Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo v ljubezni, zdravju in poslu za naslednjih nekaj dni. Pa srečno!

Oven

21. 3. do 20. 4.

Razmišljate, kako postoriti toliko dela? Marsikaj boste uspešno zaključili, seveda pa se zbrano lotite novih obveznosti. Brez napak in problemčkov ne bo šlo. Merkur bo vstopil v čas retrogradnosti, zato se čim prej pogovorite in razsvetlite nejasnosti. Počutje bo dobro, vendar ne pozabite na gibanje in sproščanje telesa in duha. V začetku tedna bo vpliv polne lune v tehtnici neugoden za vas. Utrujenosti in nevšečnostim ne boste kar tako ušli. Dnevi bodo posejani z nervozo in nestrpnostjo. Bodite potrpežljivi in se izogibajte konfliktnih dogodkov. Harmonija v vaši vezi se nadaljuje. Presenetite partnerja, pomlad je tu. Predolgo ste že odlašali.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Odkrili boste nekaj poslovnih nepravilnosti. Z ekstremno eksplozivnostjo in svojo hitro trmo tokrat žal ne boste rešili ničesar. Vse tja do konca tedna bo dovolj možnosti, volje in pozitivne energije, da umirjeno razrešite nastale probleme. Po odličnem poslovnem dogovoru bo več dobre volje. Še vedno pazite na denar, ker vaše finance niso v številkah, kot ste načrtovali. Torej z zapravljanjem počakajte. Čustveno se prepustite razvajanju, ker enostavno razvajanja potrebujete. Zdravju namenite več. Malce ste zaspali pri športnih aktivnostih. Od ponedeljka naprej vam zvezde namenjajo nemirne dni, ker se bliža polna luna, ki v vsej polnosti zasije v torek.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Za dežjem vedno posije sonce. Vaša vztrajnost se vam obrestuje, vendar več previdnosti v krogu ljudi, s katerimi poslovno sodelujete, ne bo odveč. Nekateri bi vas radi prekašali za vsako ceno. Za dobro počutje se gibajte na svežem zraku. Sprememba okolice vam vedno dobro dene. Srečen dan je nedelja. Sproščen klepet z vašo najdražjo osebo vama bo polepšal proste dni. V srcu boste mirnejši in še bolj zaljubljeni. Za vse, kar načrtujete, bo treba biti fit. In še polna luna v znamenju tehtnice se nasmiha v torek. Kriza v denarnici, kot že lep čas ne? Zagotovo najdete pravo rešitev. Na kritiko nekoga se enkrat za spremembo požvižgajte.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Neprijaznih besed in osornosti nekaterih okoli sebe pač ne morete vedno stlačiti v svoj žep. Tokrat povejte na glas vse, kar mislite. Posledice seveda bodo, vendar ne toliko negativne, kot ste navajeni. Čeprav bo ščip v tehtnici v torek dokaj težak, speljete načrtovano vsaj do približka. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj pomladno svežega. Dvomov in neprijetnih pomislekov se je nabralo. Ne izbruhnite prehitro, kajti ni vse tako negativno, kot je videti na prvi pogled. Četrtek je vaš dan, da rečete bobu bob. Zdravje? Včasih je resnično prav, da sebi namenite pozornosti. Uživajte več sadja, zelenjave, morda regrat.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Nekaj zelo dobrih zamisli vam roji po glavi. Se poznate? Miru ne bo, vse dokler se dela ne bodo začela odvijati. Luna vam je naklonjena ob koncu tedna, zato z novostmi ne odlašajte. Z denarjem varčno še nekaj časa. Poskrbite zase. Vaš imunski sistem se lahko zruši. Stres je dodatni pospeševalec. Vzemite si torej čas za počitek, predvsem več spanja in zdravega prehranjevanja. Rekreaciji se ne odpovejte. V ljubezenski zvezi bo več sočutja in občutljivosti. Polna luna v znamenju tehtnice je pred vrati. Spoznali boste, da vam je srčna oseba predano zvesta. Ja, lepi občutki za srce in dušo. Sončno znamenje ste. Spomladanski žarki vas bodo ponesli v nebo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Že lepo obdobje se trudite, da bi v službi dosegli red. Tokrat vam bo uspelo prestaviti tudi tiste najbolj trmaste vsaj malo naprej. Bodite optimistični in ne popuščajte. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ker ni vredno. Ljudje okoli vas bodo občutljivi predvsem v začetku tedna, ko nastopi ščip – polna luna v znamenju tehtnice. Vi pa se ne daste kar tako. Pozitivne energije ne izpustite z vajeti. Možnosti, da se izognite težavam v poslu, so odprte. Dajte prednost diplomaciji in spretnosti. Seveda brez trdnih utemeljitev ne bo šlo. V ljubezenski zvezi odprite srce. Ni vam treba govoričiti, vejajo dejanja iz srca.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V prihodnjih dneh boste zaključili pomembne posle. Zadovoljni boste odkorakali s sestanka. Pravočasno se pogovorite o trenutno nastalih problemih, da kasneje ne boste poslušali očitkov. Zahrbtnežev in zavidljivcev žal nikoli ne zmanjka. Kaj pa zdravje? Z rekreacijo nadaljujte. Želodčnih težav se boste rešili le z dieto in sproščenostjo. Vodna kopel in masaža ... kaj pravite? Polna luna se bohoti v torek v vašem znamenju. Milostna ne bo. Poskušajte umiriti notranjost. Razpoloženje dvigujte tako, da ste v družbi tistih, ki jih imate radi in oni vas. Ljubezen daje moč. Pomlad je v razcvetu. Postrezite si s soncem, uživajte v trenutkih brezskrbnosti.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaša glava je polna skrbi zaradi zapletov v službi. Dogovore in sklepe bo treba nujno spremeniti. Ne dovolite, da vas z dobrikanjem zavedejo. Za boljše počutje obveznosti pustite v službi in vikend namenite sebi v prid. 'Polnolunsko' nervozo preženite tako, da se lotite domačih opravil. Spomladansko čiščenje. Nakupi za dom in dušo so na vrsti zdaj. Ne belite si glave zaradi zapravljenega denarja. Finance boste uredili. Srčna oseba je v skrbeh, ker ste kljub nasmehu videti nesproščeni. Povejte, kaj vam leži na duši, ne tlačite bolečine. Lažje vam bo. Privoščita si posebne urice v dvoje na spomladanskem sončku. Ne iščite izgovorov.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ponujena vam bo poslovna priložnost. Bodite optimistični na vsakem koraku. Dajte prednost ustvarjalnosti. Izkušnje v tem trenutku pomenijo veliko več, kot razmišljate. Upoštevajte jih, rezultati bodo hitro na dlani. Boljšemu zdravju in počutju bo treba nameniti več časa. Rekreacija in zdrava prehrana vam bosta povrnila moči. Nekdo vas resnično pogreša. Priznajte, da tudi vi pogrešate ljubezensko zavetje. V teh pomladnih dneh imate čudovito priložnost, da se vam skrite želje uresničijo. Polna luna, ki zasije v torek, bo kriva, da bodo dominantni stres, razdražljivost, občutljivost, nezadovoljstvo in še kaj. Potrpežljivo.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Optimistično razmišljanje vas bo v teh aprilskih dneh držalo na nivoju. Je čas za spremembe, tako da izvlecite svoje ideje na plan do petka. Nekateri se bodo dolgočasili, tudi zavidanj in negativnih kritik ne bo manjkalo. Naj vas to ne zmoti. Z dobro voljo nadaljujte do konca. Ljubezensko zvezo popestrite s prijetnimi, drobnimi pozornostmi. Iskrena ljubeča beseda ima čudežno moč. Vaše telo potrebuje počitek, duša pa mir. V naslednjem tednu vas zaziblje energija polne lune v neravnovesje. Kar ste se namenili postoriti doma, ne odlašajte več. Finančno ste iz krize, zato bodite ponosni nase. Kritiko raje preslišite.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Občutek, da v službi vse naporne naloge doletijo ravno vas, je resnično pravi. Tudi če se ujamete v lastni zbeganosti, ne dovolite da se odnosi v službi skrhajo. Okoli vas bodo naporni ljudje, polna luna v torek prinaša še dodatne obremenitve, vremenske spremembe, čudno počutje. Treba je vztrajati. Druženje s prijatelji bo kot nalašč dobro razvedrilo za vas. Z negativnimi navadami pa nikar ne pretiravajte. Gibajte se v naravi na svežem zraku, ker ste rojeni pod zvezdico zračkov. Pomlad je tu. S srčno osebo si vzemita čas za pogovor. Vaš dvomi so upravičeni. Ni vse zlato, kar se sveti. Vas je strah, da ste se opekli? Tudi vesele novice bodo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Natančno analizirajte nastalo situacijo. Za povrhu pa še dobro premislite, preden sprejmete toliko novih odgovornosti. Na svet okoli sebe glejte bolj optimistično in tolerirajte, da si ne nakopljete slabega počutja. Polna luna nastopi v torek v znamenju tehtnice. Žal ne pozna milosti v sejanju preizkušanj. Zmanjšajte nemir in dvigniti razpoloženje. Dobro veste, kako. V svoj dom si prinesite nekaj svežega, pomladnega in drugačnega. Šopek tulipanov? Zaskrbljeni ste zaradi partnerja. Morda vam pa tokrat prisluhne. Poskusite biti manj zajedljivi, raje zamenjajte nataknjenost s poželenjem in humorjem. Obnese se, preverjeno. Denar bo na računu.

Liza - 15/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 15/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.