh misliti na službo. Raje razmislite, kaj vas bo osvežilo in sestavilo. Ne zamudite zabave. Priznajte si, da si želite več časa preživeti s svojimi najdražjimi. Prisluhnite notranjemu glasu, sledite sanjam. Umislite si nekaj drugačnega. A vedite, da polni luni ne uidete kar tako. Bo takšna ... deviško natančna.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Vedeli ste, da se tokrat ne bo vse odvijalo po načrtih. Vaše znanje in dobra intuicija naj dominirata. Pri denarju previdno. Natančno analizirajte vse prihodke in odhodke. Stresnim situacijam se ne bo dalo izogniti. Ščip v devici bo neusmiljeno kolovratil naokoli. Ne dovolite, da bi katere nevšečnosti vplivale na vašo ljubezensko zvezo. Srčna oseba vas bo razumela in podpirala, ampak ne skrivajte bistva. Dobrih novic smo vedno veseli in cvetja tudi, drage rakice.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Na spremembe in dosežene poslovne rezultate bodite ponosni. Kljub polni luni v četrtek boste imeli dovolj elana in energije, da boste ustvarjalno zakorakali novim delovnim nalogam nasproti. Odpravite se tja, kamor vas vleče srce. Toplina, nežnost, strast, iskrena ljubezen, vse to vas bo prevzelo. Izogibajte se okoliščin, kjer veste, da vedno vlada živčnost. Ne tvegajte. Tokrat se ne bi obneslo najbolje. Dobro premislite in prespite, preden se odločite. Vaš dan je ponedeljek.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Zastojev v poslu ne marate, vendar tokrat žal ne bo šlo drugače. Bodite vztrajni in se maksimalno potrudite. Uspelo vam bo. Napetost, stres, nejevolja, vse to in še kaj se bo pojavljalo zaradi polne lune v vašem znamenju. Počnite vse, kar vas sprošča, spravlja v dobro voljo in vas naredi fit. Tako boste lažje premagale nastale problemčke. Srčna oseba za vas načrtuje prijetno presenečenje. Ni treba povedati vsega, kar slutite. Očarljivi – kot vedno – boste dosegli namen.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V pogovorih z ljudmi, za katere veste, da so zelo občutljivi, premišljeno izbirajte besede. Svet okoli vas bo občutljiv zaradi polne lune v četrtek. Nekateri pač nočejo sprejeti resnice. Poslovno je pred vami uspešen teden. Z denarjem varčno, nakupujte le tisto, kar nujno potrebujete. Več časa preživite v družbi srčne osebe. Za konec tedna pobegnita na lepše. Ples, glasba, prijetna družba, dobra jedača in pijača, sproščeno klepetanje ... Vse to prija počutju.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Imejte pravšnjo mero za delo in ne pretiravajte. Prav nič ni čudno, če se zbujate sredi noči ter premišljujete o vsem mogočem. Poskušajte se zbrati in se izogniti temačnim mislim. Ob koncu tedna boste sejali dobro voljo. Smeh je pol zdravja. Ne bo se dalo izogniti čustveni občutljivosti srčne osebe. Polna luna bo objemala srca. Privoščite si sprehod v naravo, spremenite okolico, zdravo se prehranjujte, bodite v objemu ljubljene osebe. Rožice.

Strelec

23.11. do 21.12.

Omahujete in vse bolj imate občutek, da ste se znašli v slepi ulici. Malo več odločnosti vam nikakor ne bo škodilo. Predvsem poglejte, kaj vam koristi. Z napori pa nikar ne pretiravajte. Vaš imunski sistem je še v mejah občutljivosti. Uživajte toplo hrano, vitaminčke in se naužijte svežega zraka. V družbi prijateljev boste uživali v sproščenem klepetanju. Zvesta in romantična ljubezen srčne osebe vas vedno očara. Iskrice v očeh vse povedo. Ste opazili?

Lisa - 10/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 10/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.