Preverite, kaj lahko pričakujete v naslednjih dneh ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Z ljubeznivostjo razvajajte svoje bližnje. Nekaj denarja zapravite, saj vam nakupovanje diši že dolgo. Privoščite si kaj za dušo. S srčno osebo odpotujte na krajši izlet v dvoje. Malce odklopa od vsakdanjika vam prinaša dodatno energijo, ki jo nujno potrebujete, ker je pred vami naporen delovni teden. Ne pretiravajte nikjer.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Zelo zadovoljni ste z odličnim napredkom v poslih. Seveda temu sledi zaslužek, za vas pa malo manj nervoznih dni. Na začetku tedna vam je vesolje naklonjeno. Kot v poslih, dogovorih, ljubezni in druženju. Prepustite se soncu in ritmu sprošču­jočih prijetnosti. Pogovor s srčno osebo naj se zgodi čim prej. Tako se znebite neprijetnih napetosti, ki povzročajo negotovosti v vajini zvezi.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Imate polno glavo projektov, dela doma in službenih obveznosti. Še vedno ste obveznosti izpeljali do konca tako, kot je zahtevano. Trenutno imate res občutek, da ima hudiček mlade. Pazite na zdravje, kajti te temperaturne spremembe in še kakšna polarna sapica vam lahko povzročijo neprijeten prehlad. Srečanje s prijatelji prinaša veliko smeha in dobrega počutja.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Radi imate sonce. Izkoristite prosti čas. Ob koncu tedna se preklopite na program potrpežljivosti. Nesoglasja v službi boste lažje prenesli in seveda našli pravo rešitev. Nove obveznosti bodo zahtevnejše! Zdravje postavite na prvo mesto! Poskrbite, da zaužijete dovolj sveže zelenjave, sadja in tekočine. Uravnotežite bioritem tako, da bo v vsakem dnevu dovolj športnih aktivnosti in pravega počitka.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Konec tedna, vključno z nedeljo, so primerne urice za navezovanje stikov z ljudmi, za resne poslovne pogovore in razreševanje problemov. Kar nekaj se jih je v zadnjih dneh pojavilo v vašem življenju. Vaš partner pričakuje, da malce ustavite svoje hitre konje in se posvetite vajini zvezi. Pred vami je res nekaj lepih dni. Pazite na denar. Dobremu premisleku dajte prednost.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Pozitivne energije bo dovolj in všeč vam bo! Porabite jo s fizičnim delom, športom, ljubeznijo, za katero si zadnje čase niste vzeli dovolj časa. Na preizkušnje v poslovnih okoliščinah se ne odzovite prenagljeno, da ne pride do katastrofe. Če je le mogoče, delovni teden začnite s prijateljskim klepetom ob jutranji kavici. Odpravite se po nakupih, malce za dušo!

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

V trenutni zapleteni situaciji ste se znašli po nepotrebnem. Trmastih se pač ne da premakniti zlepa. Veliko bolje za vas je, da se ob koncu tedna odpravite na izlet, odklopite negativnosti, skrbi in se prepustite prijetnostim. Nenadne spremembe bodo na vas vplivale pozitivno in delo boste odlično opravili. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Nobenega dvoma ni, da morate upočasniti ritem življenja. Poslovnih sprememb se lotite premišljeno in postopoma. Brez stresnih situacij tudi tokrat ne bo šlo. Partner vas bo prijetno presenečal z dobrimi dejanji, vi pa ljubosumno razmišljate, le kdo vam hodi v zelje. Takšnih misli se hitro znebite! Partner je srečen, če mu posvetite več pozornosti.

Strelec 23.11. do 21.12.

Razdajali ste se na vse konce, delali, skrbno opravili poslovne poti, vse to vas je izčrpalo. Ne pričakujte preveč od ljudi okrog sebe. Milo ali nemilo se vam lahko pripeti, da sledi razočaranje. Niso vsi tako optimistični kot vi. V pogovorih izbirajte besede, kritiko tokrat obdržite zase, da ne bo neprijetnosti. Proste dni namenite svojemu zdravju.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Poskušajte tisto malo črnogledosti in strogosti do sebe v tem tednu dati na stranski tir. Vikend si vzemite prosto, da si naberete novih moči. Za tem zlahka uredite poslovne obveznosti. Kaj pa ljubezenska zveza, prija­teljice, družba in vaše zdravje? Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se, kajti nabralo se je nekaj nejasnosti! Sonce, prijeten začetek toplejših dni izkoristite za vaše dobro počutje.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Lepo je, kadar dobivamo pohvale za ustvarjeno delo. Vendar za vas to ne bo dovolj, čeprav vam bo posel uspel. Navdušite okolico, hkrati pa začutite nesoglasja. Bodite previdni pri izrekanju kritik. V ljubezni vam je namenjenih nekaj sprememb! Pojdite na masažo ali na plavanje, jejte sadje in zelenjavo. Glavoboli bodo odjadrali skupaj z nervozo in napetostjo. Omislite si novo pričesko.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Skrbi zaradi bližnjih vas bodo strle. Hitro nehajte negativno razmišljati. Sprijaznite se s tem, da tudi vsi ne upoštevajo vaših nasvetov. Očitno je, da hočejo do bistva priti sami z izkušnjami na lastni koži. Odklopite skrbi vsaj ob koncu tedna. Ozvezdje je z vami in izkoristite dano. Nekdo vas bo zabaval. Upam, da ribica ne bo iskala čudnih izgovorov.