Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Vaše zamisli so enkratne. Dela bo veliko, zato razdelite obveznosti. Vsega pač ne morete postoriti sami. Bodite vseeno pripravljeni na morebitne zaplete. Izogibajte se nervoznih situacij in ne prenaglite se s kritiko. To velja v začetku naslednjega tedna, pa vse tja do srede. Spust po belih strminah ali krajši izlet v zimsko pravljico obogati počutje. V ljubezni vse lepo in prav, samo ljubosumje ni preveč balzamično za vajin odnos. Podarite nežnosti. Z denarjem varčno.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Obetajo se vam bolj optimistični dnevi. Pamet v roke. Kritike si ne polagajte na srce. Nekateri se pač nervozno in živčno odzovejo na vašo direktnost. Dogovarjanja o novih poslih raje prestavite na začetek naslednjega tedna. Nujna opravila zaključite. Vaše zdravje in počutje bo boljše, če boste poskrbeli za zdravo prehrano in gibanje. Romantično nežen objem vaše simpatije vas zaziblje v sanje. Na zabavi pri sorodnikih bo za spremembo zelo prijetno.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaši nadrejeni resnično mislijo, da ste v službi lahko cele dneve. Opravite samo svoje obveznosti. S financami ste na dobri poti. Le tako naprej. Dovolite si malce več spanja. Za dušo in boljše počutje si privoščite vikend paket v termah ali pa vsaj en dan na smučišču. Odvečno energijo, tisto negativno, je najboljše pospraviti s fizično aktivnostjo. Zaljubljeni? Kot ptički na gregorjevo boste tudi vi cveteli v teh februarskih dneh. Premlevanja za spremembo pustite na miru.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Do konca tedna se pogovorite z nadrejenimi in podrejenimi o vseh delovnih načrtih. Luna v levu in devici odpira nove poslovne priložnosti. Predstavite svojo posebno idejo. Prisluhnite nasvetu poslovnega kolega. Za zdravje naredite več. Gibajte se in uživajte dovolj sadja in zelenjave. Polna luna seje občutljivost in šibi počutje. Srčna oseba bo razumevajoča do vas, tudi če boste kakšno urico držali resen obraz. Ste morda zadnje čase preveč zapečkarski?

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zamišljeni? Morda je skrajni čas, da odmislite negativnosti. Znanje in izkušnje imate, torej ni strahu za napredek. Nekateri bodo zamerljivi in težko dostop­ni. Dogovarjanje o novih poslih bo kljub zapletom uspešno. S partnerjem bosta pripravila vse potrebno za krajše počitnice na belih strminah. Naredita si prijetno, brezskrbno, sproščujoče vzdušje. Ob koncu tedna vas luna v tehtnici zaziblje v romantične vode. Resnica je vedno dobrodošla. Previdno, kako se izrazite.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Imate občutek, da vam bo končno uspelo vse, kar ste načrtovali? Potrpežljivo ste vztrajali, zato zdržite do konca. Dogovarjanje o novih službenih obveznostih se bo dobro izteklo. Luna v tehtnici ob koncu tedna bo zasejala nihanja v počutju. Kljub zimskim razmeram bodite v gibanju in na svežem zraku. Če vas odnese v prijetno družbo s prijatelji, ne bodite razsipni z denarjem. Vaša najdražja oseba ima posebne načrte. Očarajte z nežnostjo, iskrenostjo in strastjo.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Negotovosti pri delu ne bo ne konca ne kraja. Povečana disciplina in natančnost bosta potrebni, da rešite neprijetnosti. Od torka naprej bodo prisotne prave ideje in dovolj energije za uresničevanje vsega. Finančne tegobice boste uredili do sredine tedna. Dogodek ob koncu tedna prinaša čustveno občutljivost in nemir. Pokažite svoja globoka čustva, vendar se izogibajte ljubosumnih scen. Raje se prepričajte, preden nasedete govoričenju. Ali pa ste se zaljubili v napačno osebo?

Lev

23. 7. do 23. 8.

V poslu bo dinamično in novih zamisli se boste razveselili. Čas je za premike. Na nerazumevanje in kritiko bodite pripravljeni. Vikend na snegu in svežem zraku bo kot nalašč, da si napolnite baterije. Iskrenost in zaupanje vaše srčne osebe vas bosta osrečila. Trenutki v dvoje bodo romantično čarobni. Čas je, da si privoščite maksimalno. Sicer bo okoli vas nekaj tečnob, ampak si ne dovolite ukrasti dobre volje. Zasejte jo med najdražje in prijatelje.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Premislite o ponudbi sodelavke. V slogi je moč. Pomembnosti rešite brez večjih zapletov. Postavili ste si visoke cilje. To vas naredi še bolj motivirane in uspešne. Če bo počutje ob koncu tedna malo slabše, vedite, da bo luna v vašem znamenju ukradla miren spanec in zasejala moč. Sprememba okolice na vas vedno dobro vpliva. Vas bega vprašujoč pogled partnerja? Torej z razvajanji ne odlašajte, saj je partner z vami vred željen vsega lepega. Prepustite se užitkom.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Od sobote dalje bo delovne vneme za rešitev problemčkov dovolj. Kljub dob­rim vplivom zvezd si ne nalagajte preveč obveznosti. Krotite malce svojo ambicioznost. Vaše počutje bo nihajoče. Zato si dovolite več počitka, zdravega prehranjevanja, meditacije in sproščanja. Partnerja bo zapustila slaba volja takoj, ko zaupate, da imate na voljo nekaj prostih dni. V romantičnosti vas nihče ne prekaša. Zabave nikar ne zamudite.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Obetajo se vam bolj optimistični dnevi. Pamet v roke. Kritike si ne polagajte na srce. Nekateri se pač nervozno in živčno odzovejo na vašo direktnost. Dogovarjanja o novih poslih raje prestavite na začetek naslednjega tedna. Nujna opravila zaključite. Vaše zdravje in počutje bo boljše, če boste poskrbeli za zdravo prehrano in gibanje. Romantično nežen objem vaše simpatije vas zaziblje v sanje. Na zabavi pri sorodnikih bo za spremembo zelo prijetno.

Strelec

23.11. do 21.12.

Dobra novica bo spremenila poslovne načrte. Ne boste izpustili priložnosti, pa čeprav ste zasuti z delom. Zmerno, da ne pregorite. Pazite na uradno dokumentacijo, z denarjem premišljeno. Ob koncu tedna si odpočijete in privoščite nežna razvajanja. Gibanje na svežem zraku vam bo prijalo. S partnerjem imata idealne možnosti, da se posvetita drug drugemu. Zvezde pošiljajo odlične trenutke sentimentalnosti. Najdražjim izpolnite obljubljeno. So v velikem pričakovanju.

Lisa - 6/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 6/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.