Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven 21. 3. do 20. 4.

Če boste pričakovali preveč, bo sledilo razočaranje. V odnosu z ljudmi lahko naletite na nesoglasje. Bodite umirjeni in se ne ozirajte na grobe besede, ki bodo izrečene. Zanesite se nase in se poglobite v intelektualno delo. Ob koncu tedna več počivajte in izkoristite zabavo za klepet s prijatelji. Poskrbite, da bodo urice v družbi z vašo ljubljeno osebo romantično zaljubljene.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Pred vami je teden, ko se boste vsega lotite z veliko vnemo. Usklajevanja in dogovarjanja prinašajo dobre rezultate. Izvedite zasnovane načrte in ne odlašajte več z uvajanjem novosti. Pospravite vse, kar vam že dlje časa najeda živce. Če boste želeli imeti dobro počutje, bodite fizično aktivni in tudi telesna ljubezen bo pravi balzam za vaju oba.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Sprijaznite se z dejstvom, da vedno ne gre vse po načrtih. Hladnost in nedostopnost nekaterih enostavno prezrite. Z dobrodelnostjo in veliko mero sočutja boste kos nastalim situacijam. V prostih dneh bo počutje dobro. Ne pozabite se gibati na svežem zraku. Z izbrano dieto nadaljujte, tako kot ste si zastavili. Vaš želodček je še vedno občutljiv.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Zvezdice v tem tednu za vas rišejo prijetna presenečenja. Polni boste idej in ustvarjalnosti, tako da se skupni cilji in poslovne naloge odvijejo brez večjih zatikanj. Finance boste izvlekli iz rdečih številk, kar bo za vas nova odskočna deska. Izkoristite svojo intuicijo in presenetite najbližje s posebnim dogodkom.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Nenadne spremembe pri delu vas bodo potisnile v posebno premišljenost. Potrebna bo pomoč sodelavcev. S pozitivnim odzivom vas bodo za spremembo presenetili. Resnično si ne nalagajte preveč. Preveliki psihofizični napori niso ravno dobrodošli za vaše telo. V ljubezni se vam bo uresničila skrita želja. Predajte se globini romantičnih čustev in zaupajte partnerju.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Melanholičnost in črnogledost dajte na stran. Od ponedeljka do srede boste kljub natrpanosti uredili pomembne poslovne uradnosti. Hiter razvoj dogodkov v pozitivne smeri vas bo osrečil. Seveda mencanja mevžastega ne prenesete. Bodite malce potrpežljivi, prilagodljivi in poslušni. Uspel vam bo veliki poslovni načrt, temu sledi še dober zaslužek.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Odprte so idealne možnosti, da uvedete poslovne spremembe in vključite ljudi, ki želijo izkazati svoje sposobnosti. Zapletenih dogodkov ne jemljite preveč osebno. S kritiko bodite previdni. Najprej se pogovorite natančno o vsem. Živahen vpliv prvega krajca v znamenju bika odpira trenutke romantičnih in občutljivih trenutkov.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Do konca tedna bodo zvezde z vami. Nemir bo v zraku. Intenzivno preučujte detajle, in sicer toliko časa, da bodo rešene vse težave. Nove pogodbe in dobri posli so pred vrati. Vsega se lotite premišljeno. Veselja ne skrivajte. Vaši najdražji bodo ponosno radostni vseh vaših uspehov. Trenutki zveste ljubezni na vas vplivajo pomirjajoče.

Strelec 23.11. do 21.12.

Nenadne spremembe vam ne bodo preveč ugajale. Lotite se delovnih nalog postopoma in s povečano mero natančnosti. Drzni in pogumni. Tako boste tečnežem zaprli usta. Možnosti, da končno zaključite posebno nalogo, so tu. Partnerju povejte nekaj močnih na račun njegovega čudnega obnašanja. Ne skrivajte razočaranja.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Imate za bregom presenečenja? Vaši najdražji so v velikem pričakovanju prijetnega. Skupni trenutki bodo nepozabni. Starih zamer ne pogrevajte. Kar je bilo, je bilo. Pomembna je zvestoba. Kaj pa zdravje? Bodite v gibanju ali pa se namakajte v dišeči kopeli. Sproščanje balzamira vaše živčevje. Finančne zaplete rešujte sproti.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Dosegli ste načrtovano. Zasluženo se malce ustavite, preden nadaljujete poslovne načrte. Pretiravanje z vašo dobroto vas lahko drago stane. Pripravite nekaj novega in koristnega za ljudi okoli sebe. Drobnemu nasvetu je vredno prisluhniti. Partner bo iskren in pozoren. Veseli boste ob prijetni novici.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Poskrbite, da vas vaše sanjarjenje popelje na tista pota, kamor vas vleče vaše srce. Nove delovne obveznosti žal prinašajo tudi neprijetne dogodke. Poskušajte preprečiti najhujše v začetni fazi. Možnosti za uspeh imate. Dovolj ste inteligentni, da najdete prave rešitve. Srčni osebi dovolite, da vas potolaži in razvaja po svoje. Ne bo vam žal. Sprememba in svoboda sta najboljši sopotnici za vašo dušo.

Liza - 07/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 07/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.