Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

Pred vami je teden, ko vam bo uspevalo vse, česar se boste lotili. Izogibajte se dlakocepstva! Bolje bo, če se o nastalih napakah pogovorite. S skupnimi močmi bodo dela prej pripeljana do cilja! Že nekaj časa razmišljate o svoji preobrazbi! Nekaj kosov nove garderobe in obisk pri frizerju bo za ta teden dovolj! Glede na vaše obnašanje v zadnjih dneh ima vaša srčna oseba občutek, da vas izgublja! Za neprijetnosti v zadnjem času niste krivi, opravičila žal ni bilo in ga tudi ne pričakujte. Stopajte naprej, v ospredje za spremembo postavite sebe. Prvi krajec v petek pošilja občutljivosti! Bolje za vas, da imate ušesa na prepihu.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Včasih se je težko odločiti, katere posle začeti. Kar velik zalogaj obveznosti ste si naprtili na ramena! Dobra organizacija in pomoč sodelavcev pa bo zmaga na dlani! Izogibajte se prerekanj s problematičnimi osebami. Nekateri neusmiljeno orjejo po vaši duši. Umaknite se! Vikend izkoristite za rekreacijo, izlet v naravo, torej poskrbite za zdravo življenje. Vaša velika ljubezen čaka, da si vzameta nekaj prostih uric samo zase! Harmonija v dvoje vas bo prevzela, začarala in napolnila s pozitivizmom! Pozor! Prvi krajec v petek seje nervozo! O ničemer ne odločajte na hitro. Dobro premislite, kaj in kako postavljati za v prihodnje. Denar bo na vašem računu!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Bodite previdni, da vam kaj ne uide izpred nosu. Ni ravno pravi čas za vas, da bi se lahko zanesli na druge. Stopite v akcijo in uredite vse uradnosti. Ne imejte treme, uspelo vam bo! V poslih bo ponujeno nekaj novega! Ne obotavljajte se, ampak sprejmite. Vseeno dobro premislite zadeve! Vaše zdravje še ni najboljše! Dovolj počitka, vitaminov in gibanja na svežem zraku vam bo vrnilo moči! Prvi krajec v znamenju strelca bo ob koncu tedna kradel dobro počutje. Bližnji vas bodo razvajali kot že dolgo ne. Prepustite se prijetnostim in enostavno uživajte. Prijateljica vas razveseli s spodbudno novico. Oklevanje ne pride v poštev.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Poskrbite, da bodo nesporazumi razrešeni v čim krajšem času. Odnosi med sodelavci so zelo na nitki. Saj veste, da se z vsemi problemi najraje zatečejo k vam! Ne bodite preveč dobri, kajti mimogrede se lahko znajdete v kaši! Razmislite, kaj morate spremeniti! V prostih dneh malce več počivajte in si naberite moči. Preveč ste se zaleteli v goro obveznosti. V vašem ljubezenskem razmerju zna biti napeto. Omilite to napetost po receptu, ki vedno zaleže. Negativne pomisleke potisnite na stranski tir. Vaš dan je sreda! Poslujte, nakupujte, načrtujte finance s povečano previdnostjo, da ne boste ponovno v zagati kot pred časom.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vaša aktivnost v službi je maksimalna. Čaka vas nekaj poslovnih poti. Te so za vaše načrtovane cilje zelo pomembne. Po pameti, da ne pregorite! Nekaj več časa namenite gibanju v naravi in svojim konjičkom! Vzemite si čas, ker vaše srce potrebuje ljubezen! Razložite, koliko nujnih obveznosti imate, in vaša ljubljena oseba bo potrpežljiva in razumevajoča! Privoščita si dobro kosilo v dvoje. Zaupajte! Nakupe preložite za nekaj dni. Finance še imejte pod drobnogledom vse do nadaljnjega. Za prislužen denar bo treba drezati. Se vam ne zdi, da ste bili dolgo potrpežljivi?! Krajec v petek ne bo milosten.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Prvi krajec ob koncu tedna vas popelje v občutljivosti in slabše počutje. Najdite zase več intimnih trenutkov. Meditacija, sprehodi v naravo ali pa masaža, plavanje v termalni vodi in podobno. Vse to vam bo prijalo. Vsaj enkrat za spremembo se za posel ne obremenjujte. Z doseženimi rezultati bo zadovoljstvo, prevelikih pohval ne pričakujte. Kaj pa ljubezen? Skrajni čas je, da se za nekaj korakov premaknete naprej! Izrazite čustva in ne dlakocepite tam, kjer ni treba! Zvestoba je, kar ste se prepričali. Torej izogibajte se ljubosumnih pomislekov. Kaj je vredno in kaj ne, ste že zdavnaj premleli. Prepustite se prijetnostim, lepo bo!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Na trenutke imate občutek, da vas hočejo začarati. Bodite vztrajni pri svojih odločitvah in nikar se ne uklonite pritiskom iz okolice! Kljub zapletenosti in težkim delom niste odvisni od drugih. Ohranite trezno glavo in nadaljujte začeto! Veselja in pozitivnosti na začetku naslednjega tedna ne bo manjkalo! Druženje s prijatelji bo posebej prijetno! Vaša duša bo ranljiva, vpliv krajca, srce še vedno zaljubljeno! Presenetite, kar ste se namenili! Načrtovano dosežete brez zapletov. Morda bo treba v vaše zasebno življenje pogledati še iz drugega zornega kota. Ne odlašajte predolgo, da ne pride do neljubih posledic.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Krepko ste zagrizli v delo. Nadaljujte poslovanje v istem slogu, kajti vaši rezultati so pomembni za bližnjo prihodnost. Občutek, da računajo na vas, je popolnoma pravi. Na polena pod noge bodite v pripravljenosti. Dobro veste, komu gre vaš uspeh v nos! Finančno stanje bo stabilnejše, vendar pazite, da ne zapravite preveč. Prvi krajec v znamenju strelca bo omajal vaše počutje. Utrujenost preženite z razvajanjem duše in telesa! Sreda je vaš dan, ko vam bo šlo vse kot po maslu! Z velikimi pričakovanji vam lahko načrtovanja potonejo. Dobro premislite! Za prijetno partnerstvo tokrat poskrbi vaša ljuba oseba.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Ozvezdje vam bo postreglo s prijetnimi aspekti, vendar nikar ne vrtajte v stare rane. Prvi krajec v petek v vašem znamenju ne bo ravno naklonjen dobremu počutju. Vikend namenite počitku. Vaše ideje vam na široko odpirajo vrata v poslovnem svetu. Ustvarjalne energije ne bo zmanjkalo. Prehitevanj se izogibajte in dajte prednost premišljenosti! Pogrešate trenutke v dvoje? Ljubezenska strast vas bo potegnila v čustvene globine. Očarljivi, romantični, izvirni, ljubeči v vsakem trenutku. Po 'strelčevsko'! Izogibajte se kritiziranja in poskušajte zadržati ostre besede zase. Hladnih tušev ne marate. Kako je že z zavidanjem!? Dobro veste!

Kozorog

22.12. do 20. 1.

Končno se bodo pogovori o novem poslovanju premaknili. Dajte pobudo in se lotite opravil, kot ste načrtovali. Brez čudaških kritik nekaterih tudi tokrat ne bo šlo. Bodite vztrajni in potrpežljivi v vseh položajih. Natančnost pri pregledu financ bo zelo dobrodošla. Sobota in nedelja sta vaša dneva! Srečo imate, da vaša srčna oseba razume vašo temperamentnost. Ne pihajte na dušo vsem po vrsti, da partnersko razumevanje ne preraste v ljubosumje brez meja. Tudi dobri izgovori ne prinašajo opravičila. Luna je v vašem znamenju, zato ustvarjajte! Bolečine v želodcu so brez potrebe. Več natančnosti bo treba, ko gre za vaše zdravje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

V tem tednu se pogovarjajte, dogovarjajte, kujte nove poslovne načrte. Sicer ne pričakujte preveč, kajti stvari so veliko bolj zapletene, kot je videti na prvi pogled. Prvi krajec v petek v znamenju strelca vam bo povzročal slabše počutje. V prostih dneh se posvetite sebi, poiščite notranji mir. Tega nujno potrebujete. Ponedeljek je vaš dan, ker bo luna v vašem znamenju! Razvozlali boste ključni problem v poslu. Za tem boste zadihali s polnimi pljuči! Lotite se načrtov korak za korakom. Razveselite osebo, ki vam v zadnjih dneh potrpežljivo sledi. Kako dobro je imeti nekoga, ki mu lahko zaupaš ... Z denarjem varčno!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Dobro razmislite, kaj premikate zdaj in kaj v bližnji prihodnosti. Naj vas malodušje ne zapelje v nemoč. Prvi krajec zahteva svoje! Slabilo bo vaše počutje. Nekaj godrnjačev bo okoli vas! Bodite vztrajni s svojimi načrti, vendar ničesar ne forsirajte za vsako ceno. Razdelite delovne naloge med preostale, ker niste samo vi v delovnem razmerju. Za dušo se odpravite na krajši izlet z bližnjimi. Dobro veste, koliko vam v življenju prinašajo nasmeh na obraz in ljubezen v srcu! Smeh ni greh in je pol zdravja. Dvorjenje nekoga vam bo godilo! Ne izmikajte se, ker vam bo kasneje žal! Tudi prijateljstvo ima svoj čar na relaciji moškega in ženskega sveta ...