Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Čeprav ste optimistični pri doseganju ciljev, poskušajte tisto malo črnogledosti in strogega režima do samih sebe v tem tednu dati na stranski tir. Vikend naj bo prost, da si naberete novih moči. Sobota ... Vedite, da so zvezde na vaši strani. Po tem boste zlahka uredili poslovne obveznosti. Kaj pa ljubezenska zveza, prijateljice, družba in vaše zdravje?

Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se, kajti nabralo se je nekaj nejasnosti. Sonce in prijeten poletni čas izkoristite za dobro počutje. Privoščite si udoben ležalnik in dobro knjigo. Nikar ne zamudite poletnega piknika s prijatelji. Z veseljem vas pričakujejo. Šal vam ne zmanjka.

Vodnar

21.1. do 19.2.

V življenju je lepo, kadar dobivamo pohvale za ustvarjeno delo. Vendar za vas to ne bo dovolj, čeprav vam bo posel uspel. Navdušite okolico, hkrati pa začutite nesoglasja. Bodite previdni pri izrekanju kritik. Te v teh dneh niso dobrodošle. V ljubezni vam je namenjenih nekaj sprememb. Če se odločate, izberite drugo.

Kupite si nekaj za dušo, pojdite na masažo ali plavanje, jejte sadje in zelenjavo. Vaše počutje bo drugačno. Glavoboli bodo odjadrali, nervoza, živčnost in napetost pa tudi ob koncu tega tedna, kajti luna preide v zračno znamenje. Kar je odslužilo namenu, odvrzite stran. Stopite do frizerja po novo pričesko. Odločite se v svojo korist.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Skrbi zaradi vaših bližnjih vas bodo strle. Enkrat, in to čim prej, zaključite z negativnim razmišljanjem iz dneva v dan. Sprijaznite se z dejstvom, da tudi če vas imajo zelo radi, ne upoštevajo vaših nasvetov. Očitno je, da hočejo do bistva priti sami s svojimi izkušnjami na lastni koži. Saj veste, kaj morate reči določeni osebi, da vam bo papcala iz roke.

Odklopite skrbi vsaj ob koncu tedna. Ozvezdje je z vami, zato izkoristite dano. Nekdo vas bo zabaval in presenetil s fantastično idejo. Upam, da ribica ne bo iskala čudnih izgovorov. Prepustite se soncu in prijetni poletni sapici. Zraven se poda tudi sladoled ali kaj za dušo privezat. Morda jadranje.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Četrtek je za vas srečen dan. Z ljubeznivostjo razvajajte svoje bližnje. Zapravite nekaj denarja, saj vam nakupovanje že dolgo ne da miru. Privoščite si kaj za dušo. S srčno ose­bo odpotujte na krajši izlet v dvoje. Malo odklopa od vsakdanjika vam prinaša še dodatno energijo, ki jo nujno potrebujete, ker je pred vami naporen delovni teden.

Ne pretiravajte nikjer. Počivajte, meditirajte, bodite zmerno športno aktivni, predvsem pa jejte zdravo in ne izpuščajte obrokov. Občutljivosti se ne boste otresli zlahka. Petkov zadnji krajec v znamenju bika vam zna zagosti kakšno stresno dogodivščino. Novica prinaša nove skrbi in hkrati izziv. Pogumno naprej.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zelo zadovoljni ste glede odličnega napredka v poslih. Seveda temu sledi zaslužek, za vas pa malo manj nervoznih avgustovskih dni. Ob koncu tedna vam je vesolje naklonjeno. Kot v poslih, dogovorih, ljubezni in druženju. Lunin krajec v vašem znamenju seje malo slabše počutje. Prepustite se soncu in ritmu poletja.

Pogovor s srčno osebo opravite čim prej. Tako se boste znebili neprijetnih napetosti, ki povzročajo negotovosti v vajini zvezi. Ljubi vas, mar ne vidite? Bodite sproščeni in ne trmarite za prazen nič. Naivnosti si ne smete privoščiti. Prevelika odkritost se lahko zelo neprijetno maščuje. Premislite, preden izrečete besede.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Še vedno imate polno glavo projektov, dela in službenih obveznosti. Zaupajte vase. Vedno ste dela speljali do konca, tako kot je zahtevano. Trenutno imate resnično občutek, da ima hudiček mlade. Pazite na zdravje, kajti temperaturne spremembe in še kakšna klimatska naprava vam lahko povzročijo neprijeten prehlad.

Srečanje s prijatelji prinaša veliko smeha in dobrega počutja. V ljubezenski zvezi se potrudite, saj srčna oseba pričakuje nežna razvajanja. Znate odpreti dušo in očarati. Romanca ob morju samo za vaju. Lepo bo, prav prijetno. Finance še vedno ne bodo takšne, kot ste načrtovali, zato večje investicije preložite za nekaj časa.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Radi imate poletje. Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje bo popestrila ljubezensko zvezo. Ob koncu tedna se preklopite na program potrpežljivosti in prilagajanja, kajti vpliv lune lahko povzroči neprijetnosti. Nesoglasja v službi boste veliko lažje prenesli in seveda našli pravo rešitev.

Nove obveznosti bodo zahtevnejše. Potrudite se z vsem znanjem. Zdravje postavite na prvo mesto. Zaužijte dovolj sveže zelenjave, sadja in tekočine. Uravnovesite bioritem tako, da bo dovolj športnih aktivnosti in pravega počitka. Pričakovani denar bo prišel v denarnico. O tegobicah se pogovorite.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Konec tedna, vključno z nedeljo, bodo za vas pri­merne urice za navezovanje stikov z ljudmi, za resne poslovne pogovore in razreševanje problemov. Kar nekaj se jih je v zadnjih dneh pojavilo v vašem življenju. Vaš partner pričakuje, da malce ustavite svoje hitre konje in se vsestransko posvetite svoji zvezi. Storite to.

Naj bo to pot do morja, jezera, reke ali bistrega potočka v gorah. Pred vami nekaj čudovito lepih dogodkov. Ljubezenskih strasti ne bo manjkalo. Pazite le na denar, ker ste bili v zadnjih tednih malce preveč radodarni. Nevarnosti bodo na vidiku. Premisleku dajte prednost. Darilca se razveselite. Obiska tudi.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Energije bo dovolj, všeč vam bo. Potrošite jo s fizičnim delom, športom, tudi s telesno ljubeznijo, za katero si zadnje čase niste vzeli dovolj časa. Prijetne urice v vajini ljubezni bodo nežno romantične. Na preizkušnje v poslovnih okoliščinah ne odreagirajte prenagljeno, da ne pride do katastrofe.

Delovni teden začnite s prijateljskim klepetom ob jutranji kavici. Odpravite se po nakupih, vendar imejte s seboj dovolj denarja. Kozmetičarka in pedikerka že čakata na vas. Ne komplicirajte si življenja zaradi napak drugih. Dlakocepstvo tokrat ne prinaša dobrega razpleta. Sami ugotovite, zakaj. Včasih se je bolje prepustiti toku. Torek je vaš dan.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V trenutni situaciji ste se znašli po nepotrebnem. Trmastih se pač ne da premak­niti zlepa. Pustite času čas. Bolje za vas je, da se ob koncu tedna odpravite na izlet, odklopite negativnosti in skrbi ter se prepustite prijetnostim poletja. Nenadne spremembe bodo na vas vplivale pozitivno in delo boste odlično opravili.

Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk. V prihajajočih dneh boste izboljšali stanje. Skrbno izbirajte besede, kadar srčni osebi pihate na dušo. Ne odlašajte z romantičnim zmenkom. V petek ob zadnjem krajcu bo v ozračju nemir, ki bo popuščal vse tja do nedelje. Harmonija bo v zraku, zato jo izkoristite. Praznovanje bo prijetno.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nobenega dvoma ni, da morate upočasniti ritem življenja. Poslovnih sprememb se lotite premišljeno in postopoma. Zastavljene cilje boste pripeljali do zaključka. Brez stres­nih situacij tudi tokrat ne bo šlo. Partner vas bo prijetno presenečal z dobrimi dejanji. Vi pa ljubosumno razmišljate, le kdo vam hodi v zelje.

Takšnih črnogledih misli se čim hitreje znebite. Partner je srečen, če mu posvetite več pozornosti. Poskrbite za spremembe. Imate pestro izbiro, le odločiti se morate. Torek je vaš dan tudi za nakupe in še kaj. Nič ne bo narobe, če pokažete sočutje in izpoveste globino svojih čustev. Bodite športno aktivni in jejte zdravo. Plavanje ne škodi.

Strelec

23.11. do 21.12.

Razdajali ste se na vse konce, delali, skrbno opravili poslovne poti. Vse to vas je izčrpalo. Ne pričakujte preveč od ljudi okoli sebe. Kaj hitro lahko sledi razočaranje. Niso vsi tako optimistično hitri in konkretni kot vi. V pogovorih izbirajte besede. Kritiko obdržite tokrat zase, da ne bo neprijetnosti.

Dobro bi bilo, da proste dni posvetite svojemu zdravju in boljšemu počutju. Odjadrajte na prijeten izlet, kjer lahko odmislite skrbi. Zavrtite si najljubšo glasbo in se enostavno sprostite. Po nekaj dneh počitka se zbudite prenovljeni. Vaše misli bodo bistre in ideje bodo deževale iz vas. Srčni osebi boste hvaležni za nasvet. Novica bo pozitivna.

Lisa - 32/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 32/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.