Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Znašli ste se v nelagodnem položaju, ampak nevšečnosti so rešljive. V naslednjem tednu občutljivosti ne morete pobegniti. Sredin mlaj vam ne bo prizanašal. Sodelavec vam bo potiskal pred nos čudna obsojanja in tudi očitkov se ne bo izogibal. Povečana previdnost v tem odnosu ne bo odveč. Ne razmišljajte, ampak odpotujte, kamor vas vleče srce. Vaša dneva sta četrtek in petek. Stopite svobodi naproti in si privoščite oddih. Z denarjem varčno.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Elana bo dovolj, da nadaljujete z načrtovanji in delovne obveznosti obkljukate, kot od vas zahtevajo. S prijateljskim pogovorom razrešite težave, ki že dlje časa večini pijejo živce. Konfliktov se izogibajte, kajti okoli vas bodo brenčali nervozneži. V sredo je mlaj v škorpijonu. V prostih dneh se posvetite sebi in najdražjim. Druženje, zabava in malce lenarjenja bo kot balzam za vašo dušo in telo. Kupite si, kar vam je všeč. Uživajte vita­mine, pijte topel čaj z limono in medom.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Pred vami je nekaj zelo pomembnih oktobrskih dni. Previdnost ne bo odveč, prilagodljivost pa tudi ne. Vzemite si trenutke samo zase. Tako boste lažje rešili težave, ki vam grenijo vsakdan v službi. V sredo je mlaj v škorpijonu. Izogibajte se konfliktnih pogovorov, saj lahko pride do neprijetnih zapletov. V partnerski zvezi vas čaka nekaj zelo čustveno obarvanih uric. Ob koncu tedna se z ljubljeno osebo odpravita na lepše in enostavno uživajta.

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslovnem svetu bodite optimistični, pri financah bolj pozorni. Dogovori o novih poslih bodo dobro speljani. Čas je, da pokažete, kaj znate in zmorete. S partnerjem preživita skupne trenutke aktivno in zabavno. Mlaj v škorpijonu v sredo prinaša čustveno občutljivost, ranljivost in zamerljivost. Vsa kritika tudi ne leti na vas. Srčna oseba vas bo zasipala s pozornostmi, vi pa ji nikar ne ostanite dolžni. Za dušo odfrčite malce po svoje, po bikovsko. Kostanjev piknik.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Nad določenimi problemi ste popolnoma nemočni. Upoštevajte mnenje izkušenih. Več glav več ve. Le s skupnimi močmi boste spravili delovne naloge do konca tedna pod streho. Finančno ne tvegajte. Prijeten in iskren klepet z ljubljeno osebo vam odpira nova obzorja zaupanja, topline, nežnosti in iskrice ljubezni. Prepustite se čarobnim trenutkom ljubezni. Pazite na zdravje, da vas ne ujame prehlad. Sredin mlaj v znamenju škorpijona prinaša preizkušanja.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Novembrski dnevi malce slabijo vaše počutje. S sprehodom v naravi preženite melanholične misli. Posel prinaša napredek in novo odskočno desko za prihodnost. Poslovni partner bo navdušen nad vašimi idejami. Zelo na hitro se boste znašli v objemu ljubljene osebe. Previdno, ker bosta oba občutljiva zaradi mlaja v škorpijonu. Čarobnega trenutka nikar ne pokvarite z dvomi in ljubosumnimi izpadi. Storite nekaj več za svoje dobro počutje.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Čaka vas veliko delovnih obveznosti. Ugotovili boste, da se vsi zanašajo na vašo marljivost in smisel za organizacijo. Bodite odločni in aktivirajte ljudi okoli sebe. Tako boste opravili delovne obveznosti do cilja. Ob koncu tedna dajte prednost sebi, predvsem zdravju. V ljubezni vas čakajo prijetni trenutki. Ne odpirajte starih ran, saj ni primeren čas. Mlaj v škorpijonu vas bo držal v obroču občutljivega počutja. Vaš dan je petek. Na sestanek pod nujno, saj vas pričakujejo.

Devica

24. 8. do 22.9.

Še vi, ki ste znani, da vam hitri dogodki ne delajo težav, boste tokrat malce v dvomih, kako speljati vsa dela do cilja. Izkušnje bodo prav prišle. Ne obremenjujte se z nekaterimi obrazi, ki venomer iščejo konflikte. Klepet s prijateljem vam bo prijal. Sprejmite mamljivo povabilo. Poskrbite za svoje počutje, da si po nepotrebnem ne nakopljete težav z zdravjem. Smeh in ljubezen sta pol zdravja. Privoščite si torej s polno žlico. Na martinovanje se pa le odpravite.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Mikalo vas bo, da bi si privoščili nekaj za privezat dušo. Torej čim prej po nakupih. Kakšen puloverček v barvah jeseni vam bo pristajal. Stresnih trenutkov se izognite, če se le da. Sočutja ne pričakujte, ker ga ne bo. Veliko bolj sproščeno in energijsko pozitivno bo za vas ob koncu tedna. Pogovorite se z osebo, ki ima v vašem življenju posebno mesto. Lepi trenutki sedejo v srce. V sredo je mlaj v škorpijonu. Zahtevnosti bodo na vsakem koraku.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Prevelika odkritost ni ravno dobrodošla v dani situaciji. Razrešite težave takoj, da ne zaostanete z delom zaradi dlakocepstva nekaterih. Veliko boste delali, a kljub vsemu se bo našel čas za zabavo in sprostitev. Nasmiha se vam boljši zaslužek. Razveselite ljubljeno osebo, ker sta zadnje čase premalo skupaj. Drobna pozornost vedno prikliče iskrice v očeh. Sredin mlaj v vašem znamenju vas bo obsijal z nežnimi čustvi. Delite jih z najdražjimi. Konfliktov ne dopuščajte.

Strelec

23.11. do 21.12.

Prisluhnite nasvetu prijatelja, ker ima veliko izkušenj z deli, ki vas čakajo v bližnji prihodnosti. Iznajdljivi ste, optimizem pa bo najboljša receptura, da bodo dela opravljena. Rekreacija v naravi, dovolj spanja, pravilna prehrana vam omogočijo dobro počutje. Torej razvajajte svoje čute. Naj vas iskrenost in odkritosrčnost srčne osebe ne zmedeta. Odpravita se tja, kjer se imata vedno lepo. Denar bo. Nestrpnosti in hitre jeze se izogibajte. Mlaj trka na duri.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Na poslovnem področju se vam bo nakopičilo veliko obveznosti. Vsega vam žal ne bo uspelo opraviti naenkrat. Po pameti, da ne pregorite. Zaradi nenatančnosti drugih ni vredno izgubljati živcev. Preživite prosti čas v družbi tistih, ki vam vedno polepšajo dan in nasmejijo srce. Mlaj se bo še posebej lotil vašega počutja. Bodite fizično aktivni ter pazite, kaj pojeste. Spanje je pomembno. Ne dvomite sami o sebi. Nekdo si želi vaše bližine. Načrtujte naprej.

Lisa - 45/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 45/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.