Preverite, kaj vam razkrivajo zvezde ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

V ozračju bo mrgolelo vsega. Od prijetnih trenutkov, presenečenja, hitenja, zabave, veselja, skrbi v zvezi z osebami, ki jih imate radi, ljubezni, harmonije, nervoznežev, ki rinejo v službi z glavo skozi zid … Občutljivosti in ranljivosti ne uidete, kajti mlaj, ki bo zasvetil v petek, vam ne bo prizanašal. Izogibajte se nestrpnežev in kritikov. Za boljše zdravstveno počutje storite več.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Z delovnimi nalogami pohitite, ker vas čaka gora novih odgovornosti. Teh ne sprejemajte brez premisleka, da si pozneje ne boste razbijali glave. Partnerja spustite bližje srca. Čakajo vas prijetni dnevi v veselem decembru. Skupni praznični nakupi prinašajo veselje in zaupanje. V ničemer ne pretiravajte. Na zabavi bo veliko smeha, odlične glasbe, jedače in pijače. Rajanje vam bo prijalo.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Navdušeno boste sprejeli novi posel. Imeli boste energije, da bi objeli svet. Ob koncu tedna namenite več časa svojemu počutju in zaužijte več vitaminov. Premislite dobro, preden zavrnete povabilo na zabavo. Bolje bo, da se je udeležite. Vaša srčna oseba ne bo ravno navdušena nad vašo odsotnostjo. Mlaj v petek prinaša občutljivosti in razdražljivosti v vaši notranjosti.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Pretekli dogodki vas opozarjajo, da preveč dobrote ni dobro sejati za druge. Vnaprej bo še vedno prisotna nezaupljivost do nekaterih, pa čeprav niste navdušeni nad takšnim odnosom. Izbirajte besede in se izognite stresnim dogodkom. Zdravje vam bo malce pešalo. Poskrbite zase vsaj v prostih dneh. Srčna oseba vas bo razumela in razvajala. Rajajte z otroki in Miklavžem.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Nekaj delavnikov podaljšajte, da bodo vsa dela opravljena tako, kot je zahtevano. Ne čudite se, če vaše počutje ne bo na vrhuncu, kajti naložili ste si preveč. Ne­zbranost nekoga vam bo kradla energijo. Uravnovesite notranje napetosti tako, da si privoščite toplo kopel z aromo limete. Prehlad preženite z vitamini, zeliščnimi čaji ter počitkom. Sodelavci vam ne bodo oprostili, če ne pridete na zabavo.

Lev 23. 7. do 23. 8

Ponosno dvignite glavo, kajti odlično ste opravili zahtevne naloge. Nadaljujte emocionalno, kot vam je v navadi. Previdnejše z denarjem. Opravite le nujne nakupe. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji. Izrazite svoja čustva in ne puščajte partnerja v negotovosti. Vedite, da ozvezdje zahteva svoje tudi od vas. Mlaj zasveti v petek. Dvomi so popolnoma odveč.

Devica 24. 8. 22. 9.

Materialne in poslovne obveznosti boste speljali pravočasno. Previdno, da prehitro burno ne odreagirate na besede kritike. Mlaj seje v petek vsesplošno občutljivost. V ljubezni se prepustite čarobnim trenutkom v dvoje. Malo se boste nagibali k ljubosumju in kmalu ugotovili, da nima smisla pogrevati starih težav. Pogovorita se bolj podrobno.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Počutje bo v nihanju, saj se prehlada še niste popolnoma rešili. V petek nastopi mlaj v strelcu. Strpnosti dajte prednost. Poskrbite za svoje telo in poiščite mir v duši. Partnerjevo godrnjanje malce preslišite. Družabno srečanje s prijatelji vam bo ulivalo novih moči. Vaš dan je ponedeljek. Poslovno stopite v akcijo in dogovore. Veseli december je pred vami.

Škorpijon 24. 10. do 22. 10.

V teh decembrskih dneh vam bo uspelo uskladiti poslovno in zasebno življenje. Nekaj zapletov bo treba razrešiti, vendar večjih težav ne bo. Čeprav se leto izteka, bodite pripravljeni na pomembne poslovne odločitve. Vaša srčna oseba komaj čaka na vajine romantične trenutke v dvoje. Ljubezen je tista, ki vama vliva polet, dobro voljo in optimizem.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Dela in obveznosti spravite pod streho, ampak brez zapletanj tudi tokrat ne bo šlo. Bodite tolerantni in se osredotočite na bistvo. Prisluhnite tistim, ki dobro delajo. Praznični nakupi? Finance dopuščajo zapravljati malo več. Zabavni in sproščeni boste sejali veselje. Mikalo vas bo, da bi ušpičili nekaj nenavadnega vašim najdražjim. Vaš dan za velike premike je torek.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Lastna stališča zagovarjajte z jasnimi dejstvi in ciljem. Poskrbite, da se vam v prihodnosti ne bo treba ukvarjati s takšnimi zgodbami. Posvetujte se z osebo, ki ima veliko znanja in izkušenj. Proste dni izkoristite za družabna srečanja. Ta so vam pisana na kožo. Ob koncu tedna so zvezde v položaju pošiljanja občutljivosti. Zdravju namenite več pozornosti.

STRELEC 23. 11. do 21. 12.

Opravljeni posli in novi izzivi vas bodo držali pokonci. Varujte se pretiranega optimizma, lahko se zgodi razočaranje. Vaše domislice bodo dobrodošle. Pohval ne pričakujte. Ne drezajte v stare rane. Dobro veste, kaj prinašajo takšne debate. Zaupajte skrito željo srčni osebi. Presenečeni boste, kako hitro vam bo ugodeno. V decembru
vas čaka veliko veselih dni.

 

Liza - 50/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 50/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.