Preverite, kaj je za naslednje dni zapisano v zvezdah ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Sreča potuje okoli vas, le ujeti jo je treba in odleteti v čustven svet ljubezni. Storite to vsaj enkrat. Morda za vikend? Všeč vam bo. Nežna čustva v vaši zvezi so velikega pomena. Obdarjeni ste s sočutjem in razumevanjem. Zato se ne čudite, če se bo k vam zatekel kdo po ljubezenski ali drug nasvet. Pogovor z njimi vlije nove moči in dvigne samozavest. Kaj pa zdravje in dobro počutje? Dobri angel ždi nad vami in vas čuva z vso ljubeznijo. Nekaj pa morate storiti tudi sami. To, da boste prestavljali iz dneva v dan dobre stvari zase, ni rešitev. Za velike projekte si poiščite pomoč, ker edino tako uresničite načrtovano. Z denarjem varčno.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Drobne negotovosti vas večkrat zavedejo v negativno razmišljanje. Posledično se pojavljajo čustvene blokade in nelagodno počutje ob ljubljeni osebi. Najprej razčistite v sebi. Če niste prepričani o svojih čustvih, se raje malce distancirajte. Konec poletja prinaša nova poznanstva. Nekdo vas bo prevzel, zato vprašajte svoje srce, kaj si želi. Sentimentalnost je vaše bogastvo. Pazite, da se preveč noro ne zaletite v napačno osebo. Pred vami je obdobje uresničevanja poslovnih ciljev in sprememb v domačem okolju. Prepustite se domišljiji in ne dvomite o lastnih sposobnostih. Zadnji krajec sredi tedna zahteva svoje. Finančno tokrat ne tvegajte.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Razvajanje v objemu ljubljene osebe vas naredi močne in očarljive. Venera, boginja ljubezni, vam je posebej naklonjena. Čuvajte partnersko zvezo in naj vas ne spravljajo iz tira malenkosti, ki se vaše srčne osebe in vaju sploh ne tičejo. Vmešavanje sorodnikov v vaše življenje vas spravlja v slabo voljo. Bodite skrivnostni na svoji poslovni poti, ne razkrivajte dobrih idej vse do trenutka, ko bodo stvari v realizaciji. Dvomov, ljubosumja ter posesivnosti se poskušajte izogniti in brzdajte sami sebe. Vaša ambicioznost zna marsikoga zmotiti. V zraku bosta nervoza in neučakanost. Dobro premislite, kam boste vlagali v času, ki je pred nami.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Najbolj sladka so presenečenja brez velikih načrtovanj. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni, tako kot znate le vi. Ne zahtevajte preveč. Izza oblakov ljubezni tu in tam pokukajte na zemljo, da vas čustva preveč ne odnesejo. Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že lepo obdobje všeč. Prisluhnite. Razmislite, kako daleč se boste spustili v novih poslovnih obveznostih. Vašega truda ne vidi vsak. Torej se varujte presoje nekaterih, ki vedno samo kritizirajo. Potrebujete druženje, zabavo, prijatelje in sprostitev za dušo in dobro počutje. Zdravje postavite na prvo mesto. Krajec je v vašem znamenju.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Ljubite notranjo in zunanjo lepoto človeka. Nežna čustva bodo še vedno prisotna v takšni meri, kot si želite. Negotovosti v sredini tedna pošilja zadnji krajec v znamenju dvojčka. Načrti so pravi in nihče se vam ne bo upiral, saj vedno poskrbite, da je fascinantno. Sledite preizkušanju, ki vas bo doletelo. Nikar ne zaledenite, kajti vaša hladnost in nedostopnost lahko ogroža vsakodnevna dogajanja. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek. Žal vašega spremenljivega razpoloženja okolica ne bo vedno razumela. Tega si ne polagajte na srce, ampak spregovorite pravočasno. Za dobro počutje storite več. Z denarjem varčno do nadaljnjega.

Lev 23. 7. do 23. 8

Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Priti do vašega srca ni enostavna pot. Nekdo se zelo trudi in išče razne recepture, kako osvojiti vaše srce. Vi pa korakate po svoji poti z nasmehom. Poslovno vam je namenjeno doseči zavidanja vredne rezultate. Lev je ponosen vladar, ki se nekaj vmes ne gre. Kljub zadnjemu krajcu v sredo je pred vami teden, ko si boste z lahkoto nabrali moči za prihajajoče obveznosti. Luna v biku in dvojčku odpre tudi tista vrata, za katera ste prepričani, da so zaprta. Ponedeljek je vaš dan za pomembne premike. Prisluhnite nasvetu prijatelja.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Vašim čustvom so romantične zvezdice naklonjene. Sonce je vstopilo v vaše znamenje. Malce več potrpežljivosti in poslušnosti pomeni, da se izognete neprijetnim dogodkom v službi in ljubezenski vezi. Radi imate, da se okrog vas svet vrti. Vzemite s sabo vse, kar potrebujete, pa čeprav greste na službeno potovanje. Tako bo vaše počutje boljše. Želi boste uspeh in naklonjenost s strani poslovnih partnerjev. Res vas občudujejo od kot toliko življenjske moči. Če potrebujete pogovor, se pogovorite in ne premlevajte v sebi čudnih zgodb, ki vas potisnejo v brezno razočaranja. Zadnji krajec sredo lahko povzroči nesoglasja.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Kadar začutite ljubezen v zraku, je za vas vedno poseben dan. Radi imate, da se dogodki odvijajo po vašem načrtu. Da se izognete večjim težavam, poskušajte biti malce bolj prilagodljivi v službi in družbi. Čaka vas veliko dela in novih projektov, za katere dobro veste, da niso enostavni. Zaupajte, a ne vsakomur, ki prijadra mimo vas z nasveti. Previdnost se vam dobro obrestuje, trma pa zagotovo naredi škodo. Če boste čutili nihanja v razpoloženju, se ne pustite zmesti. Zadnji krajec pošilja preizkušanja. Zaradi pritiskov iz okolice ne delajte usodnih napak. Prespite in razjasnite svoje misli. Rekreacija izboljša počutje.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Dovolite si, da v partnerstvu ljubezen pluje v ospredju. Pustite preteklost v preteklosti in se z vso svojo ognjeno močno čustveno energijo posvetite osebi, ki vam je blizu. Čudoviti znate biti, srčni in zaupajte vase. Izogibajte se eksplozivnosti in nepremišljenih besed. Zadnji krajec v sredini tedna v dvojčku zahteva svoje. Vedno znova presenečate in ne puščate dolgočasja za seboj. Potrditve, da ste poslovno na pravi poti do uspeha, vas bodo znova podvizale. Ni toliko vozlov, da jim vi ne bi bili kos. Možnosti širjenja in prodiranja prek meja bodo široko odprte. Ujemite trenutke zase, da bo počutje, kot si želite. Spanec je nuja za dobro počutje.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Vaša notranjost je zelo bogata, vendar ne dovolite, da bi vas spoznali po čustveni plati. Vaša skrivnostnost je polna simpatičnih ljubezenskih iskric, ki privlačijo sorodne duše. Zveza bo kronana z veselimi dogodki, samo dovolite si odpreti vrata ljubezni. Izjemen dar imate v poslovnih obveznostih, da iz nemogočega speljete mogoče in uporabno. Konfliktov z nadrejenimi se izogibajte na vsakem koraku, da ne bo neprijetnih scen. Zadnji krajec v znamenju dvojčka tudi vam odnese potrpežljivost in dobro počutje. Nepotrebnih izdatkov si ne naprtite, raje uporabite tisto kar imate na voljo. Vaš dan za premike je torek.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Vaša sanjaška in svobodna duša bo imela dovolj prostora in svobode, da lahko pripeljete načrtovano do cilja. Svoje sanje uresničite, vendar previdno, da ne bo razočaranja. Ni vse zlato, kar se sveti. To ste že zagotovo spoznali. Sredin zadnji krajec žal ne bo balzamičen. Od skrbi in neučakanosti vas bo razganjalo. Poskušajte ohraniti ravnovesje in branite svojo krhko notranjost. Zelo hitro znate postaviti zid, prek katerega ne spleza nihče. V partnerstvo vnesite odkrite pogovore. Tako bo več zaupanja in trdnosti v vajini romanci. Skupaj v dvoje – kjerkoli in kadarkoli. Prepustite spontanosti odprte steze. Kramljanja ob kavici ne bo konca ...

Devica  24. 8. do 22. 9.

Vedno ste vi tisti, ki razvajate svoje najdražje okoli sebe. Prepustite se razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni in všeč vam bo. Harmonija v vašem partnerstvu bo krona nad vsem. Seveda ne uidete občutljivosti, kajti zadnji krajec v sredo, v znamenju dvojčka, ne bo ravno milosten. Sanjarjenje v partnerjevem objemu bo kot nalašč balzam za vašo dušo. Prepustite se in ne iščite težavic tam, kjer jih ni. Saj ste se že zdavnaj prepričali, da ste na pravi poti v svojih obveznostih. Ne bodite prehitri, nestrpni in kritični, do okolice, da se težave še bolj ne nakopičijo. Premislite, preden ukrepate. Z velikimi nakupi počakajte.