Vas zanima, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku v prihodnjih dneh? Preverite!

Oven 21. 3. do 20. 4.

Ponedeljek je srečen dan za vas. Z ljubeznivostjo razvajajte svoje bližnje. Zapravite nekaj denarja, saj vam nakupovanje že dolgo ne da miru. Privoščite si kaj za dušo. Odpotujte na krajši izlet v dvoje s srčno osebo. Malce odklopa od vsakdanjika vam bo prineslo še dodatno energijo, ki jo nujno potrebujete, ker je pred vami naporen delovni teden. Ne pretiravajte nikjer. Počivajte, meditirajte, bodite zmerno športno aktivni, predvsem pa jejte zdravo in ne izpuščajte obrokov. Občutljivosti se ne boste zlahka otresli. Zadnji krajec v znamenju strelca vam zna zakuhati kakšno stresno dogodivščino. Novica prinaša nove skrbi in izzive hkrati. Oziranje na vsakega posebej tokrat ni mogoče. Na vrsti ste vi.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Zelo zadovoljni ste glede odličnega napredka v poslih. Seveda temu sledi zaslužek, za vas pa malo manj nervoznih dni. Ob koncu tedna vam bo vesolje naklonjeno. Tako v poslih kot dogovorih, ljubezni in druženju. Zadnji krajec v znamenju strelca seje malo slabše počutje. Prepustite se soncu in ritmu sprostilnih prijetnosti. Pogovor s srčno osebo opravite čim prej. Tako se boste znebili neprijetnih napetosti, ki povzročajo negotovosti v vajini vezi. Ljubi vas, mar ne vidite? Poskušajte biti sproščeni in ne bodite trmasti za prazen nič. Naivnosti si ne smete privoščiti. Prevelika odkritost pa se lahko zelo neprijetno maščuje. Dobro premislite, preden izrečete besede kritike. Izogibajte se posesivnosti.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Še vedno imate polno glavo projektov, dela in službenih obveznosti. Zaupajte vase. Še vedno ste dela speljali do konca, tako kot je zahtevano. Trenutno imate resnično občutek, da ima hudiček mlade. Pazite na zdravje, kajti te temperaturne spremembe in še kakšna polarna sapica vam lahko povzroči neprijeten prehlad. Srečanje s prijatelji prinaša veliko smeha in dobrega počutja. V ljubezenski zvezi se potrudite, ker srčna oseba pričakuje nežna razvajanja. Znate odpreti dušo in očarati. Romanca ob svečkah samo za vaju. Lepo bo, prav prijetno. Finance še vedno ne bodo takšne, kot ste načrtovali, zato večje izdatke preložite za nekaj časa. Načrtovano spravite pod streho. Krajec sveti v strelcu.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Radi imate sonce. Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje popestri vajino ljubezensko zvezo. Ob koncu tedna se preklopite na program potrpežljivosti in prilagajanja, kajti vpliv lune, zadnji krajec v strelcu, vam lahko povzroči neprijetnosti. Nesoglasja v službi boste veliko lažje prenesli in seveda našli pravo rešitev. Nove obveznosti bodo zahtevnejše. Potrudite se z vsem znanjem. Zdravje postavite na prvo mesto. Poskrbite, da zaužijete dovolj sveže zelenjave, sadja in tekočine. Uravnovesite bioritem tako, da bo v vsakem dnevu dovolj športnih aktivnosti in pravega počitka. Pričakovani denar bo počasi prišel v denarnico. O tegobah se pogovorite.

Lev 23. 7 do 23. 8.

Konec tedna vključno z nedeljo je za vas primeren čas za navezovanje stikov z ljudmi, za resne poslovne pogovore in razreševanje problemov. Kar nekaj se jih je v zadnjih dneh pojavilo v vašem življenju. Vaš partner pričakuje, da malce ustavite konje in se bolj posvetite svoji vezi. Storite to. Naj bo to pot do morja, jezera, reke ali bistrega potočka v gorah. Resnično je pred vami nekaj čudovito lepih dogodkov. Ljubezenskih strasti ne bo manjkalo. Pazite malce na denar, ker ste bili v zadnjih tednih malce preveč radodarni. Ne tvegajte. Nevarnosti bodo na vidiku. Zadnji krajec v petek, v znamenju strelca, ne bo ravno milosten. Dobremu premisleku dajte prednost.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Energije pozitivnosti bo dovolj in všeč vam bo. Potrošite jo s fizičnim delom, športom, s telesno ljubeznijo ... za katero si zadnje čase niste vzeli dovolj časa. Prijetne urice v vajini ljubezni bodo nežne in romantične. Na preizkušnje v poslovnih okoliščinah se ne odzovite prenagljeno, da ne pride do katastrofe. Če je le mogoče, delovni teden začnite s prijateljskim klepetom ob jutranji kavici. Odpravite se po nakupih, vendar imejte s sabo dovolj denarja. Kozmetičarka in pedikerka že čakata na vas. Ne zapletajte si življenja zaradi napak drugih. Dlakocepstvo tokrat ne prinaša dobrega razpleta. Sami ugotovite, zakaj. Včasih se je bolje prepustiti toku. Ponedeljek je vaš dan.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

V trenutni zapleteni situaciji ste se znašli po nepotrebnem. Trmasti se pač ne dajo premakniti zlepa. Pustite času čas. Veliko bolje za vas je, da se ob koncu tedna odpravite na izlet, odklopite negativnosti, skrbi in se prepustite prijetnostim. Nenadne spremembe bodo na vas vplivale pozitivno in delo boste odlično opravili. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk. V prihajajočih dneh izboljšate stanje. Skrbno izbirajte besede, kadar srčni osebi pihate na dušo. Ne odlašajte več z romantičnim zmenkom. Ob zadnjem krajcu v petek bo v ozračju nemir, ki bo popuščal vse tja do ponedeljka. Harmonija bo v zraku ob vstopu v nov teden, zato jo izkoristite.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Nobenega dvoma ni, da morate upočasniti ritem življenja. Poslovnih sprememb se lotite premišljeno in postopoma. Zastavljene cilje boste dosegli. Brez stresnih situacij tudi tokrat ne bo šlo. Partner vas bo prijetno presenečal z dobrimi dejanji, vi pa ljubosumno razmišljate o tem, le kdo vam hodi v zelje? Takšnih črnogledih misli se čim hitreje znebite. Partner bo srečen, če mu boste posvetili več pozornosti. Poskrbite za spremembe. Imate pestro izbiro, le odločiti se morate. Četrtek je vaš dan tudi za nakupe in še kaj prijetnega. Prav nič ne bo narobe, če pokažete sočutje in izrazite globino svojih čustev. Bodite športno aktivni in jejte zdravo. Plavanje ne škodi, tudi če ste rojeni v škorpijonu.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Razdajali ste se na vse konce, delali, skrbno opravili poslovne poti in vse to vas je izčrpalo. Ne pričakujte preveč od ljudi okoli sebe. Milo ali nemilo se vam lahko pripeti, da sledi razočaranje. Niso vsi tako optimistično hitri in konkretni kot vi. V pogovorih izbirajte besede, kritiko obdržite tokrat zase, da ne bo neprijetnosti. Zadnji krajec sveti v vašem znamenju. Dobro bi bilo, da proste dni posvetite svojemu zdravju in boljšemu počutju. Odjadrajte na prijeten izlet, kjer lahko odmislite skrbi. Zavrtite si najljubšo glasbo in se enostavno sprostite. Po nekaj dneh počitka se zbudite v boljšem počutju. Vaše misli bodo bistre in ideje bodo deževale iz vas.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Kljub temu da ste optimistični glede svojih ciljev, poskušajte tisto malo črnogledosti in strogega režima do sebe v tem tednu dati na stranski tir. Vikend si vzemite prosto, tako si boste nabrali novih moči. V petek nastopi zadnji krajec v znamenju strelca, vedite pa, da so zvezde na vaši strani v soboto in nedeljo. Za tem zlahka uredite poslovne obveznosti. Kaj pa ljubezenska zveza, prijateljice, družba in vaše zdravje? Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se, kajti nabralo se je nekaj nejasnosti. Sonce in prijeten začetek toplejših dni izkoristite za dobro počutje. Privoščite si udoben kotiček in dobro knjigo. Nikar ne zamudite zabave ob osmem marcu. Z veseljem vas pričakujejo.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

V življenju je vedno lepo, kadar dobivamo kašne pohvale za ustvarjeno delo. Vendar za vas to ne bo dovolj, kljub temu da vam bo posel uspel. Navdušite okolico, hkrati pa začutite nesoglasja. Bodite previdni pri izrekanju kritik. Te v teh dneh niso dobrodošle. V ljubezni vam je namenjenih nekaj sprememb. Če se odločate, izberite drugo. Kupite si nekaj za dušo, pojdite na masažo ali plavanje, jejte sadje, zelenjavo in vaše počutje bo čisto drugačno. Glavoboli bodo odjadrali, nervoza, živčnost in napetost pa v začetku tedna tudi, ko luna preide v vaše znamenje. Kar je odslužilo namenu, odvrzite. Stopite do frizerja po novo pričesko.

RIBI 23.11. do 21.12.

Skrbi zaradi bližnjih vas bodo strle. Enkrat, in to čim prej, zaključite negativno razmišljanje iz dneva v dan. Sprijaznite se z dejstvom, da tudi če vas imajo zelo radi, ne upoštevajo vaših nasvetov. Očitno je, da hočejo do bistva priti sami s svojimi izkušnjami na lastni koži. Saj veste, kaj morate reči določeni osebi, da vam bo jedla iz roke. Odklopite skrbi vsaj ob koncu tedna. Ozvezdje je z vami in izkoristite dano. Nekdo vas bo zabaval in presenetil s fantastično idejo. Upam, da ribica ne bo iskala kakšnih čudnih izgovorov. Prepustite se soncu in prijetni toplejši sapici. Zraven spada še ljuba oseba in še kaj za dušo privezati. Morda sprehod na bližnji hrib. Kritiko raje obdržite zase.

Liza - 11/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 11/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.